Beginpagina Nieuws Onder de sterren naar de film

Onder de sterren naar de film

5 min leestijd
0

Niemand is een binnenmens! En ook daarom is buiten naar de film steeds populairder aan het worden. Het concept is niet alleen eenvoudig, maar ook een stuk goedkoper dan echt naar bioscoop gaan.

Pak daarom nu je agenda en noteer de volgende data:

Op 1 juli draait de film ‘La La Land’ in de buurt van het T-huis in het park Presikhaaf. Deze film behaalde een recordaantal Oscarnominaties (14 keer). De toegang is gratis.

8 juli zal de film ‘Een man die Ove heet’ vertoond worden in park Presikhaaf bij het T-huis. Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter. Hij gromt alleen een beetje. De toegang is gratis.

Op 12 juli staat Amélie op het programma bij Stadsvilla Sonsbeek in samenwerking met Pathé. Er zal wel toegang worden geheven: 11,50 euro. Aanvangstijd is 19.00 uur.

Op 15 juli draait de film ‘Moonlight’.  De film speelt zich af in Miami en is opgedeeld in drie hoofdstukken. Elk hoofdstuk focust zich op een belangrijke periode in het leven van Chiron, een homoseksuele man. Deze is te zien in park Presikhaaf. De toegang is gratis.

Op 12 augustus kun je bij Stadsvilla Sonsbeek (opnieuw) ‘La La Land’ gaan kijken. De prijs voor een ticket is 12,95 euro en daar krijg je dan een koptelefoon bij. Let op: de film start exact net na zonsondergang om 21.11 uur.

1 en 2 september slaat Focus de handen ineen met Dudok. Op het Kerkplein aan de kant het café zullen er respectievelijk beide avonden één film worden vertoond. Focus is nog bezig met het uitzoeken van de titels. De toegang is gratis.

Drive-in Cinema Schuytgraaf werd vorig jaar door Studio Halfvol georganiseerd in opdracht van gemeente, maar zal dit jaar geen vervolg hebben.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…