Beginpagina Nieuws Dakloze man wordt onwel op station Arnhem Centraal

Dakloze man wordt onwel op station Arnhem Centraal

4 min leestijd
0
zwerver

Medewerkers van NS Veiligheid en Service hebben vrijdag een man geholpen die onwel was geworden bij station Arnhem Centraal. Deze waarschijnlijk dakloze had volgens het personeel van NS Veiligheid en Service verschillende verwondingen. Hoe hij die heeft opgelopen, is niet duidelijk.

De NS’ers hebben de man overgedragen aan de politie. Eerder was hij aan het bedelen op het station. “De man liep wat heen en weer en vroeg enkele voorbijgangers om een sigaret”, schrijven de medewerkers op Facebook.

Sneu

“Ondanks dat bedelen niet is toegestaan op het station besloten wij de man niet te verbaliseren”, vertellen ze verder. “Het was namelijk nogal een sneue vertoning en hij was netjes en beleefd naar onze reizigers.”

Even later verloren zij de man uit het oog. “Toen werden wij gebeld door de veiligheidscentrale dat er een persoon net buiten het station op de grond lag. Daar┬ázagen wij dat het ging om de kennelijk dakloze man. Naast hem lag een stapel broodjes die de man had gekregen van voorbijgangers.”

Vuil

Ze┬ázagen dat hij behoorlijk gewond was aan zijn been. “Ook had hij meerdere kleine verwondingen aan zijn lichaam en was hij ontzettend vuil. Dit was voor ons reden om opnieuw contact te leggen met de veiligheidscentrale en te regelen dat de man geholpen zou worden.”

Vervolgens is de politie┬áter plaatse gekomen. “Zij hebben de man overgebracht naar het bureau en zullen gepaste hulp voor hem┬áregelen.”

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…