Beginpagina Blog Nicky Hofs wordt assistent Fraser

Nicky Hofs wordt assistent Fraser

4 min leestijd
0
Hofs

Nicky Hofs wordt assistent-trainer van Vitesse. De 34-jarige Arnhemmer wordt toegevoegd aan de technische staf en wordt een bindende factor tussen de selectie, Jong Vitesse en Vitesse onder 19.

De oud-voetballer was afgelopen seizoen nog trainer van het hoogste elftal van de Vitesse Voetbal Academie. Daarvoor fungeerde hij enkele seizoenen als assistent-trainer van Vitesse O19. Naast deze functie was Hofs al regelmatig op het trainingsveld bij de selectie van hoofdtrainer Henk Fraser te vinden.

Ontwikkeling

Technisch directeur Mo Allach: “Nicky maakt een goede ontwikkeling door als trainer binnen de voetbalacademie. Door zijn ervaring als voetballer en leergierigheid als trainer heeft hij stappen gemaakt.  Edward Sturing fungeerde natuurlijk al in die rol en met Nicky erbij zien wij op meerdere vlakken een verdere optimalisering hierin.”

Nicky Hofs: “Iedereen weet dat Vitesse mijn club is. De afgelopen jaren heb ik stappen gemaakt in het trainersvak. Ik sloot al regelmatig aan bij het eerste elftal en dat beviel van beide kanten uitstekend. Ik heb er heel veel zin in om onderdeel uit te maken van de technische staf van het eerste elftal.”

Qazaishvili naar Amerika

Vitesse heeft een akkoord bereikt over de transfer van speler Valeri Qazaishvili. Hij verhuist naar het Amerikaanse San José Earthquakes. Dit bevestigde directeur Joost de Wit onlangs tegenover Omroep Gelderland. Qazaishvili beleefde een niet al te succesvol seizoen als huurling bij de Poolse club Legia Warschau, waar hij voornamelijk als bankzitter functioneerde.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Blog

Bekijk ook

‘Arnhemse dierenbeul’ blijkt Engelse inwoner die al opgepakt is

Een filmpje over een man die een hond mishandelt, is viral gegaan op social media. Het nar…