Connect with us
he kom aan

Archief

Arnhemmers organiseren openingsfeest tijdens Amsterdams Dance Event

Tijdens het grootste dance-evenement van Nederland mogen twee Arnhemmers een van de openingsfeesten organiseren. Tijdens Amsterdams Dance Event (ADE) lanceren de twee Arnhemmers hun eerste echte grote evenement genaamd Bauss. Zij mogen dit organiseren in Depot. Dit is een van de officiele ADE-locaties.

Openingsfeest ADE
De Arnhemse DJ’s Biko en Roekoeloos gaan een evenement houden waar de stijlen house en UK bass centraal staan. Het is een eer voor beide heren. “Voel me echt blest” aldus DJ Biko. Hij vindt het vooral geweldig dat hij de avond mag afsluiten. Ze hebben al vaker evenementen georganiseerd. Maar dat hebben ze nooit gedaan tijdens zo’n belangrijk evenement als ADE. Speciaal voor dit feest komen grote DJ’s overvliegen vanuit Engeland,zoals Skapes, My nu Leng, Caspa en Jack Swift. Verder draaien DJ’s Rachell Green, Jack Jameson en onze eigen DJ Biko.

ADE
Amsterdam Dance Event (19 t/m 23 oktober) is het belangrijkste evenement van Nederland waar zowel de dance-liefhebber als de mensen uit het vak op dezelfde dansvloer staan. Over de hele wereld is het event een begrip en mensen van overal komen naar deze vakbeurs. ADE is vooral bedoeld als een soort vakbeurs waar (nieuwe) DJ’s, organisatoren maar ook bedrijven die aperatuur leveren hun producten een aantal dagen kunnen tonen. Tijdens het ADE zijn er 450 evenementen waar ruim 2000 DJ’s draaien en de grootste DJ’ s van de wereld komen komen er. Naar ADE komen meer dan 365.000 mensen.

Niet zomaar
Je kunt niet zomaar een evenement organiseren tijdens ADE. Het moet eerst goedkeuring krijgen van de organisatie. Beide heren uit Arnhem moesten met een plan komen en de juiste namen geboekt hebben. Er zijn overigens nog kaartjes voor het ADE-openingsfeestje Bauss.

Meer nieuws uit Arnhem?


Kijk Alles onder banner-01

Reacties

Reacties

Archief

Gek van geluk tijdens de Ladies Night

Pathé Arnhem
Gek van geluk? Misschien word je dat wel op 29 november in Pathé Arnhem. Daar kunnen dames tijdens de Ladies Night de fil Gek van geluk bekijken.

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen.

Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena’s buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de harde realiteit.
Voor meer info en tickets kun je kijken op de site van Pathé Arnhem.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Autodief ramt politie-auto

Beschadigde politieaauto

Een vermeende autodief is maandagnacht bij Beneden-Leeuwen met een bestelwagen ingereden op een politie-auto. Op Facebook vertelt de politie Arnhem-Zuid dat agenten de man al vanaf Arnhem hadden achtervolgd. Zij hebben aangifte gedaan tegen de man voor doodslag. Het politievoertuig is zwaar beschadigd.

Na een melding stonden op verschillende plaatsen voertuigen klaar om naar het gestolen busje uit te kijken. De eenheid Arnhem-Zuid zag op een plek aan de A325 de bestelwagen in de richting van Elst rijden. “Wij hebben het voertuig een stopteken gegeven”, meldt de politie. “In eerste instantie stopte het. Op het moment dat wij uitstapten, reed het voertuig met hoge snelheid weg.”

Remmen

De achtervolging ging verder over de A15 richting Rotterdam. Daar probeerde de verdachte meerdere malen de politie af te snijden door hard te remmen. Bij Beneden-Leeuwen reed het busje een talud af en stopte het. “De verdachte reed vervolgens met hoge snelheid achteruit en ramde ons politievoertuig.”

De achtervolging ging verder door de woonwijk. Uiteindelijk liet de vermeende dief de wagen achter en ging te voet verder. Een inmiddels opgeroepen agent van de Landelijke Eenheid zag de verdachte rennen en heeft hem aangehouden.

Speurhond

Uiteindelijk heeft politie uit Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord, Elst, Wageningen, van de Landelijke eenheid en helikoptereenheid Zulu meegedaan aan de achtervolging. Zelfs een speurhond was van de partij.

Meer nieuws? 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Arnhemmer aangehouden om mensenhandel

politie uniform

De politie heeft maandag een 32-jarige Arnhemmer aangehouden bij een actie tegen mensenhandel. Donderdagmiddag liet de politie weten dat ze Arnhem in actie zijn gekomen op drie adressen in de wijken Malburgen en De Laar. de woningen zijn doorzocht.

Het team Mensenhandel van de politie deed al langer onderzoek naar deze man. Hij zou verschillende vrouwen hebben gedwongen in de prostitutie te werken. Daarbij zouden geweld en bedreigingen niet zijn geschuwd. Dat is opgevallen.

Harde criminaliteit

Burgers hebben de politie gebeld. Dit leidde tot een onderzoek en het optreden van maandag. “Mensenhandel is harde criminaliteit en een schending van de rechten van de mens. De politie neemt het daarom hoog op als –meestal vrouwen en meisjes- worden uitgebuit of onder dwang bepaalde dingen moeten doen waarvoor ze niet kiezen en waar andere mensen van profiteren.”

Los van recherche-onderzoeken onderneemt de politie op meer terreinen actie tegen mensenhandel. Zo wordt er op regelmatige basis toezicht gehouden op bordelen, clubs en escortbedrijven. Daarbij wordt er gecontroleerd op illegaliteit, vergunningsvoorwaarden, de leeftijd en de mate van dwang. Ook begeleidt de politie slachtoffers tijdens de juridische procedure.

Meer nieuws? 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair