Beginpagina Nieuws Voetbalkamp voor kinderen op Papendal

Voetbalkamp voor kinderen op Papendal

3 min leestijd
0
Van 17 t/m 21 juli en 15 t/m 17 augustus (zomervakantie) organiseert Sportcentrum Papendal voor jongens Ă©n meisjes uit de regio Arnhem erg leuke en zeer gevarieerde voetbaldagen. Elke voetballer van 7 t/m 13 jaar wordt vermaakt met afwisselende trainingen en animatie maar slaapt gewoon thuis.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie

Voor drukke ouders is het een fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van Sportcentrum Papendal. De trainers zijn speciaal opgeleid om de voetballers met techniekoefeningen en spelvormen in een week een nog betere voetballer te maken.

Niet leuk, geld terug garantie
De organisatie laat weten dat als de kinderen het niet leuk hebben gehad, zij het geld terug krijgen. De organisatie Procamp heeft 11 jaar ervaring met het organiseren van voetbalkampen bij voetbalclubs als Sportcentrum Papendal. De kampen van Procamp krijgen gemiddeld een 8,9 van hun bezoekers.

 
Open inschrijving
Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn bij Sportcentrum Papendal. Iedereen kan meedoen aan deze voetbal & plezier dagen!  Inschrijven kan vanaf nu op de site van Procamp.
Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Netwerker en ondernemer René Kraaijenbrink prominent op lijst Arnhem Centraal

Ondernemer RenĂ© Kraaijenbrink staat verrassend vierde op de lijst voor de lokale partij Ar…