Connect with us
he kom aan

Archief

‘Ledverlichting levert ondernemers een besparing op van jaarlijks ruim 40 procent’

EZ Led Jeroen Rooke Arnhem

De Arnhemse ondernemer Jeroen Rooke timmert hard aan de weg met zijn ledverlichting-producten. Omdat ledverlichting duurzaam is en voor de gebruiker veel besparing oplevert, is het een populair product. Jeroens bedrijf EZ Led groeit dan ook als kool. Na amper zes maanden verhuist EZ Led in augustus al naar een groter pand.

“Je kunt dus beter investeren in ledverlichting dan je geld op de bank zetten.”

Jeroen richt zich met name op de import en verkoop van ledverlichting voor de zakelijke markt. Omdat hij niet afhankelijk wil zijn van de bestaande groothandels in Nederland, heeft hij besloten zelf te gaan importeren. Het grote voordeel voor hem is dat hij hierdoor sneller kan leveren, een constante voorraad heeft en veel scherper kan gaan met zijn prijzen. EZ led gaat voor kwaliteit.

Doordat Jeroen een technische achtergrond heeft kan hij het product kritisch beoordelen. Elk product wordt door het bedrijf uit elkaar gehaald en uitgebreid getest voordat het in het assortiment wordt opgenomen. Overstappen op ledverlichting geeft een aanzienlijke besparing. Stel: je investeert 1.000 euro, dan geeft dit jaarlijks gemiddeld een besparing van 400 euro. De terugverdientijd van gemiddeld 2,5 jaar valt dan altijd binnen de garantieperiode. Kortom, als ondernemer neem je geen risico.  “Je kunt dus beter investeren in ledverlichting dan je geld op de bank zetten”, vertelt Jeroen aan Arnhem Business.

Ledverlichting is al lang niet meer alleen wit licht

Sfeer is een belangrijke factor voor hoe we ons voelen in onze woon- en werkomgeving. De lichtkleur speelt hierin een belangrijke rol. De moderne ledverlichting-producten zijn inmiddels verkrijgbaar in meerdere tinten. De tijd van koud en kil wit licht zijn voorbij. De ontwikkelingen op dit gebied gaan heel snel. Het nieuwste op dit vlak is dynamische verlichting waarbij je de warmte van de kleur aan kunt passen aan je stemming. Uit recente onderzoeken blijkt dat als je het licht binnen gelijk maakt aan het licht buiten je het beste presteert.

Besparingsberekening

“Het ideale van ledverlichting is, dat je kunt uitrekenen wat de besparing is. Hiervoor inventariseer ik welke verlichting nu gebruikt wordt, de kilowattuurprijs en branduren. Als ik het verbruik en de vervangingskosten van de huidige verlichting vergelijk met ledverlichting krijg je een exacte berekening van de kosten en besparingen. De keuze is dan snel gemaakt. De verlichting is eenvoudig zelf te vervangen, al regelen we het met plezier voor je”, vertelt Jeroen aan Arnhem Business.

Vrijblijvend een besparingsberekening?

Kijk op www.ezled.nl of bel met Jeroen 026 – 79 50 766

Reacties

Reacties

Archief

Knuffelen met de Kerstman? Zaterdag kan het op de Korenmarkt

foto: Musiskwartier

De Kerstman doet het nog even rustig aan voor hij zondagnacht langs heel wat schoorstenen moet reizen. Om alvast op te warmen brengt hij een bezoekje samen met zijn vrouw aan het Korenkwartier. Naast een bezoekje aan de Kerstman kun je ook op de foto met levende dieren uit de kerststal.

De ondernemers van het Korenkwartier hebben de Kerstman en zijn vrouw uitgenodigd om zaterdag tussen 13:00 en 17:00 een bezoek te brengen aan hun markt. Dat heeft geresulteerd dat hij zaterdag te ontmoeten is op de Korenmarkt. Daarom nodigen zowel de ondernemers als de Kerstman met zijn vrouw alle Arnhemmers uit. Dus grijp je kans en ga voor het laatst dit jaar op de foto met hem, geef nog je laatste wensen van je verlanglijstje door of even krijg een warme knuffel van hem. Mocht je behoefte hebben om niet alleen de Kerstman te knuffelen, maar ook een hoop dieren uit de kerststal? Dan kun je zaterdag ook langs komen. Er lopen namelijk een hoop geiten, schapen, koeien en andere dieren in de kerststal.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Gek van geluk tijdens de Ladies Night

Pathé Arnhem
Gek van geluk? Misschien word je dat wel op 29 november in Pathé Arnhem. Daar kunnen dames tijdens de Ladies Night de fil Gek van geluk bekijken.

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen.

Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena’s buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de harde realiteit.
Voor meer info en tickets kun je kijken op de site van Pathé Arnhem.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Autodief ramt politie-auto

Beschadigde politieaauto

Een vermeende autodief is maandagnacht bij Beneden-Leeuwen met een bestelwagen ingereden op een politie-auto. Op Facebook vertelt de politie Arnhem-Zuid dat agenten de man al vanaf Arnhem hadden achtervolgd. Zij hebben aangifte gedaan tegen de man voor doodslag. Het politievoertuig is zwaar beschadigd.

Na een melding stonden op verschillende plaatsen voertuigen klaar om naar het gestolen busje uit te kijken. De eenheid Arnhem-Zuid zag op een plek aan de A325 de bestelwagen in de richting van Elst rijden. “Wij hebben het voertuig een stopteken gegeven”, meldt de politie. “In eerste instantie stopte het. Op het moment dat wij uitstapten, reed het voertuig met hoge snelheid weg.”

Remmen

De achtervolging ging verder over de A15 richting Rotterdam. Daar probeerde de verdachte meerdere malen de politie af te snijden door hard te remmen. Bij Beneden-Leeuwen reed het busje een talud af en stopte het. “De verdachte reed vervolgens met hoge snelheid achteruit en ramde ons politievoertuig.”

De achtervolging ging verder door de woonwijk. Uiteindelijk liet de vermeende dief de wagen achter en ging te voet verder. Een inmiddels opgeroepen agent van de Landelijke Eenheid zag de verdachte rennen en heeft hem aangehouden.

Speurhond

Uiteindelijk heeft politie uit Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord, Elst, Wageningen, van de Landelijke eenheid en helikoptereenheid Zulu meegedaan aan de achtervolging. Zelfs een speurhond was van de partij.

Meer nieuws? 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair