Connect with us
Arnhem Centrum

Archief

Michella Kox komt met nieuw tv-programma

Michella Kox komt met nieuw tv programma

Michella Kox laat weer van zich horen. De Arnhemse dame komt met een nieuw televisieprogramma, laat ze weten op haar Facebook-pagina. Ze wil nog niet vertellen hoe het programma gaat heten en welk kanaal het zal uitzenden. Wel vertelt ze dolenthousiast dat morgen de eerste opnamedag is. Van een programma waar Michella in zit, mag je verwachten dat er weer veel gescholden en getierd gaat worden.

Voor degenen die niet weten wie Michella Kox is: zij trad in 2008 op in de programma’s Dames in de dop, Echte meisjes in de jungle, Echte meisjes op de prairie en Shopping Queens. De Arnhemse was in die uitzendingen een echte bitch. Onze Arnhemse Barbie heeft echt haar eigen style met verlengde krulharen, nepwimpers, strakke jurkjes en een bruine kleur uit een flesje. En daar is ze trots op!

Dat Michella nooit de Voice zal winnen mag duidelijk zijn. Toch heeft ze in 2012 haar eigen nummer uitgebracht. Gelukkig is de Arnhemse er zelf ook achtergekomen dat ze weinig hiervoor talent heeft. Ze vertelt aan de Gelderlander:  “Haha, Lekker voor je, mijn hit uit 2012. Nee, zingen doe ik niet meer. Je hoort toch in dat liedje dat ik dat helemaal niet kan?”

Michella gaat problemen oplossen

Michella laat verder weten dat ze in haar nieuwe programma problemen gaat oplossen. In de eerste uitzending ze naar een homo-koppel. Hun relatie is een puinhoop. Een van de twee gaat volgens de ander vreemd. Die roept dat de moeder van zijn vriend een hoer is. Met al dat getier is vertier gegarandeerd!

Meer nieuws uit Arnhem?


Bij van Kleef

Date for 2 Arnhem Kijk Alles onder banner-01

13565509_519990644868787_253689823_n

Reacties

Reacties

Archief

Nieuw boek Slag om Arnhem

Beevor
foto: Wikimedia

Aanstaande maandag verschijnt het nieuwste boek van de Britse historicus Anthony Beevor: ‘de Slag om Arnhem’. De schrijver, die meer bekende werken over de Tweede Wereldoorlog op zijn naam heeft, zal het eerste exemplaar van zijn boek maandagavond overhandigen aan burgemeester Ahmed Marcouch.

Dit gebeurt tijdens een speciale bijeenkomst in de Eusebiuskerk. Die avond zal de schrijver ook geïnterviewd worden door Robert Voskuil, kenner van de Slag om Arnhem.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Politie houdt man aan voor diefstal en aanrandingen

politie uniform
Foto: Politie

Op maandagavond twee april hield de politie een 45-jarige man uit Wehl aan voor diefstal van geld. Op maandagmiddag zou hij aan de Velperbuitensingel voor een winkel een bankbiljet hebben gestolen uit de handen van een man uit Arnhem.

De man kwam met het geld in de hand naar buiten lopen en de man uit Wehl zou het bankbiljet uit de handen van de Arnhemmer hebben gegrist. De Arnhemmer en andere getuigen konden een beschrijving van de man geven. Op basis van deze beschrijving hield de politie op maandagavond de 45-jarige man uit Wehl aan op de Driekoningendwarsstraat.

Onzedelijk

In verband met meerdere aangiftes van aanranding was de politie al op zoek naar deze verdachte. In de periode van 24 tot 28 maart ontving de politie vijf meldingen van onzedelijke betasting in de binnenstad van Arnhem.

Op vrijdag 6 april is de man in verband met de diefstal en de aanrandingen voorgeleid aan de Rechter-Commissaris die gelastte dat de man nog twee weken vast blijft zitten.

Meer nieuws?


Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Apple en HAN slaan handen in één

HAN

Apple en de HAN zijn recent een samenwerking gestart waarbij de HAN scholieren, studenten, werkenden en werkzoekenden vanaf mei 2018 intensief gaat begeleiden bij het leren maken van een app voor in de Appstore.

Apple en de HAN gaan deze groep mensen helpen en begeleiden. Op 7 mei 2018 start er een eerste introductiecursus waar iedereen zich voor kan inschrijven en die wordt begeleid door Apple Certified Trainers van de HAN. Deze cursus ‘Intro to app development with Apple Swift’ duurt één maand. In deze periode krijgen de deelnemers twaalf begeleide sessies; meestal ’s avonds, een enkele keer overdag. Naast deze bijeenkomsten zijn er ook studie-uren thuis. In totaal zijn er ongeveer 90 uren mee gemoeid. Het interactieve cursusmateriaal (gratis) komt van Apple en wordt zelf gedownload, evenals de benodigde software (ook gratis).

Geen IT-ervaring nodig

De cursus is bedoeld voor iedereen. Een IT-achtergrond is niet nodig; ook geen kennis van programmeren. Swift is namelijk Apple’s makkelijk aan te leren taal waarbij direct rechts op het scherm te zien is wat links op het scherm wordt ingetypt. “Interactief, intuïtief, begrijpelijk. Wat de HAN van deelnemers vraagt, is minimaal MBO-/HAVO niveau, kennis van het Engels maar vooral leuke, creatieve ideeën voor apps en zin om die met de wereld te delen… te beginnen in de cursusgroep waar de factor ‘fun’ een belangrijk ingrediënt is.” aldus Tom Vermulst, Opleidingsmanager HAN.

Vervolgcursussen

Na de introductiecursus kunnen deelnemers in september 2018 door naar de cursus ‘App development with Apple Swift’. Te kiezen is een 3- of 8-maanden variant. In beide varianten wordt dezelfde lesstof behandeld, ook weer materiaal van Apple zelf, maar wordt dat uitgesmeerd over een korte of langere periode. Aan het eind van deze twee cursussen bouwt de deelnemer daadwerkelijk zijn eigen app en publiceert die.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair