Beginpagina Nieuws Archief Politie zoekt vermiste Arnhemse in IJssel

Politie zoekt vermiste Arnhemse in IJssel

4 min leestijd
0
Yvonne Durant

De politie is maandagochtend een grote zoekactie begonnen naar de vermiste Yvonne Durant. De Arnhemse wordt al twee weken vermist. Met onder meer sonar-apparatuur, honden en duikers hebben agenten de bodem van de IJssel onderzocht ter hoogte van De Steeg. Of ze iets hebben gevonden, is maandagmiddag nog niet bekendgemaakt.

Durant is dinsdag 25  oktober voor het laatst gezien. Toen is ze met haar scootmobiel vanuit haar huis in Arnhem vertrokken. Dat voertuigje is zonder haar teruggevonden aan de Schaapdijk, langs de IJssel. Het is mogelijk dat de 53-jarige vrouw in de rivier is terechtgekomen en met de stroom is meegesleurd.

Hondenclub

Een zoekactie aan de Schaapdijk heeft echter niets opgeleverd. Volgens Omroep Gelderland heeft een actie door een Westervoortse hondenclub aanwijzingen opgeleverd dat de vrouw in de Havikerwaard bij De Steeg mogelijk in het water is beland. Hoe ze daar is gekomen, is niet duidelijk.

Op het moment van haar vermissing droeg de Arnhemse een donkere jas. Ze draagt een zilveren ketting met een bedeltje in de vorm van een boom (zie foto). Yvonne heeft koperbruin kleurig haar ze heeft sproeten op haar gezicht en armen.

Meer nieuws uit Arnhem?


Chico's Place

Date for 2 banner onderzijde 28816-01

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Aanleg zonnepark Koningspleij kan van start

De gemeente geeft definitief groen licht voor de bouw van het zonnepark Koningspleij Noord…