Beginpagina Nieuws Archief Zuid Centraal gaat verder als Arnhem Centraal

Zuid Centraal gaat verder als Arnhem Centraal

4 min leestijd
0
Arnhem Centraal Lea Manders

Zuid Centraal gaat vanaf maandag verder als Arnhem Centraal. Dat heeft de lokale partij vrijdag bekendgemaakt. “Zo kan Arnhem Centraal alle Arnhemmers een sterke lokale stem in de gemeenteraad geven”, stelt partijvoorzitter René Reulink.

Volgens hem heeft de partij de laatste jaren een ontwikkeling doorgemaakt. Deze zou zich steeds meer voor heel Arnhem inzetten en niet meer alleen maar voor het zuidelijke deel. Dat heeft een naamsverandering noodzakelijk gemaakt. Lea Manders, fractievoorzitter in de gemeenteraad: “Arnhem Centraal blijft altijd luisteren naar de Arnhemmer. Zo zullen wij dat blijven doen, ook als Arnhem Centraal.”

Samenleving

De partij laat weten ze zich nog altijd gebonden voelt aan het verkiezingsprogramma van Arnhem Zuid Centraal. Arnhem Centraal zet zich verder in voor binding in de samenleving. “Een stad kan alleen bloeien als bewoners en bezoekers zich prettig voelen en de voorzieningen goed zijn”, vindt Manders. “Arnhem Centraal wil het mooie, prettige en eigene van onze stad benadrukken en bewaren.”

Zuid Centraal is in 1997 opgericht door betrokken bewoners in Arnhem-Zuid. De partij heeft op dit moment twee zetels in de Arnhemse gemeenteraad. Komende maandag verandert de partij officieel van naam met een eenvoudige plechtigheid in het stadhuis.

Meer nieuws uit Arnhem?

goedkope ledverlichting arnhemHou van Arnhem Zomeractie27821275-7bd1-4d50-bac9-3f3658f42d73

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Aanleg zonnepark Koningspleij kan van start

De gemeente geeft definitief groen licht voor de bouw van het zonnepark Koningspleij Noord…