Connect with us
He Komaan

Nieuws

Voetbalkamp voor kinderen op Papendal

Van 17 t/m 21 juli en 15 t/m 17 augustus (zomervakantie) organiseert Sportcentrum Papendal voor jongens én meisjes uit de regio Arnhem erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt vermaakt met afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie

Voor drukke ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Sportcentrum Papendal. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met techniekoefeningen en spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet leuk, geld terug garantie
De organisatie laat weten dat als de kinderen het niet leuk hebben gehad, zij het geld terug krijgen. De organisatie Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Sportcentrum Papendal. De kampen van Procamp krijgen gemiddeld een 8,9 van hun bezoekers.

 
Open inschrijving
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Sportcentrum Papendal. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen!  Inschrijven kan vanaf nu op de site van Procamp.
Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Alle stemmen door elkaar in stembureau op de Geitenkamp

stembureau geitenkamp
Foto: Björn Kummeling - RTV Arnhem

In stembureau 30 op de Geitenkamp gaan alle stembiljetten in dezelfde stembus. Die voor de Gemeenteraadsverkiezingen en die voor het referendum over de Sleepwet gaan door elkaar. Er staan we twee stembussen, maar er is geen verschil tussen.

“Er waren geen bordjes meegeleverd”, leggen de medewerkers van het stembureau uit. “Dus we zoeken het straks na 9 uur wel uit. We hebben toch niks te doen”, lachen ze.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Hit over mannelijk lid

Los muziek
Foto: Los muziektheater

De dames van LOS muziektheater zijn overrompeld door het enorme succes dat hun zogenoemde ‘piemellied’ heeft bij het televisieprogramma Koffietijd / 5 uur Live. Een video van hun optreden is op Facebook meer dan 4300 keer gedeeld.

‘Eindelijk onze grote doorbraak’, reageert Charlotte Waardenburg van Los Muziektheater in de uitzending Gelderland Muziekland op Radio Gelderland.

‘We werden gevraagd om het piemellied te zingen in de uitzending die in het teken stond van het mannelijke geslachtsorgaan. We dachten, we zingen een liedje en gaan weer naar huis. Dat het zo’n internethit zou worden, daar hadden we geen idee van. Het wordt heel veel gedeeld, het gaat viral. Echt bizar’, vertelt Charlotte aan Eric van den Berg.

Toegift

De ode aan alle piemels is bijna 800.000 keer bekeken. ‘We hopen dat dit een enorme boost is voor onze theatervoorstelling waarmee we nu aan het toeren zijn. We hebben besloten om het piemellied bij iedere voorstelling als toegift te zingen.’

Het nummer komt uit de vorige voorstelling van Los Muziektheater. De theatergroep bestaat sinds 2006 en is opgericht door vier vrouwen die elkaar kennen van het conservatorium in Arnhem.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Liveblog: verkiezingen in Arnhem

verkiezingen

De hele dag via Ik hou van Arnhem en RTV Arnhem: liveblog voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair