Connect with us
he kom aan

Nieuws

Burgerlijke Stand Gemeente Arnhem 26-06-2017 tot en met 30-06-2017

geboren

Deze publicatie vindt plaats met toestemming van betrokkenen.

Geboren:

Diede, dochter van J. Bosveld en L.M. van Gemert
Max H.W., zoon van R.G.H. Pelgrim en L.J. van Eijkel Brouwer
Elise J., dochter van P.L. Verburg en J. van Gaalen
Petronella J.V., dochter van V.D. Groot Hulze en P.M.W.I. Voesenek
Elias K.F., zoon van K.F. Mezger en S. Mezger
Harvey, zoon van A. de Bruijn en M. Warlich
Jeayda-Lee Angel, dochter van J.S. Keyzer
Lieke R., dochter van K.J. Venderbosch en M.M. Boers
Cate F., dochter van M.E. Willems en L. Rebergen
Senna, dochter van R.R. van de Kamp en A. Augustina
Floor M., dochter van M.H.M. Hunting en M.J.F. van der Ende
Sophie, dochter van D. Westerveld en R.A. Plooij
Jace R., zoon van L. Massen
Tom, zoon van S.K. Albers en F.M. Janssen
Gideon F., R.P. van Eerde en N. van der Leeuw
Sam, dochter van R.M. Visser en S.I. Naut
Flip P.O., zoon van K.U.M. ’t Hoen en C.D. Verbeek
Saar M., dochter van J.E. Brugman en L. van den Berg
Max, zoon van A. Dusselaar en J.M. Pronk
Fleur, dochter van M. Cuperus en E.H. van Heusden
Sophie, dochter van M. Ekici en L. Beijkirch
Mink A.J., zoon van J. Schoonhoven en L. Hilhorst
Sara, dochter van P. Modica en R. Slot
Nuri, zoon van W. El Amri en S. Vastenholt
Fenne, dochter van J.H. Dijker en L.A. Pico
Jaxx, zoon van R. Roelvink en D. Jansen
Vince, zoon van R. Roelvink en D. Jansen
Ken K., zoon van A. de Ridder en N. Veldhuizen
June, dochter van B. Vos en S.H. Weber
Fenna M., dochter van A.C.D. Gorissen en K.M. Gerichhausen
Linde F., dochter van A.C.D. Gorissen en K.M. Gerichhausen
Elfida, dochter van A. Yüce en B. Topuz
Ghislaine V., dochter van T.A. Arfman en P.E. van Ooijen
Boris W., zoon van T.J.C.W. van Aalten en Y.D. Gouverneur
Mats., zoon van H. W. Velthuis en L. Sanderink

Huwelijk:

T.M. Rudolphie en F. Perquin

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Nieuws

Pijpcursus bij Christine Le Duc Arnhem

foto: Max Pixels

Na een succesvolle Masturbation Masterclass bij Christine Le Duc is daar een orale opvolger! Meer dan 2500 mensen deden mee met de cursus mastruberen bij je partner.

Veel vraag naar

Erotiekketen Christine le Duc ontwikkelde de cursus naar aanleiding van onderzoek waaruit blijkt dat een kwart van de Nederlanders zich wel eens onzeker voelt over het oraal bevredigen van de partner. De praktijkcursus is de afgelopen maanden door de erotiekketen ontwikkeld en is vanaf nu in bijna alle filialen te volgen. “Winkelmedewerkers merken dat er veel vraag is van klanten over hoe ze iets moeten doen op het gebied van orale seks”, aldus manager Deborah Vink. “Je stelt je heel kwetsbaar op tijdens orale seks en dat maakt ook dat mensen in bed hierover het meest onzeker zijn.” De Masturbation Masterclass startte in 2015 en was direct een groot succes. Dit was voor erotiekketen Christine le Duc de aanleiding om meer workshops te ontwikkelen.

Nare geurtjes en slechte techniek

Uit het onderzoek blijkt verder dat zestig procent van de ondervraagden bang is voor nare geurtjes en meer dan een kwart vindt dat de techniek van zijn partner te wensen over laat. Toch praat één op de zeven Nederlanders nooit met zijn partner over de seksuele voorkeuren en behoeften en is het nog een groot taboe om orale seks te bespreken. “We merken dat mensen in de winkels wel steeds vaker over hun onzekerheden durven te praten en om tips vragen”, aldus Vink. Uit het onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is om nieuwe dingen te leren in de slaapkamer. “Openheid en weten wat de partner opwindt zijn de belangrijkste factoren om een relatie te laten floreren. Deze workshop draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat mensen zelfverzekerder zijn, meer controle hebben en plezier beleven aan deze intieme handelingen.”

De cursus start in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Opgeven kan via de site van Christine Le Duc.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

12 data- en elektriciteitskasten nieuwe opknapbeurt in het Korenkwartier

In het Korenkwartier zijn de afgelopen maand 12 data- en elektriciteitskasten opgeknapt. Deze waren door de jaren heen verwaarloosd en bestikkerd. Na de schoonmaakactie in mei 2018 bleek dat er nog teveel schade zat aan de kasten. Doordat de gemeente Arnhem en ondernemers onder leiding van communicatiebureau Smartvertizing de handen in één hebben geslagen kon er gewerkt worden aan verbetering van de omgeving. Het opknappen van de 12 data- en elektriciteitskasten is een onderdeel van een groter plan om het gebied rondom de Korenmarkt op te knappen. Zowel gemeente als ondernemers hebben geld in de laden gebracht om o.a. de data- en elektriciteitskasten op te knappen.

 

 

 

 

 

 

Anti Graffiti

In totaal zijn er 12 elektriciteits- en datakasten opgeknapt. Deze zijn opnieuw geschilderd en voorzien van een anti graffiticoating. Hierdoor kan er moeilijk op de kasten worden geplakt of opnieuw beschilderd met graffiti. Door o.a. deze kasten op te knappen zal er hopelijk ook een betere sfeer ontstaan in het stapgebied. Verder wordt deze maand permanente sfeerverlichting opgehangen in de Duizelsteeg en komt er bij alle ingangen van het Korenkwartier een informatiebord met alle bedrijven in het Korenkwartier.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Arnhem koploper verbouw kantoren

Arnhem staat op één als het gaat om het transformeren van kantoren buiten de Randstad en blijft daarmee landelijk een van de koplopers. Dat meldt Omroep Gelderland op basis van een onderzoek van de landelijke vastgoed- en makelaarsorganisatie Dynamis.

In de voormalige Rijkswaterstaattoren zijn bijvoorbeeld bijna 300 studentenwoningen ondergebracht en het oude CITO-gebouw werd een hotel; meer dan 100.000 vierkante meter kantoorvloeroppervlak in Arnhem kreeg de afgelopen vijf jaar een nieuwe bestemming. Eind vorig jaar is begonnen met de verbouwing van het voormalige ING-gebouw tot een appartementencomplex.

Crisis

Door de economische crisis kwamen veel kantoren leeg te staan, die uiteindelijk een nieuwe bestemming hebben gekregen. Landelijk gezien gaat het om zo’n 3,8 miljoen vierkante meter aan vloeroppervlakte dat sinds 2012 anders wordt benut.

In veel gebouwen zitten nu woningen. Vorig jaar werd er voor het eerst sinds jaren minder getransformeerd dan het jaar ervoor. Buiten de Randstad bleven de verbouwingen op een vergelijkbaar niveau als in 2016, maar in de Randstad liep dat aantal terug.

Meer vraag

Nu het weer beter gaat met onze economie, is de vraag naar kantoorruimte landelijk gezien toegenomen. Maar het beschikbare aanbod is minder geworden. Er dreigt krapte op de kantorenmarkt.

In de drie onderzochte Gelderse steden, Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn, was begin dit jaar minder ruimte te huur en te koop dan een jaar geleden. Vooral in de stadscentra zijn minder kantoren beschikbaar.

Bron: Omroep Gelderland

.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair