Connect with us
Arnhem Centrum

Uit

Kleuterbioscoop in Pathé

Arnhemse kleuters kunnen aanstaande zondag 15 januari naar Pathé Arnhem. Voor de allerkleinsten is er namelijk een kleuterbioscoop rondom de film Masha de Beer.

Kleuterbioscoop

Een kleuterbioscoop betekent dat het geluid minder hard staat waardoor het minder overweldigend is, de verlichting blijft een beetje aanstaan waardoor het minder donker is én de kleintjes krijgen na afloop een filmdiploma ter herinnering aan hun allereerste filmbezoek mee.

Popcorn en muffins 

In het ticket is voor de kinderen een zakje popcorn, een snoepje en een drankje inbegrepen. Voor de ouders is koffie of thee met een heerlijke muffin inbegrepen. Na afloop kunnen de kinderen nog geschminkt worden en is er een springkussen. Wil je dus met je kleintje voor het eerst naar de bioscoop en weet je niet of het te spannend voor ze is? Dan is de kleuterbioscoop de perfecte gelegenheid. De kleuterbioscoop draait zondag 15 januari om 10:30 en 11:15 uur. Je kan hier je tickets kopen.

Meer nieuws uit Arnhem?


chico's place

Reacties

Reacties

Nieuws

Koningsdagmarkt in park Sonsbeek

foto: Pixabay - Kikos

Dit jaar wordt wederom de koningsmarkt Arnhem georganiseerd. Echter niet meer op de vertrouwde Kerkplein, maar in park Sonsbeek.

Nadat de Koningsdagmarkt vorig jaar een plekje zocht omdat Focus op de Kerkplein is gekomen. Is er dit jaar ervoor gekozen om de markt aan de Zijpendaalseweg te plaatsen. Deze unieke locatie is direct naast het Park Sonsbeek, waar ook de familieactiviteiten worden georganiseerd. Dit jaar is het thema ‘Doe Mee’.

kraam

Arnhemmers kunnen net als voorgaande jaren ook dit jaar weer een kraam huren om de spulletjes aan de man te brengen. “Maar we doen als stichting ook graag iets terug voor de Arnhemmers. Hiervoor stellen wij vier marktkramen beschikbaar voor goede doelen in Arnhem.” aldus Tomas Taubman, organisator van Koningsdagmarkt. “Hiermee bedoelen we niet de “ grote “ goede doelen, maar de kleine initiatieven die zoveel kunnen betekenen voor mensen. De opbrengsten van de marktkraam moet dan ook direct naar het goede doel gaan. Denk hierbij aan materialen voor het breien van troostdekentjes. Gezelschapsspellen voor ouderen. enz.”

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Uit

Ballet: Romeo and Juliet

romeo en julia

Op zondag 21 januari om 16:00 uur is het ballet Romeo and Juliet te aanschouwen. Alexei Ratmansky, de voormalige artistiek directeur van het Bolshoi-ballet, geeft deze nieuwe productie een dramatische urgentie. Het is een verfrissende nieuwe versie van Shakespeares geliefde en onsterfelijke liefdesverhaal. Met zijn briljante en gedetailleerde bewerking op de romantische en filmische muziek van Prokofiev laat hij het verhaal van het beroemdste liefdespaar uit de literatuur herleven, zoals geen andere klassieke balletchoreograaf dat kan.

Het verhaal van Romeo en Juliet is wereldberoemd. In het Italiaanse Verona worden Romeo en Julia tot over hun oren verliefd op elkaar, terwijl hun rivaliserende families, de Montagues en de Capulets, in een bittere strijd zijn verwikkeld die eindigt in een hartverscheurende tragedie… Meer informatie en tickets zijn te vinden op de site van Pathé.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Meer bezoekers voor Focus

Focus Korenmarkt

Focus Filmtheater heeft in 2017 ruim 70.500 bezoekers getrokken. Dat zijn er volgens het filmhuis 5.000 meer dan in het jaar ervoor. Moonlight, Lion, Manchester by the Sea en Jackie waren de grootste publiekstrekkers.

De 70.546 bezoekers zagen in totaal 4.281 voorstellingen van 284 verschillende titels.Verder meldt Focus dat het afgelopen jaar veelvuldig samen met andere organisaties. “Onder meer met het bijzondere platform Gelders Doek dat een ontmoetingsplek biedt voor makers en kijkers. En met de landelijke organisatie Movies that Matter on Tour waarin geëngageerd filmaanbod gecombineerd wordt met interessante zaalgesprekken.”

Gruffalo

Focus Junior ontving 3.213 bezoekers. De meeste kinderen kwamen in de herfstvakantie, toen films als de Gruffalo, Hotel de Grote L en Shaun het schaap te zien waren. Voor een flink aantal middelbare scholen uit Arnhem en omstreken organiseerde Focus 79 schoolvoorstellingen.

Het filmtheater verwacht in mei te verhuizen naar zijn nieuwe onderkomen aan het Audrey Hepburnplein.

Meer nieuws?


Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair