Beginpagina Nieuws Archief Studenten theater Artez zoeken ‘acteurs’

Studenten theater Artez zoeken ‘acteurs’

3 min leestijd
0
Artez

Altijd al willen schitteren in een toneelstuk? Studenten Docent Theater van Artez zoeken spelers voor een van de grote producties die ze maken. Op Facebook roepen zij iedereen op om zich aan te melden voor een spelersavond op dinsdag. “Ervaring is niet nodig, maar mag wel. Alle leeftijden, uiterlijke kenmerken et cetera zijn meer dan welkom!”

Deelnemers moeten het leuk vinden om mee te spelen en eens per week kunnen repeteren. Voor leerlingen van een mbo theater-/artiestopleiding kan het meespelen in een van de voorstellingen vaak als stageplek gelden, stelt de organisatie. Wie mee wil doen moet een mailtje sturen naar spelersavond@yahoo.com. Die krijgt dan een inschrijfformulier teruggemaild.

Workshops

Wie zich heeft ingeschreven kan zich dinsdagavond melden op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten aan Onderlangs 9. Daar geven de regisseurs van de verschillende producties uitleg en bekijken ze via korte workshops welke ‘acteur’ bij welk toneelstuk past. Achteraf krijgen de belangstellenden te horen bij wie ze mee mogen doen.

Inloop is vanaf 18.30, start programma is vanaf 19.30.

Meer nieuws uit Arnhem?


Kijk Alles onder banner-01

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Politie zoekt belagers jongeren Park Sonsbeek

Een groepje van vijf jongeren is dinsdagavond belaagd door een andere groep van een man of…