Beginpagina Uit Fast and the Furious: filmmarathon, IMAX en Double Bill in Pathé Arnhem

Fast and the Furious: filmmarathon, IMAX en Double Bill in Pathé Arnhem

4 min leestijd
0
Pathé Arnhem

Van de filmreeks The fast and the furious verschijnt binnenkort alweer deel 8. Pathé Arnhem laat dit niet ongemerkt voorbijgaan. Op dinsdag 11 april vertoont Pathe Arnhem een aantal speciale evenementen rondom de release van Fast & Furious 8.

Zo kun je een marathon bezoeken waarbij je deel 4, 5, 6, 7 en 8 te zien krijgt. Maar ook kun je bij de Double Bill zijn, waarbij je deel 7 en 8 kunt zien op het witte doek. Om middernacht gaat deel 8 in IMAX in première.

Normale levens?

Ook de volgende dag is de actiefilm een aantal keren te zien in de IMAX-bioscoop van Pathé Arnhem. De film begint waar deel 7 is opgehouden. Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden.

Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Plankgas de wereld rond

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op de site van Pathé.

Meer nieuws uit Arnhem?


kijkalles-blog

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Uit

Bekijk ook

Restaurant Osteria Vicini sluit deuren

Na anderhalf jaar heeft ondernemer Robert Wittenberg besloten zijn horecazaak Osteria Vici…