Connect with us
He Komaan

Sport

Vital Gym haalt het beste in zijn klanten naar boven

Vital Gym

Arnhem krijgt er een nieuwe sportschool bij: Vital Gym. Zaterdag gaat deze bijzondere sportschool aan het Eusebiusplein officieel open.

Vital Gym Arnhem is een sportschool die verder kijkt dan alleen het element fitness, het beste in haar klanten naar boven haalt en daadwerkelijk ondersteunt bij het behalen en volhouden van jouw doelstelling(en)!

fitnessapparaat– Elke dag open van 06:00 – 00:00
– Flexibel lidmaatschap zonder jaarcontract
– Speciaal ingerichte zones voor kracht, sport en vrouwen
– Professionele trainers op de vloer
– Personal Training en groepslessen
– Voeding & Lifestyle coaching

”Het is onze missie dé sportschool te zijn waar volhouden leuker en makkelijker is dan opgeven. Waarbij je optimaal geholpen wordt je sportieve doelstellingen te behalen en de juiste stappen leert zetten naar jouw leefstijltransformatie.”

4 pijlers van succes

Om optimaal en langdurig te kunnen presteren en functioneren is het belangrijk om te begrijpen hoe je naast fitness de resterende uren van je dag invult. Ons team van experts maken een totaalplan en helpen jouw (sportieve) doelstellingen te behalen en vol te houden. Ze geven advies, handvaten en coachen je zowel online als in de club naar jouw gewenste resultaat.

Onze aanpak is gebaseerd op de vier pijlers van succes:

#Fitness
#Mindset
#Nutrition
#Recovery

#GETYOURDAILYDOSE (slogan, slaat op de 4 pijlers die je dagelijks nodig hebt voor optimaal resultaat)

#Mindset

Een sterke mindset is van belang om je doelstelling te behalen en te kunnen behouden. Gedragsverandering begint bij veranderingsbereidheid. Vanuit daar kan er actie worden ondernomen en leren we je hoe je jouw wilskracht om kunt zetten in skillkracht (resultaat).

#Nutrition

Om jouw doelstelling te bereiken, kun je niet om voeding heen.
#Superfood, #broodloos, #detox zijn tegenwoordig hippe begrippen.
Voeding is gewoon voeding. Wat, wanneer en hoeveel je eet heeft invloed op jouw lichaamssamenstelling, vitaliteit en (sport)prestatie. Onze voedingsbegeleiding kan je hierbij ondersteunen.

#Fitness

Wanneer je jouw vitaliteit, shape of atletisch vermogen wilt optimaliseren dan is kracht- en of conditietraining gericht op progressie iets voor jou. Onze trainingsbegeleiding kan je hierbij ondersteunen.

#Recovery

Optimaal herstel is van grote invloed. Slaapkwaliteit en de balans tussen inspanning en ontspanning spelen hierbij een belangrijke rol. De hedendaagse maatschappij geeft ons veel prikkels wat herstel in de weg kan staan. Wij leren jou hier mee om te gaan en jouw doelstelling te optimaliseren.

Diensten

  • Vrije fitness
  • Doelgerichte Small Group Training (women’s shaping, functional hit, functional endurance)
  • Personal Training
  • Personal Training Duo (train met ze tweeën en deel de kosten)
  • Techniek Training
  • Persoonlijk Trainingsschema
  • Persoonlijk Voedingsschema
  • Online training- en voedingsbegeleiding.

Vital Gym is te vinden aan Eusebiusplein 61 in Arnhem.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Nieuws

Fraser: ‘Dezelfde energie tonen als vorige week’

Vitesse speelt zaterdagavond in eigen huis vs Excelsior (aanvang 18.30 uur). Met slechts twee punten achterstand op nummer vier Feyenoord, is er nog van alles mogelijk.


Met dertien punten uit zes duels is Vitesse niet verkeerd uit de winterstop gekomen. Hoofdtrainer Henk Fraser: “Het was ook onze intentie om de punten die we voor de winterstop hebben laten liggen, zo goed mogelijk in te halen. De verloren wedstrijd bij ADO Den Haag blijft een vervelend gevoel geven, maar hopelijk overheerst bij iedereen het positieve gevoel dat we weer volop in de race zijn voor de vierde plek.”

Vitesse won eerder dit seizoen van Excelsior. In Rotterdam werd het 0-3. Fraser: “We speelden daar een degelijke wedstrijd en dat moeten we ook dit weekend weer doen. Excelsior is een lastig te bespelen tegenstander. Ze spelen vanuit een compacte organisatie, maar hebben altijd dreiging in de diepte.”

De laatste zes competitiewedstrijden in eigen huis is Vitesse ongeslagen (drie overwinningen en drie gelijke spelen). Fraser: “Wat dat zegt? Dat we te veel gelijk hebben gespeeld. We moeten de schroom van ons af durven te gooien en elke wedstrijd met dezelfde energie spelen zoals vorige week tegen Feyenoord.”

Vitesse mist zaterdagavond in elk geval Tim Matavz, Arnold Kruiswijk en Alexander Büttner. Of Matt Miazga aan de aftrap kan verschijnen is twijfelachtig. De Amerikaanse verdediger was deze week ziek, waardoor zijn inzetbaarheid nog onzeker is.

Bron: Vitesse

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Geel-zwart feestje compleet na overwinning op Feyenoord

foto's: Vitesse

Vitesse heeft vanmiddag met 3-1 gewonnen van Feyenoord. Na ruim twintig minuten opende Tonny Vilhena de score in GelreDome. Op slag van rust trok captain Guram Kashia de stand gelijk. Na rust bleven de Arnhemmers strijdvaardig. Bryan Linssen zette Vitesse, na een rode kaart voor Basacikoglu, op voorsprong. In de slotfase schreef de aanvaller een tweede treffer op zijn naam, waardoor de drie punten in Arnhem bleven.

image

Henk Fraser startte de wedstrijd tegen regerend landskampioen Feyenoord met hetzelfde elftal als in Den Haag. Roy Beerens verscheen aan de aftrap en de eerste kans van de wedstrijd was voor hem. Hij kwam gevaarlijk door, maar schoot de bal rakelings naast het doel van keeper Brad Jones. Linssen was niet veel later ook gevaarlijk, maar de Rotterdamse verdediging zat er nog net tussen.

image

Na twintig minuten spelen was het Jørgensen die de eerste mogelijkheid voor Feyenoord creëerde. Hij liep op het doel af, maar Remko Pasveer was alert en kwam goed uit. Slechts twee minuten later lag de bal wel in het net. Vilhena kwam door aan de linkerkant en plaatste de bal in de rechterhoek: 0-1.

image

Matt Miazga kreeg een dot van een kans toen hij de bal, vanuit een corner, op de lat kopte. Het tempo van de wedstrijd bleef hoog en Vitesse zocht naar mogelijkheden. Vlak voor rust was het raak voor Kashia. De captain kopte de bal vastberaden binnen: 1-1.

image

Linssen kreeg op slag van rust nog de mogelijkheid om de voorsprong uit te breidden, maar doelman Jones wist zijn inzet te keren waarna scheidsrechter Higler het rustsignaal afgaf.

image

Ook in de tweede helft begonnen de Arnhemmers strijdvaardig. Na een slim balletje van Thomas Bruns op Linssen, mocht Mount uithalen. Doelman Jones kon de inzet nog net keren. Een gevaarlijke kopbal van Miazga volgde. Vitesse wist na een rode kaart voor Bilal Basacikoglu direct te profiteren. Een voorzet van Roy Beerens werd door Linssen fraai binnen gekopt: 2-1.

image

Enkele minuten later was het opnieuw Linssen met een gigantische kans. Vanuit een lage hoekschop knalde de Limburger de bal op de lat. Een prachtige omhaal, wederom van Linssen, verdween naast het doel. Na een tweede rode kaart voor Feyenoord, ditmaal voor Tyrell Malacia, bleef de Vitessenaar doorzetten tot het in de 86ste minuut wel lukte. Hij kopte zijn tweede treffer van de middag binnen: 3-1.

image

In de slotfase kwamen de Arnhemmers nog meermaals in positie om de score verder uit te breiden. Debutanten Thomas Buitink en Vyacheslav Karavaev waren beide gevaarlijk in het zestienmeter-gebied, maar wisten niet meer te scoren.

image

Vitesse neemt het op zaterdag 17 februari om 18.30 uur op tegen Excelsior.

Bron: Vitesse

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Dit jaar open inschrijving voor FreedomTrail Bridge to Bridge

run

Vanaf 2017 is de Bridge to Bridge Run uitgebreid met een bijzondere trailrun. Zaterdag 8 september vindt de 2e editie plaats van ‘de Freedom Trail’. Een unieke trailruntocht die in het teken staat van herdenken, beleven en het leveren van een sportieve prestatie.

Deelnemers lopen over de paden die de geallieerden tijdens operatie Market Garden hebben bewandeld. Onderweg komen de lopers meer over de geschiedenis te weten en worden historische locaties bezocht.

Ultiem

De routes gaan vanaf de Ginkelse Heide of vanaf Papendal naar het ultieme doel; de John Frost brug in Arnhem.
Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 18km, 28km en 44km. Na de succesvolle pilotversie in 2017 is er nu een open inschrijving. Het aantal startbewijzen is gelimiteerd. Meer informatie en inschrijven kun je via deze link.

M

Meer nieuws?

 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair