Beginpagina Nieuws Drugsdealer rijdt agent aan met scooter

Drugsdealer rijdt agent aan met scooter

4 min leestijd
0
aanhouding auto

Een drugsdealer heeft een agent in burger aangereden met een scooter. Dat heeft de politie in Arnhem donderdag bekendgemaakt. De agent moest in het ziekenhuis worden behandeld aan zijn verwondingen.

In de Catharijnestraat in Klarendal zagen onopvallend geklede agenten woensdagmiddag rond vier uur dat een man op een scooter een zakje aan een vrouw wilde geven. Omdat de dienders meteen het gevoel kregen dat er sprake was van een drugsdeal gingen ze op de man af.

Vastpakken

Die wilde er echter vandoor gaan en reed op zijn scooter recht op de agenten af. Een van de agenten werd geraakt door de scooter, maar de agent kon de verdachte toch vastpakken waardoor ze samen op de grond vielen.

Daarop konden de agenten de man aanhouden. De verdachte blijkt een 19-jarige man uit Amersfoort. Hij reed op een gestolen scooter en had drugs bij zich.

Drugs in Velp

In Velp zagen agenten rond dezelfde tijd aan de Dr. Van Voorthuijsenstraat een auto geparkeerd staan met twee mannen er in. De politiemannen herkenden Ă©Ă©n van de mannen omdat deze vaker in aanraking met de politie is geweest. De inzittenden kregen het verzoek om uit te stappen, al snel zagen de agenten dat er drugs in de auto lag.

EĂ©n van de verdachten zette het op een lopen, maar na een korte achtervolging kon hij aangehouden worden. Toen de auto verder doorzocht werd kwam er ook een kleine hoeveelheid munitie tevoorschijn. Zowel de munitie als de drugs zijn in beslag genomen. De beide mannen zijn aangehouden, het gaat om een 31-jarige man uit Dordrecht en een 34-jarige man uit Velp.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Netwerker en ondernemer René Kraaijenbrink prominent op lijst Arnhem Centraal

Ondernemer RenĂ© Kraaijenbrink staat verrassend vierde op de lijst voor de lokale partij Ar…