Connect with us
Arnhem Centrum

Zakelijk

Bakker Hilvers steunt SamenLoop voor Hoop met verkoop Kiembrood

Kiembrood

Sinds kort heeft Bakker Hilvers een nieuw brood in het assortiment: Kiembrood. Het wordt gemaakt van een speciale meelsoort die tien keer meer tarwekiemen bevat dan regulier meel. Hoewel het eruit ziet en eet als witbrood is Kiembrood dus extra gezond!

Het brood is ook om een andere reden speciaal: van elk verkocht brood doneert Bakker Hilvers 50 cent aan de landelijke actie SamenLoop voor Hoop, een initiatief van KWF Kankerbestrijding.

Eenzaamheid

Ilse Lamers, die samen met Koopmans meel het initiatief nam voor de kiembroodactie, signaleert dat men graag berichten over de leuke dingen en de successen van het leven deelt. In verdrietige tijden, bijvoorbeeld bij ziekte of sterven, is dat veel minder vanzelfsprekend, met eenzaamheid tot gevolg.

De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette die bedoeld is om mensen die direct of indirect met kanker te maken krijgen een hart onder de riem te steken en om met hen het leven te vieren. Tegelijkertijd wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar kanker.

Bol van feest

De Facebook-berichten van Bakker Hilvers staan momenteel ook vooral bol van feest. Dat mag ook, want we bestaan dit jaar 250 jaar. We willen echter ook in deze feestmaanden niet voorbijgaan aan het verdriet en de zorg van mensen die met kanker te maken hebben (gehad). Daarom nemen we als eerste bakkerij uit Arnhem deel aan deze actie.

Het geld dat we met de verkoop van Kiembrood inzamelen, doneren we tijdens de dichtstbijzijnde Samenloop voor Hoop. Deze wordt op 1 en 2 juli in Doetinchem gehouden. We hopen een flinke cheque mee te kunnen nemen!

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Uit

Jurassic World Night bij Pathé Arnhem!

Jurassic World

Tijdens de Jurassic World Night zie je dinsdagavond 5 juni de bioscoophit Jurassic World uit 2015 én als eerste Jurassic World: Fallen Kingdom.

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Opnieuw uitsterven

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.

Programma:

–          Jurassic World 21:15 – 23:20
–          Jurassic World: Fallen Kingdom 00:00 – circa 02:00

Bestel je tickets via de site van Pathé en mis deze kans niet!

Reacties

Reacties

Continue Reading

Blog

‘Vergeet Arnhem, ga naar Enschede’ laat gemeente koud

centrum Enschede
Het altijd gezellige centrum van Enschede. Arnhem is niet bang voor de concurrentie van deze stad. - Foto: Microtoerisme (CC)

Winterswijkers moeten niet meer winkelen in Arnhem, maar in Enschede. Met die boodschap hebben promoteams uit de Twentse stad afgelopen weekeinde Winterswijk overspoeld. Dankzij een verbreding van de N18 tussen de Achterhoekse plaats en Enschede is de verbinding tussen die twee sneller dan ooit.

Tijd om een promotiebureau in te schakelen, dachten ze daar in Twente. De stad profileert zich in meerdere steden op deze manier, ook in Duitsland. Maar bij de ‘Wenterswiekers’ zijn de olijke jongens en meiden van het promoteam in het verkeerde keelgat geschoten. “Zo gaan we niet met elkaar om”, mopperen de burgemeester en de ondernemersvereniging.

Geen tegenactie

Promotie ten koste van Arnhem? Op het stadhuis hier lijkt niemand warm of koud te worden van de actie van Enschede. Van een tegenactie of iets dergelijks is geen sprake. “Wij streven ernaar om de beste binnenstad te worden. Wij concentreren ons op dat soort zaken”, vertelt een woordvoerder van de gemeente.

Dus Enschede gaat zijn gang maar? “Laat ik het zo zeggen: wij gaan hier in Arnhem gewoon van onze eigen kracht uit”, zegt de gemeentewoordvoerder.

Marktwerking

De bedenkers van de actie, stichting Enschede Promotie, vinden hoe dan ook niet dat ze over de schreef zijn gegaan.Dat zegt directeur Marieke ter Bruggen tegen de krant Tubantia. “Het is nooit leuk als er campagne wordt gevoerd in een andere stad. Maar het is wel het spel van marktwerking.”

Er komen nog meer van dit soort promo-acties in de Achterhoek. Waar? Dat wil het bedrijf nog niet zeggen.

Meer nieuws?


 

 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Uit

Lil’ Kleine – Alleen Tour bij Pathé Arnhem!

Lil Kleine Alleen Tour

Een Hip-Hop-tour zoals nog nooit eerder vertoond in Nederland. 11 shows door het hele land in de mooiste theaters en poppodia. In minder dan een dag uitverkocht.

Grootste show ooit

18 maart 2018 markeert de dag waarop Lil’ Kleine zijn grootste show ooit deed. Dit was direct het eind van deze spraakmakende tour. Volg Nederlands grootste ster naar AFAS Live Amsterdam en beleef dit avontuur samen. Ervaar de show én bekijk unieke, nooit eerder vertoonde, backstage-beelden.

Bestel je tickets voor de voorstelling op vrijdag 18 mei 19.30 uur of zondag 20 mei 14.00 uur via de site van Pathé en zie Lil’ Kleine op het witte doek!

Meer nieuws?


Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair