Connect with us
Arnhem Centrum

Sport

Vital Gym haalt het beste in zijn klanten naar boven

Vital Gym

Arnhem krijgt er een nieuwe sportschool bij: Vital Gym. Zaterdag gaat deze bijzondere sportschool aan het Eusebiusplein officieel open.

Vital Gym Arnhem is een sportschool die verder kijkt dan alleen het element fitness, het beste in haar klanten naar boven haalt en daadwerkelijk ondersteunt bij het behalen en volhouden van jouw doelstelling(en)!

fitnessapparaat– Elke dag open van 06:00 – 00:00
– Flexibel lidmaatschap zonder jaarcontract
– Speciaal ingerichte zones voor kracht, sport en vrouwen
– Professionele trainers op de vloer
– Personal Training en groepslessen
– Voeding & Lifestyle coaching

”Het is onze missie dé sportschool te zijn waar volhouden leuker en makkelijker is dan opgeven. Waarbij je optimaal geholpen wordt je sportieve doelstellingen te behalen en de juiste stappen leert zetten naar jouw leefstijltransformatie.”

4 pijlers van succes

Om optimaal en langdurig te kunnen presteren en functioneren is het belangrijk om te begrijpen hoe je naast fitness de resterende uren van je dag invult. Ons team van experts maken een totaalplan en helpen jouw (sportieve) doelstellingen te behalen en vol te houden. Ze geven advies, handvaten en coachen je zowel online als in de club naar jouw gewenste resultaat.

Onze aanpak is gebaseerd op de vier pijlers van succes:

#Fitness
#Mindset
#Nutrition
#Recovery

#GETYOURDAILYDOSE (slogan, slaat op de 4 pijlers die je dagelijks nodig hebt voor optimaal resultaat)

#Mindset

Een sterke mindset is van belang om je doelstelling te behalen en te kunnen behouden. Gedragsverandering begint bij veranderingsbereidheid. Vanuit daar kan er actie worden ondernomen en leren we je hoe je jouw wilskracht om kunt zetten in skillkracht (resultaat).

#Nutrition

Om jouw doelstelling te bereiken, kun je niet om voeding heen.
#Superfood, #broodloos, #detox zijn tegenwoordig hippe begrippen.
Voeding is gewoon voeding. Wat, wanneer en hoeveel je eet heeft invloed op jouw lichaamssamenstelling, vitaliteit en (sport)prestatie. Onze voedingsbegeleiding kan je hierbij ondersteunen.

#Fitness

Wanneer je jouw vitaliteit, shape of atletisch vermogen wilt optimaliseren dan is kracht- en of conditietraining gericht op progressie iets voor jou. Onze trainingsbegeleiding kan je hierbij ondersteunen.

#Recovery

Optimaal herstel is van grote invloed. Slaapkwaliteit en de balans tussen inspanning en ontspanning spelen hierbij een belangrijke rol. De hedendaagse maatschappij geeft ons veel prikkels wat herstel in de weg kan staan. Wij leren jou hier mee om te gaan en jouw doelstelling te optimaliseren.

Diensten

  • Vrije fitness
  • Doelgerichte Small Group Training (women’s shaping, functional hit, functional endurance)
  • Personal Training
  • Personal Training Duo (train met ze tweeën en deel de kosten)
  • Techniek Training
  • Persoonlijk Trainingsschema
  • Persoonlijk Voedingsschema
  • Online training- en voedingsbegeleiding.

Vital Gym is te vinden aan Eusebiusplein 61 in Arnhem.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Nieuws

Rush-Hour wielrennen uitgesteld tot 28 augustus

foto: Omroep Gelderland

De tweede editie van Rush-Hour, een nieuwe vorm van wielrennen, die op vrijdagavond 20 april in de buurt van de Arnhemse Rijnkade zou plaatsvinden, wordt uitgesteld tot dinsdag 28 augustus. Volgens Tim van Os, de woordvoerder van Stichting Ox, die het evenement organiseert, lag de oorspronkelijk geplande datum te dicht bij Koningsdag.

Een voordeel van het uitstel is wel dat de organisatie nu de tijd heeft om sterwielrenners als Nikki Terpstra en Dylan Groenewegen voor het evenement te strikken. Rush Hour staat ook wel bekend als Formule 1- wielrennen, waarbij over een lastig parcours dwars door de stad wordt gekoerst. Bij iedere ronde valt de laatste renner af.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

AZ te sterk voor Vitesse: 4-3

AZ-Vitesse
Foto: RTV Arnhem

AZ heeft woensdagavond Vitesse met 4-3 verslagen. De Alkmaarders begonnen sterk aan de wedstrijd en stonden al snel met 2-0 voor. Vitesse toonde veerkracht, kwam terug tot 2-2 maar verloor uiteindelijk wel.

Na de snelle voorsprong maakte Linssen de 2-1 en schoot Matavz de Arnhemmers vlak voor rust op gelijke hoogte. AZ bracht via sterspeler Jahanbakhsh de marge weer op twee. Bij die twee doelpunten ging Vitesse-doelman Houwen niet vrijuit.

Kansen

Mount maakte halverwege de tweede helft de 4-3 en ondanks dat beide clubs kansen kregen op meer, bleven nieuwe treffers uit.

Doordat Heerenveen won van ADO Den Haag zakt Vitesse naar plek 7 op de ranglijst. Vitesse speelt op 29 april nog thuis tegen FC Twente en sluit het seizoen op 6 mei af bij Willem II en moet in de resterende wedstrijden de play-offs om Europees voetbal veiligstellen.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Sport

Swingend Vitesse verpulvert Sparta Rotterdam

RTV Arnhem
Foto's: Vitesse/ProShots

Vitesse heeft zaterdagavond geen spaan heel gelaten van Sparta Rotterdam. Interim-hoofdtrainer Edward Sturing zag zijn ploeg thuis met 7-0 winnen van Sparta Rotterdam, de grootste overwinning van de Arnhemmers in de Eredivisie ooit.

image
Vitesse begon ijzersterk aan de wedstrijd en beleefde een bliksem start. Na één minuut en negen seconden spelen was het al raak voor de Arnhemmers. Nadat de ploeg hoge druk uitoefende op de helft van de bezoekers, was het Thulani Serero die Vitesse op voorsprong schoot. De middenvelder had een scherp oog voor het doel en poeierde de bal strak in de verre hoek: 1-0. Daarmee maakte de Zuid-Afrikaan, zijn eerste doelpunt voor Vitesse.
imageVitesse had de smaak goed te pakken en zette na de 1-0 het goede spel voort. Na ruim een kwartier spelen verstevigde Vitesse haar positie door de score te verdubbelen. Het was Roy Beerens die scherp reageerde op een afgezwaaide voorzet vanuit de linkerkant. De vleugelaanvaller kapte op de rand van het zestienmetergebied zijn directe tegenstander uit, waarna de behendige aanvaller zijn eerste doelpunt namens Vitesse binnen krulde: 2-0.
imageNa een half uur spelen stond Tim Matavz goed gepositioneerd bij een voorzet van Linssen. Vanuit de kluts trommelde de boomlange spits de bal achter Sparta-doelman Jannik Huth: 3-0. Op slag voor rust was Vitesse dichtbij haar vierde doelpunt. Frederik Holst redde ternauwernood een gerichte kopbal van aanvoerder Kashia van de doellijn. Daarmee behoedde de Sparta-verdediger zijn ploeg van een verdere achterstand.
imageNiet veel later moesten de Rotterdammers met tien man verder. Michiel Kramer ontving een rode kaart. De spits kwam in duel met Alexander Büttner ten val en raakte de verdediger daarna vol in het gezicht.
imageNa rust was het Vitesse dat het spelbeeld vormde. De Arnhemse equipe voerde, net als in de eerste helft, de druk op en nam regelmatig het Rotterdamse doel onder vuur. Onder andere Matavz had in de 52steminuut de mogelijkheid om de scoren uit te breiden. Zijn schot vanuit de draai miste op één haar het doel.
imageEven later zette Navarone Foor zijn tegenstander met een prachtige kapbeweging op het verkeerde been waarna de Bryan Linssen op aangeven van Foor de bal strak in de verre hoek plaatste: 4-0.
imageIn de 72steminuut zetten de Arnhemmers het doelpuntenfestijn voort. Een strakke voorzet van Mason Mount werd van dichtbij met de buitenkant van de schoen binnengetikt door Matavz, die daarmee zijn tweede van de avond maakte: 5-0.
imageDaar bleef het niet bij, want in de 78steminuut was het Bruns, die net één minuut in het veld stond, die na een op maat gesneden steekbal van Linssen de 6-0 binnenschoot.
imageTien minuten voor tijd maakte Linssen het Arnhems feestje helemaal compleet door de ploeg op 7-0 te schieten. De Limburger mocht vrij doorlopen waarna hij de bal met een poeier in de rechterbovenhoek schoot.
image

Vitesse neemt het op woensdag 18 april op in Alkmaar tegen AZ. Tickets zijn te koop via www.vitesse.nl/tickets.

Bron: Vitesse

Meer nieuws?

 

image

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair