Beginpagina Nieuws Gratis met de bus slaat aan in Arnhem

Gratis met de bus slaat aan in Arnhem

5 min leestijd
0
trolleybussen

Het Happy Hour in de Arnhemse bussen slaat aan. Daarom wordt de actie komend najaar herhaald. De actie waarbij reizigers gratis buiten de spits met de bus naar huis kunnen, loopt van eind december tot eind maart. Tot die tijd zijn nog enkele kaartjes beschikbaar.

Het Happy Hour is de aftrap van de actie HĂ© Kom Aan, een initiatief van de gemeente Arnhem om de verkeersdruk in de binnenstad tijdens de spits te verminderen. Het Arnhem Happy Hour maakt van een extra uurtje in de stad een happy uurtje. Bezoekers van de binnenstad reizen tussen 18.00 en 19.00 gratis naar huis met alle stadsbussen van Connexxion.

Minder files

Door een uurtje later met de bus te reizen, is er minder drukte in de spits. Dat betekent minder files en minder volle bussen. De actie geldt van maandag tot en met vrijdag in de lijnen 1 tot en met 13 van Connexxion.

Gratis busBezoekers van de binnenstad kunnen een vrijkaartje voor de bus printen via www.ervaarhetov.nl. Ook is het mogelijk om een speciaal ticket te downloaden via de ErvaarhetOV App op de smartphone. Ook daarmee kunnen reizigers gratis inchecken in de bus.

Beperkt aantal kaartjes

De actie loopt tot eind maart. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij! Het gratis buskaartje is een initiatief van gemeente Arnhem en provincie Gelderland in samenwerking met Connexxion en onderdeel van de actie HĂ© Kom Aan.

De voorwaarden zijn te vinden op www.ervaarhetov.nl. De campagne HĂ© Kom Aan richt zich op het beter bereikbaar maken van de stad in de spits.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Wolf gesignaleerd op de Veluwe

Op de Veluwe is een wolf gesignaleerd. Op basis van fotomateriaal hebben experts van Wolve…