Connect with us
He Komaan

Uit

Fast and the Furious: filmmarathon, IMAX en Double Bill in Pathé Arnhem

Pathé Arnhem

Van de filmreeks The fast and the furious verschijnt binnenkort alweer deel 8. Pathé Arnhem laat dit niet ongemerkt voorbijgaan. Op dinsdag 11 april vertoont Pathe Arnhem een aantal speciale evenementen rondom de release van Fast & Furious 8.

Zo kun je een marathon bezoeken waarbij je deel 4, 5, 6, 7 en 8 te zien krijgt. Maar ook kun je bij de Double Bill zijn, waarbij je deel 7 en 8 kunt zien op het witte doek. Om middernacht gaat deel 8 in IMAX in première.

Normale levens?

Ook de volgende dag is de actiefilm een aantal keren te zien in de IMAX-bioscoop van Pathé Arnhem. De film begint waar deel 7 is opgehouden. Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden.

Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Plankgas de wereld rond

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op de site van Pathé.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Uit

Opera: Semiramide (Rossini) bij Pathé Arnhem!

Op zondag 18 maart om 11.00 uur is de opera Semiramide (Rossini) van The Metropolitan Opera uit New York te bewonderen in Pathé Arnhem! De hogepriester Oroe opent de Babylonische tempel van Baal terwijl Idreno, een Indiase koning, een eerbetoon brengt.

Offer

Assur, een prins die afstamt van Baal, brengt een offer, in de hoop dat de koningin hem zal kiezen om haar overleden echtgenoot op te volgen. Koningin Semiramide komt binnen, maar met een bliksemflits gaat de heilige vlam op het altaar uit. Oroe ziet dat als een slecht voorteken en waarschuwt dat de ceremonie geen doorgang mag vinden.

De live voorstelling van Semiramide wordt met een Opera introductie op het doek verzorgd door Ernst Daniël Smid. Vanaf 10:30 uur staat er een kop koffie voor je klaar. Koop je tickets via de site van Pathé en geniet van deze Opera!

Meer nieuws?

 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Jamie Oliver-restaurant in Arnhem

Jamie Oliver heeft deze woensdag een pizzeria geopend in de binnenstad van Arnhem.

Volgens de wereldberoemde kok is Jamie’s Pizzeria ‘een ode aan de Italiaanse keuken met smaakvolle gerechten gemaakt van de beste ingrediënten’. Naast pizza’s staan er ook voorgerechten, ovengerechten en desserts op de kaart. De producten worden ingekocht bij voornamelijk lokale producenten.

De nieuwe pizzeria is gevestigd in de Koningstraat. Oliver was overigens niet zelf bij de opening.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Dinosaurus zoeken in Arnhem

foto: Flickr

De Freek Vonkjes (met liefde voor uitgestorven dino’s) van Arnhem kunnen hun hart ophalen met de bekendmaking van de filmaatschappij Universal Studios. Die lanceren namelijk deze lente een app, waarmee je in de echte wereld dinosaurus kunt onderzoeken. Deze lente komt de app “Jurassic World Alive“. Spelers kunnen dinosaurussen door middel van augmented reality in de echte wereld zien. De app zal zowel voor Apple als Android beschikbaar zijn.

Zoeken, maken en vechten met dino’s

Universal Studios (maker van de film Jurrasic Park en Jurrasic World) heeft de komst van de app via de lancering van een trailer bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat spelers zoveel mogelijk dino’s weten te verzamelen zodat ze niet uitsterven. Spelers kunnen doormiddel van een drone de dinosaurussen volgen en DNA-samples verzamelen. Daarmee is het mogelijk om een hoger level te bereiken en in een lab nieuwe dinosaurussen (hybrides) te maken. Met de verzamelde en gemaakte dinosaurussen kunnen vervolgens mensen in het echt via zo genoemde pvp-gevechten gevoerd worden. Het spel zal veel overeenkomsten hebben met het immens populaire Pokémon GO. Daarbij je in de echte wereld op zoek kan naar virtuele monsters. Via het spel kun je veel leren over de uitgestorven dierensoort.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair