Beginpagina Nieuws Man met geweld beroofd van zijn auto

Man met geweld beroofd van zijn auto

5 min leestijd
0
politie-auto

In de nacht van vrijdag op zaterdag 17 juni is een 68-jarige Arnhemmer met geweld van zijn auto beroofd op de Kamillelaan in Arnhem. Twee onbekende mannen bedreigden de man op deze locatie in Malburgen-Oost en gingen er met zijn beige Opel Corsa vandoor.

De man is vermoedelijk met een smoes naar een woning aan de Kamillelaan gelokt. Rond 01.00 uur kwam hij daar aan. Toen hij naast zijn auto stond kwamen er ineens twee mannen op hem aflopen. Een van de daders pakte hem stevig vast, bedreigde de man en eiste de autosleutels op.

Weggereden

Daarna is een van de daders in de auto gestapt en weggereden. Hij sloeg met de auto rechtsaf de Kleefkruidstraat in. De andere dader rende weg, de Kervelstraat in.

De daders zijn beide mannen van naar schatting 25 tot 30 jaar oud met een donkere of negroïde huidskleur en droegen beide donkere kleding. Het slachtoffer schat de man die wegreed 1 meter 80 lang, de wegrennende man was iets kleiner, zo’n 1 meter 75.

Langer haar

De langste man heeft iets langer donker haar, dat over zijn oren viel. De iets kortere had ook korter haar. Ook droeg deze dader een capuchon. Het is niet bekend of de mannen gewapend waren. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Ook is de auto van de man, een beige Opel Corsa met de letters ZPP in het kenteken, direct als gestolen gesignaleerd.

Heeft u iets gezien van deze beroving afgelopen nacht op de Kamillelaan? Of denkt u de daders of de gestolen Opel Corsa wellicht gezien te hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…