Beginpagina Nieuws Archief Vitesse collecteert voor kinderen met kanker

Vitesse collecteert voor kinderen met kanker

4 min leestijd
0
Jaimy

Vitesse steunt kinderen met kanker. Zaterdag 26 november wordt er voorafgaand aan de wedstrijd van Vitesse tegen Excelsior gecollecteerd voor Stichting Jaimy. De Arnhemse vietbalclub werkt al jaren samen met de stichting. “We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van Stichting Jaimy: Kinderen met kanker weer even kind laten zijn.”

Naast de jaarlijkse collecte tekenen Vitesse Betrokken en Stichting Jaimy zaterdag ook een nieuwe partnerschap. Daarmee verlengen ze hun samenwerking met drie jaar. Theo Janssen, ambassadeur van Stichting Jaimy, roept supporters op om Stichting Jaimy te steunen. De collectanten staan zondag bij de toegangsdeuren van de promenade.

Weinig speelgoed voor kankerpati├źntjes

Oprichters van Stichting Jaimy, Hein en Tonny van Boxel, verloren hun 9-jarige zoon Jaimy aan de ziekte. Jaimy zag gedurende zijn ziekbed dat er weinig speelgoed beschikbaar was voor zijn medepati├źntjes. Om die reden is hij toen zelf gestart met het inzamelen van speel- en leermateriaal voor andere kinderen.

Zijn ouders zetten zich nu in om kinderen in vijf kinderoncologische centra in Nederland te voorzien van goederen, voornamelijk speel- en leermateriaal, en om mee te helpen in het realiseren van speciale speelruimten voor de kinderen. Meer informatie over Stichting Jaimy is te vinden op www.stichtingjaimy.nl.

Meer nieuws uit Arnhem?


chico's place
Date for 2 banner onderzijde 28816-01

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Politie zoekt belagers jongeren Park Sonsbeek

Een groepje van vijf jongeren is dinsdagavond belaagd door een andere groep van een man of…