Beginpagina Nieuws Rolling Stones voor het eerst naar Arnhem

Rolling Stones voor het eerst naar Arnhem

4 min leestijd
0
Rolling Stones

Voor de een de¬†Greatest rock ‘n’ rollband ever,¬†voor de ander een stelletje oude mannen dat zo onderhand echt met pensioen moet: de¬†Rolling Stones. De legendarische Britse band treedt op 15 oktober op in het GelreDome. Voor het eerst sinds zijn oprichting in 1962 komt het viertal naar Arnhem.

De voorverkoop begint komende zaterdag, 12 mei, om 10.00 uur. Wie de zeventigers wil zien optreden, moet wel flink de beurs trekken. Het goedkoopste kaartje voor het concert is 95 euro. Twee weken voor het optreden in Arnhem zijn de rockende Britten ook in Amsterdam in de Johan Cruijff-Arena.

Pinkpop

De concerten maken deel uit deel uit van de No Filter-tour van de band. De ‘Stones’ waren drie jaar geleden voor de laatste keer in Nederland. In 2014 was de bekende¬†band de slotact op festival Pinkpop. Tien jaar geleden waren de Rolling Stones nog te zien in het Goffertpark in Nijmegen.

Radio-dj Gerard Ekdom maakte in zijn programma het nieuws over het concert in het GelreDome bekend. Later kwam op de offici√ęle website van de Rolling Stones de bevestiging hiervan.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Netwerker en ondernemer René Kraaijenbrink prominent op lijst Arnhem Centraal

Ondernemer Ren√© Kraaijenbrink staat verrassend vierde op de lijst voor de lokale partij Ar…