Beginpagina Nieuws Archief Arnhemmers organiseren openingsfeest tijdens Amsterdams Dance Event

Arnhemmers organiseren openingsfeest tijdens Amsterdams Dance Event

5 min leestijd
0

Tijdens het grootste dance-evenement van Nederland mogen twee Arnhemmers een van de openingsfeesten organiseren. Tijdens Amsterdams Dance Event (ADE) lanceren de twee Arnhemmers hun eerste echte grote evenement genaamd Bauss. Zij mogen dit organiseren in Depot. Dit is een van de officiele ADE-locaties.

Openingsfeest ADE
De Arnhemse DJ’s Biko en Roekoeloos gaan een evenement houden waar de stijlen house en UK bass centraal staan. Het is een eer voor beide heren. “Voel me echt blest” aldus DJ Biko. Hij vindt het vooral geweldig dat hij de avond mag afsluiten. Ze hebben al vaker evenementen georganiseerd. Maar dat hebben ze nooit gedaan tijdens zo’n belangrijk evenement als ADE. Speciaal voor dit feest komen grote DJ’s overvliegen vanuit Engeland,zoals Skapes, My nu Leng, Caspa en Jack Swift. Verder draaien DJ’s Rachell Green, Jack Jameson en onze eigen DJ Biko.

ADE
Amsterdam Dance Event (19 t/m 23 oktober) is het belangrijkste evenement van Nederland waar zowel de dance-liefhebber als de mensen uit het vak op dezelfde dansvloer staan. Over de hele wereld is het event een begrip en mensen van overal komen naar deze vakbeurs. ADE is vooral bedoeld als een soort vakbeurs waar (nieuwe) DJ’s, organisatoren maar ook bedrijven die aperatuur leveren hun producten een aantal dagen kunnen tonen. Tijdens het ADE zijn er 450 evenementen waar ruim 2000 DJ’s draaien en de grootste DJ’ s van de wereld komen komen er. Naar ADE komen meer dan 365.000 mensen.

Niet zomaar
Je kunt niet zomaar een evenement organiseren tijdens ADE. Het moet eerst goedkeuring krijgen van de organisatie. Beide heren uit Arnhem moesten met een plan komen en de juiste namen geboekt hebben. Er zijn overigens nog kaartjes voor het ADE-openingsfeestje Bauss.

Meer nieuws uit Arnhem?


Kijk Alles onder banner-01

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Aanleg zonnepark Koningspleij kan van start

De gemeente geeft definitief groen licht voor de bouw van het zonnepark Koningspleij Noord…