Connect with us
Arnhem Centrum

Archief

Nieuwe vintage sportschool opent binnenkort zijn deuren

Op de Velperweg 27 word binnenkort een nieuwe vintage sportschool geopend. Het sportlokaal heeft een minimalistische uitstraling met een knipoog naar de jaren 30 tijdens de gymlessen. De ondernemer en tevens fitnessdeskundigen Evert van der Zee heeft als doel mensen weer op een leuke manier aan het sporten te krijgen.

Net als vroeger
Het sportlokaal straalt een sfeer uit van een ouderwetse gymzaal. Daar waar een bok, klimrekken, lange banken, gietijzeren gewichten en een kooi vol oude leren ballen niet alleen voor de sier staan. Op de vloer licht een ouderwetse donkere houten vloer die je alleen nog tegen komt in de sporthallen. De gekleurde vlakken op de houten vloer laten zien dat de vloer afkomstig is uit een flink aantal oude gymzalen.”Ik heb veel rond gekeken bij andere succesvolle sportscholen. De trend is ‘back to basic’. Daar geloof ik ook in. Het past meer bij mij en ik geloof niet in al die nieuwe technieken.” laat Evert ons weten. Dat Evert hier een succes te pakken kan hebben, blijkt bij de succesvolle sportschool van Arie Boomsma. Die heeft een gelijksoortige sfeer en veel mensen komen daar graag op af. “Geen welness, zonnehemel of dvd verhuur. Wel bieden we bokszaktraining, hardlopen, functionele training (crossgym), de WOD, 50+ fit en spinning. Om te sporten dus. Niets meer en niets minder.” aldus Evert.

14522808_812543565554318_2320978877595628526_n

Spinning
Niet alleen de ouderwetse sfeer zal naar voren komen in het sportlokaal. Ook Evert zijn specialisme komt duidelijk naar voren. Evert is al jaren één van de succesvolste spinninginstructeurs van Nederland. Door zijn stevige aanpak en zijn motiverende woorden weet Evert vele mensen over de streep te trekken en net dat laatste beetje energie te geven. Evert is zo succesvol dat er films zijn gemaakt die door het hele land gaan bij sportscholen.

14199231_787904541351554_1524681597923328927_n 

Opening
Voor de nieuwsgierige Arnhemmers hebben wij alvast twee sfeerbeelden van de verbouwing. Maar wil je al voor de opening een kijkje nemen kun je op 6 november even buurten. Een dag later kunnen de sportieve Arnhemmers compleet los willen in het Sportlokaal. Meer informatie is te vinden op hun website.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Archief

Knuffelen met de Kerstman? Zaterdag kan het op de Korenmarkt

foto: Musiskwartier

De Kerstman doet het nog even rustig aan voor hij zondagnacht langs heel wat schoorstenen moet reizen. Om alvast op te warmen brengt hij een bezoekje samen met zijn vrouw aan het Korenkwartier. Naast een bezoekje aan de Kerstman kun je ook op de foto met levende dieren uit de kerststal.

De ondernemers van het Korenkwartier hebben de Kerstman en zijn vrouw uitgenodigd om zaterdag tussen 13:00 en 17:00 een bezoek te brengen aan hun markt. Dat heeft geresulteerd dat hij zaterdag te ontmoeten is op de Korenmarkt. Daarom nodigen zowel de ondernemers als de Kerstman met zijn vrouw alle Arnhemmers uit. Dus grijp je kans en ga voor het laatst dit jaar op de foto met hem, geef nog je laatste wensen van je verlanglijstje door of even krijg een warme knuffel van hem. Mocht je behoefte hebben om niet alleen de Kerstman te knuffelen, maar ook een hoop dieren uit de kerststal? Dan kun je zaterdag ook langs komen. Er lopen namelijk een hoop geiten, schapen, koeien en andere dieren in de kerststal.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Gek van geluk tijdens de Ladies Night

Pathé Arnhem
Gek van geluk? Misschien word je dat wel op 29 november in Pathé Arnhem. Daar kunnen dames tijdens de Ladies Night de fil Gek van geluk bekijken.

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen.

Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena’s buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de harde realiteit.
Voor meer info en tickets kun je kijken op de site van Pathé Arnhem.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Autodief ramt politie-auto

Beschadigde politieaauto

Een vermeende autodief is maandagnacht bij Beneden-Leeuwen met een bestelwagen ingereden op een politie-auto. Op Facebook vertelt de politie Arnhem-Zuid dat agenten de man al vanaf Arnhem hadden achtervolgd. Zij hebben aangifte gedaan tegen de man voor doodslag. Het politievoertuig is zwaar beschadigd.

Na een melding stonden op verschillende plaatsen voertuigen klaar om naar het gestolen busje uit te kijken. De eenheid Arnhem-Zuid zag op een plek aan de A325 de bestelwagen in de richting van Elst rijden. “Wij hebben het voertuig een stopteken gegeven”, meldt de politie. “In eerste instantie stopte het. Op het moment dat wij uitstapten, reed het voertuig met hoge snelheid weg.”

Remmen

De achtervolging ging verder over de A15 richting Rotterdam. Daar probeerde de verdachte meerdere malen de politie af te snijden door hard te remmen. Bij Beneden-Leeuwen reed het busje een talud af en stopte het. “De verdachte reed vervolgens met hoge snelheid achteruit en ramde ons politievoertuig.”

De achtervolging ging verder door de woonwijk. Uiteindelijk liet de vermeende dief de wagen achter en ging te voet verder. Een inmiddels opgeroepen agent van de Landelijke Eenheid zag de verdachte rennen en heeft hem aangehouden.

Speurhond

Uiteindelijk heeft politie uit Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord, Elst, Wageningen, van de Landelijke eenheid en helikoptereenheid Zulu meegedaan aan de achtervolging. Zelfs een speurhond was van de partij.

Meer nieuws? 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair