Beginpagina Nieuws Archief Eén meter kapsalon ook in Arnhem te koop

Eén meter kapsalon ook in Arnhem te koop

4 min leestijd
0
meter kapsalon

Ook zo’n enorme fan van de schotel kapsalon? Dan moet je nu naar Chico’s Place gaan! Daar verkopen ze sinds woensdag de meter kapsalon.

Na het succes van cafetaria Bisschopshoeve in Breda is de meter kapsalon ook te koop in Arnhem. Het gerecht bestaande uit lagen friet, döner, sla, vette kaas, tomaat, ui en als topping gesmolten Goudse kaas is nu in 1 meter te koop bij Chico’s Place. “Wij kregen de vraag van vaste klanten of wij ook meters konden verkopen. Natuurlijk gaan wij dat regelen”, heeft Eyyub Uyar ons laten weten. 

Favoriete ingrediënten

De Kapsalon is in 2003 ontstaan toen de eigenaar van een Rotterdamse kapperszaak trek kreeg tijdens de lunch. Deze Nataniël Gomes ging bij een verderop gelegen shoarmazaak een lunchschotel maken met daarin al zijn favoriete ingrediënten. Daarna werd het regelmatig besteld, ook door anderen.

Zo ontstond de naam kapsalon. Het gerecht werd vooral populair onder jongeren en is in veel Nederlandse cafetaria’s en shoarmazaken te krijgen.

Niet te tammen

Ook wij kregen de uitdaging om de meter te tammen. Maar voor de redactie was het onmogelijk. Wij kwamen nog niet eens halverwege. Maar het is zeker een aanrader om eens uit te proberen. Lukt het jullie wel? Laat het ons weten!

Meer nieuws uit Arnhem?


chico's place

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Archief

Bekijk ook

Vitesse schiet niets op met 1-1 bij Zulte Waregem

Vitesse heeft aan het uitduel met Zulte Waregem in de Europa League een punt overgehouden.…