Connect with us
Korenkwartier proeft

Archief

Hoe moet je op jacht naar een baan in Arnhem?

Ook in Arnhem trekt de economie momenteel goed aan. We horen steeds vaker van ondernemers dat ze weer op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Goed nieuws dus voor degene die een nieuwe baan in Arnhem zoekt. Met dit artikel willen wij jou helpen om de jacht op een baan in Arnhem succesvol te maken.

Een baan zoeken in Arnhem is minder eenvoudig als we soms denken. Op internet staan duizenden vacatures. Ook laten bedrijven steeds vaker via social media weten dat ze vacatures hebben. Nu is de uitdaging dat jij weet hoe je zo makkelijk mogelijk alleen de vacatures vind die echt bij je passen.

Plan jouw baan in Arnhem

Om het jezelf makkelijk te maken is het aan te raden dat je een plan maakt  voordat je op jacht gaat.  Doe bijvoorbeeld het volgende:

 • Selecteer maximaal drie algemene vacaturebanken en bekijk deze 1 tot 2 keer per week. Stel je bent een specialist. Ga dan opzoek naar een gespecialiseerde vacaturebank. Deze tip zorgt ervoor dat je straks niet ondergesneeuwd raakt met allerlei banen die niet bij je passen.
 • Gebruik optimaal Sociale Media-kanalen. Abonneer je bijvoorbeeld op ons speciaal opgezette Facebookpagina Vacatures in Arnhem en omgeving. Hier brengen wij vacatures onder de aandacht die voor Arnhemmers interessant zijn. Door de pagina te gaan volgen zie je heel eenvoudig leuke vacatures dagelijks voorbij komen.
 • Plaats je profiel op een zakelijke netwerksite als LinkedIn zodat potentiële werkgevers je kunnen vinden.
 • De beste methode is om je vrienden en familie te vragen mee te kijken. Het blijkt 56 procent van de Arnhemmers op deze wijze hun nieuwe baan vinden.
 • Maak gebruik van uitzendbureaus in Arnhem. Deze kunnen hun netwerk voor jou optimaal inzetten voor het vinden van de juiste baan.

Over twee  weken vertellen wij jou hoe jij een goede indruk kan maken als je op gesprek mag bij een bedrijf of organisatie in Arnhem.

VACATURES VOLGEN UIT ARNHEM? VOLG ONS DAN OP: Facebookpagina Vacatures in Arnhem en omgeving.

Meer nieuws uit Arnhem?


Kijk Alles onder banner-01

Date for 2 banner onderzijde 28816-01Bij van Kleef13565509_519990644868787_253689823_n

Reacties

Reacties

Archief

Zondag nacht sterrenregen

foto: Pixabay - Skeeze

Van zondag 12 op 13 augustus zal er een regen te zien zijn van vallende sterren. De jaarlijks terugkerende meteoroïdenzwerm Perseïden wordt verwacht in de nacht van zondag op maandag. Mogelijk komen er dan zo’n 100 sterren per uur langs. Dit jaar zijn er veel meer sterren te zien dan vorig jaar, dit komt door de nieuwe maan.

Maar hoe kun je het beste de sterrenregen zien?

 • Het beste kijkmoment is rond 3:30 uur te kijken, daar zullen de meesten sterren te zien zijn.
 • Bekijk de beste website of app om de weersvoorspelling te weten. Mogelijk is er ook bewolking, waardoor het moeilijk te zien is.
 • Zoek een donkere plek. Bijvoorbeeld een open veldje, park of buiten de bebouwde kom.
 • Laat je ogen even wennen aan het donker, dus kijk tussendoor even niet op je smartphone of in het licht.
 • Neem af en toe een kijkpauzes. als je te lang kijkt worden je ogen moe.

  Meer nieuws?

   

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Arnhem strooit zout

foto: Pixabay

Het is hartje zomer en alsnog gaan er strooiwagens rond door de gemeente. Dat is een vreemd straatbeeld. Woensdag wordt er zout gestrooid in Arnhem. Natuurlijk niet vanwege gladheid, maar juist vanwege de zomerse hitte. Een strooiwagen van de gemeente strooit zout op verschillende kruispunten door de hele stad.

In de tropische zon kan de temperatuur van het asfalt tot boven de 50c graden oplopen. Bij deze temperatuur wordt het asfalt zacht en raakt beschadigd. Om te voorkomen dat het asfalt kapot gaat, zet de gemeente Arnhem strooizout als wapen in. Een eigenschap van zout is dat het vocht aantrekt en opneemt. Het strooizout haalt vocht uit de buitenlucht en verkoelt vervolgens het asfalt. Ook vermindert zout het plakkerig worden van asfalt Met name op drukke kruispunten, waar weinig tot geen bomen staan, wordt gestrooid. De zomer zon heeft
juist op deze plekken vrij spel.

Buiten de spits

Om de overlast voor het verkeer te beperken wordt er buiten de spits gestrooid. De gemeente Arnhem houdt de temperatuur van wegen met sensors in de gaten. Wanneer de hitte aan blijft houden, kan de strooiwagen deze zomer nog een keer in het straatbeeld voorbijkomen.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Bridge to Liberation zoekt acteurs!

bridge to liberation 2015
foto: Bridge to Liberation

Bridge to Liberation zoekt diverse acteurs. Ondersteunend aan de live experience op 21 september wordt er ook altijd een film gemaakt. Voor deze film zijn ze, net als vorig jaar, op zoek naar acteurs. Pas jij in één van onderstaande karakters? Vind je het leuk om mee te werken een een film? En kan jij tussen 4 en 9 augustus een aantal dagen meewerken aan de productie van de film omdat je niet op vakantie bent? Dan zoekt Bridge to Liberation jou!

Kate

Leeftijd: +/- 35 jaar
Omschrijving: een mooie vrouw met blond haar en een engelachtig voorkomen


Lional

Leeftijd: tussen 70 en 80 jaar
Omschrijving: oude man met grijze haren, acteerervaring vereist


SOLDAAT SKAN

Leeftijd: 25 tot 40 jaar
Omschrijving: man, acteerervaring vereist, geen baard en kort haar, een groot (niet dik) voorkomen


SOLDAAT JOHNNY

Leeftijd: 25 tot 35 jaar
Omschrijving: man, acteerervaring vereist, indringende ogen, vierkante kaaklijn


JAN

Leeftijd: 35 tot 45 jaar
Omschrijving: een gedistingeerde man
Bijzonderheden: in deze rol speel je ook een aantal keren een gewonde soldaat


SOPHIE

Leeftijd: 6 tot 8 jaar
Omschrijving: klein meisje, blond haar


SOLDATEN

We zijn op zoek naar 7 soldaten voor verschillende rollen in verschillende scenes.

Leeftijd: 25 tot 35 jaar
Omschrijving: geen baard, korte haren, soldatentype


BABY

Leeftijd: 6 tot 10 maanden
Omschrijving: liefst weinig haren en lekker mollig

Herken je iemand of jezelf in één van deze karakters? Meld je dan nu aan op de site van Bridge to Liberation!

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair