Beginpagina Nieuws Archief Plannen voor renovatie Winkelcentrum Presikhaaf

Plannen voor renovatie Winkelcentrum Presikhaaf

3 min leestijd
0
ontwerp winkelcentrum Presikhaaf

Een betere uitstraling en een betere doorstroming. Plannen voor de renovatie van Winkelcentrum Presikhaaf worden steeds concreter. Het Hilversumse architectenbureau Van der Goes heeft de ontwerpen gepresenteerd voor renovatie en nieuwbouw van de overdekte winkelstraat in de Arnhemse wijk.

Dat heeft het gedaan in opdracht van vastgoedbedrijf Wereldhave, de eigenaar van het winkelcentrum. De architecten hebben nieuwe entrees en gevels bedacht voor het winkelgebied. Zo moet het oorspronkelijke ontwerp uit de jaren 60 beter tot zijn recht komen. Nieuwbouw bij het winkelcentrum moet daarbij aansluiten.

Onderhoud

Een strategische aanpassing van doorgangen en gebouwen zou volgens de architecten moeten zorgen voor de betere uitstraling en de betere doorstroom. Of Wereldhave de plannen daadwerkelijk zo gaat laten uitvoeren, is nog niet zeker. Het Arnhemse winkelcentrum uit 1965 kampt met een onderhoudsachterstand. In 1984 kreeg het voor het laatst een grote opknapbeurt. Daarbij kreeg het de huidige overkapping.

Foto: Van der Goes

Meer nieuws uit Arnhem?

12970735_486999768167875_1876425747_o

kijk alles banner

topslapen arnhem

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Vitesse schiet niets op met 1-1 bij Zulte Waregem

Vitesse heeft aan het uitduel met Zulte Waregem in de Europa League een punt overgehouden.…