Beginpagina Nieuws Archief Arnhemmer met autopech wandelt over vluchtstrook naar huis

Arnhemmer met autopech wandelt over vluchtstrook naar huis

4 min leestijd
0
politie arnhem

De politie heeft maandagavond bij het Brabantse Ravenstein een Arnhemmer van de vluchtstrook van de A50 geplukt. Die had autopech en probeerde daarom maar naar huis te wandelen. Dat heeft de politie dinsdag laten weten aan diverse media.

Omstreeks 23.00 uur zag een automobilist een de lopen op de A50 bij Ravenstein. Hij heeft de politie gealarmeerd. Op de autosnelweg troffen agenten de Arnhemse wandelaar. Die was bijna niet te zien omdat daar geen straatverlichting is.

Donker gekleed

Bovendien was de snelwegwandelaar donker gekleed, aldus de politie. De man verklaarde dat zijn voertuig niet meer reed en op dit moment geparkeerd stond bij een benzinestation ter hoogte van Schaijk. Omdat de man geen beltegoed had, kon hij niemand waarschuwen. Dus besloot hij maar via de snelweg naar huis te lopen.

Op het moment dat de politie hem aanhield, zou hij al zo’n 10 kilometer hebben gelopen. Hij zou zeker nog 40 kilometer voor de boeg hebben. De politie heeft de man van de snelweg afgehaald en afgezet bij het treinstation in Ravenstein. Ze hebben hem wel een proces-verbaal gegeven voor het wandelen over de vluchtstrook.

Meer nieuws uit Arnhem?


Kijk Alles onder banner-01

Date for 2 ArnhemBij van Kleef13565509_519990644868787_253689823_n

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Vitesse schiet niets op met 1-1 bij Zulte Waregem

Vitesse heeft aan het uitduel met Zulte Waregem in de Europa League een punt overgehouden.…