Beginpagina Nieuws Archief Twee mannen aangehouden op gestolen scooter

Twee mannen aangehouden op gestolen scooter

3 min leestijd
0
arrestatie politie

De politie heeft in donderdagochtend, na een korte achtervolging, op de Winschotenstraat twee mannen aangehouden. Zij reden op een volgens de politie gestolen scooter. Agenten zagen het voertuig met daarop twee mannen rijden op de Burgemeester Matsersingel. Het was voorzien van een kentekenplaat van een snorfiets maar reed met veel hogere snelheid.

Bij het zien van de politieauto ging de bestuurder er met nog hogere snelheid vandoor. Via de Groningensingel reed de bestuurder de Slochterenweg op. Ter hoogte van de Winschotenstraat verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna de scooter in de tuin van een woning belande. De beide mannen probeerden er nog rennend vandoor te gaan maar de agenten wisten ze na een snelle sprint in te halen.

Framenummer verwijderd

De 18-jarige Huissenaar en de 20-jarige Arnhemmer zijn aangehouden. De tweewieler bleek volgens de politie een zogeheten motorscooter te zijn, waarvan het framenummer was verwijderd. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht. De scooter is in beslag genomen.

Meer nieuws uit Arnhem?


Date for 2 banner onderzijde 28816-01

banner13565509_519990644868787_253689823_n

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Unieke Batman animatiefilm zondag te zien in Pathé

Zondag 27 augustus, 19.30 uur draait de animatiefilm Batman and Harley Quinn in Pathé. De …