Beginpagina Uit David Bowie als Ziggy Stardust: kitsch, kleurrijk en over-the-top

David Bowie als Ziggy Stardust: kitsch, kleurrijk en over-the-top

4 min leestijd
0
Bowie

David Bowie komt bij Pathé Arnhem weer tot leven op het witte doek. Op dinsdag 7 maart keert de vorig jaar overleden muzieklegende eenmalig terug als Ziggie Stardust. De bioscoop aan de Oude Stationstraat laat het allerlaatste concert zien dat Bowie als zijn alter ego gaf.

Naast dit legendarische concert zie je een exclusieve, 30 minuten durende documentaire over Bowie. Daar is onder meer een bijzonder interview met drummer Woody Woodmansey en MOJO-redacteur Phil Alexander te zien. Deze documentaire is exclusief voor deze bioscoopvertoning opgenomen en zie je dus nergens anders.

Tijdgeest

Documentaire en concertfilm vangen op perfecte wijze de tijdsgeest van het glamrock-tijdperk: kitsch, kleurrijk en over-the-top. In deze voorstelling kan de kijker genieten van het live concert van David Bowie dat hij in 1973 gaf in het Hammersmith Odeon in Londen.

De Bowie-liefhebber ziet vanuit zijn bioscoopstoel en op groot scherm klassiekers als ‘Changes’, ‘Space Oddity’, ‘Time’ en ’Suffragette City’ voorbij komen.

Tickets

De voorstelling is eenmalig op dinsdag 7 maart om 20.30 uur. Tickets zijn te verkrijgen via de site van Pathé Arnhem.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Uit

Bekijk ook

Pieten gezocht voor Sinterklaaskelders

Stichting De Blide Incomst van SintNiclaesz is opzoek naar Pieten die hun intrek willen ne…