Connect with us
He Komaan

Archief

‘Ledverlichting levert ondernemers een besparing op van jaarlijks ruim 40 procent’

EZ Led Jeroen Rooke Arnhem

De Arnhemse ondernemer Jeroen Rooke timmert hard aan de weg met zijn ledverlichting-producten. Omdat ledverlichting duurzaam is en voor de gebruiker veel besparing oplevert, is het een populair product. Jeroens bedrijf EZ Led groeit dan ook als kool. Na amper zes maanden verhuist EZ Led in augustus al naar een groter pand.

“Je kunt dus beter investeren in ledverlichting dan je geld op de bank zetten.”

Jeroen richt zich met name op de import en verkoop van ledverlichting voor de zakelijke markt. Omdat hij niet afhankelijk wil zijn van de bestaande groothandels in Nederland, heeft hij besloten zelf te gaan importeren. Het grote voordeel voor hem is dat hij hierdoor sneller kan leveren, een constante voorraad heeft en veel scherper kan gaan met zijn prijzen. EZ led gaat voor kwaliteit.

Doordat Jeroen een technische achtergrond heeft kan hij het product kritisch beoordelen. Elk product wordt door het bedrijf uit elkaar gehaald en uitgebreid getest voordat het in het assortiment wordt opgenomen. Overstappen op ledverlichting geeft een aanzienlijke besparing. Stel: je investeert 1.000 euro, dan geeft dit jaarlijks gemiddeld een besparing van 400 euro. De terugverdientijd van gemiddeld 2,5 jaar valt dan altijd binnen de garantieperiode. Kortom, als ondernemer neem je geen risico.  “Je kunt dus beter investeren in ledverlichting dan je geld op de bank zetten”, vertelt Jeroen aan Arnhem Business.

Ledverlichting is al lang niet meer alleen wit licht

Sfeer is een belangrijke factor voor hoe we ons voelen in onze woon- en werkomgeving. De lichtkleur speelt hierin een belangrijke rol. De moderne ledverlichting-producten zijn inmiddels verkrijgbaar in meerdere tinten. De tijd van koud en kil wit licht zijn voorbij. De ontwikkelingen op dit gebied gaan heel snel. Het nieuwste op dit vlak is dynamische verlichting waarbij je de warmte van de kleur aan kunt passen aan je stemming. Uit recente onderzoeken blijkt dat als je het licht binnen gelijk maakt aan het licht buiten je het beste presteert.

Besparingsberekening

“Het ideale van ledverlichting is, dat je kunt uitrekenen wat de besparing is. Hiervoor inventariseer ik welke verlichting nu gebruikt wordt, de kilowattuurprijs en branduren. Als ik het verbruik en de vervangingskosten van de huidige verlichting vergelijk met ledverlichting krijg je een exacte berekening van de kosten en besparingen. De keuze is dan snel gemaakt. De verlichting is eenvoudig zelf te vervangen, al regelen we het met plezier voor je”, vertelt Jeroen aan Arnhem Business.

Vrijblijvend een besparingsberekening?

Kijk op www.ezled.nl of bel met Jeroen 026 – 79 50 766

Reacties

Reacties

Archief

Apple en HAN slaan handen in één

HAN

Apple en de HAN zijn recent een samenwerking gestart waarbij de HAN scholieren, studenten, werkenden en werkzoekenden vanaf mei 2018 intensief gaat begeleiden bij het leren maken van een app voor in de Appstore.

Apple en de HAN gaan deze groep mensen helpen en begeleiden. Op 7 mei 2018 start er een eerste introductiecursus waar iedereen zich voor kan inschrijven en die wordt begeleid door Apple Certified Trainers van de HAN. Deze cursus ‘Intro to app development with Apple Swift’ duurt één maand. In deze periode krijgen de deelnemers twaalf begeleide sessies; meestal ’s avonds, een enkele keer overdag. Naast deze bijeenkomsten zijn er ook studie-uren thuis. In totaal zijn er ongeveer 90 uren mee gemoeid. Het interactieve cursusmateriaal (gratis) komt van Apple en wordt zelf gedownload, evenals de benodigde software (ook gratis).

Geen IT-ervaring nodig

De cursus is bedoeld voor iedereen. Een IT-achtergrond is niet nodig; ook geen kennis van programmeren. Swift is namelijk Apple’s makkelijk aan te leren taal waarbij direct rechts op het scherm te zien is wat links op het scherm wordt ingetypt. “Interactief, intuïtief, begrijpelijk. Wat de HAN van deelnemers vraagt, is minimaal MBO-/HAVO niveau, kennis van het Engels maar vooral leuke, creatieve ideeën voor apps en zin om die met de wereld te delen… te beginnen in de cursusgroep waar de factor ‘fun’ een belangrijk ingrediënt is.” aldus Tom Vermulst, Opleidingsmanager HAN.

Vervolgcursussen

Na de introductiecursus kunnen deelnemers in september 2018 door naar de cursus ‘App development with Apple Swift’. Te kiezen is een 3- of 8-maanden variant. In beide varianten wordt dezelfde lesstof behandeld, ook weer materiaal van Apple zelf, maar wordt dat uitgesmeerd over een korte of langere periode. Aan het eind van deze twee cursussen bouwt de deelnemer daadwerkelijk zijn eigen app en publiceert die.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Politie houdt looddief aan

politie

In de nacht van dinsdag 20 februari op woensdag 21 februari heeft de politie een man aangehouden die verdacht wordt van diefstal van lood. De politie kwam de man op het spoor na een melding van een alerte getuige.

Rond 05.00 uur in de ochtend kreeg de politie een melding dat iemand op het dak liep van een woning aan de Jansbuitensingel. Agenten waren binnen 5 minuten ter plaatse en troffen een 40-jarige Arnhemmer aan op het dak.

Heterdaad

Op het dak lag opgerold lood en gereedschap. Dit was voor de agenten voldoende aanleiding om de man op heterdaad aan te houden voor diefstal van lood. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor, het gereedschap en lood is in beslag genomen.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

toeristen trein, stormbaan en spelletjes op station Velperpoort

Zaterdag vanaf 12 uur tot 17:00 zijn er leuke activiteiten te vinden op station Velperpoort en in de Steenstraat. Zo zal er voor de Stadskiosk een leuk treintje met locomotief en wagonnetjes neergezet. De machinist rijdt een vaste route door de Steenstraat met als eindpunt Station Velperpoort. Van daaruit kan hij ook weer bezoekers mee terugnemen die graag naar de binnenstad willen.  Daarnaast zal er een stormbaan zijn van 25 meter lang en 4 meter hoog en kunnen mensen onder het genot van een kop koffie of chocomelk leuke dingen doen.

Treintje

Je kent het vast wel, zo´n leuke toeristentreintje wat op vakantie rijdt naar leuke attracties of bijzondere plekken. Zo´n treintje rijdt er dit weekend van Velperpoort naar de begin van de Steenstraat. Daar zal het treintje weer omkeren. Dit keer hoef je er niet als toerist gebruik van te maken, maar als Arnhemmer.

Stormbaan

Naast een leuk treintje zal er ook een echte stormbaan zijn voor kinderen. De stormbaan is 25 meter lang en 4 meter hoog. De stormbaan is gratis toegankelijk. Verder zijn er nog andere spelletjes en is er een rad van fortuin. Ook kunnen mensen kop koffie of warme chocolademelk krijgen bij de ingang van de Steenstraat en bij station Velperpoort.

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair