Connect with us
he kom aan

Nieuws

Burgerlijke Stand Gemeente Arnhem 10-07-2017 tot en met 14-07-2017

geboren

Deze publicatie vindt plaats met toestemming van betrokkenen.

Geboren:

Imme J.G., dochter van H.T. Dijk en M.B. Doosje
Levi, zoon van T.B. Doll en N.R. Vleeming
Daan, zoon van T.B. Doll en N.R. Vleeming
Kick, zoon van R. Mintjes en M. van Ussen
Lily L., dochter van M.B. Welling en W.E.M. Brouwer
Tygo, zoon van S. Schennink en J. van Boldrik
Devin, zoon van P.G.J.M en P.M.C.C
Adam.E, zoon van R.C. van Wegen en P. Slotboom
Anna..I.S, dochter van D. Mollema en E.M. Wassenaar
Nora., dochter van H.H.L.M. Leenders en F. Mooij
Amar, zoon van E. Bajramovic en E. Bajramovic
Siem, zoon van B. van der Zwaard en M. Fransen
Duuk, zoon van P. Teunissen en L. Caspers
Phaedra J.D., dochter van D. Isken en C.M.D. Ubbink
Gijs J., zoon van P.van Huizen en C.C.M. Buddingh
Luca P.J.H., zoon van R.H.M. Wils en G.A.C. Michels
Caspar, zoon van M.G.J. Hendriks en S. Verbokkem
Lars R., zoon van R.S.J. Boonstra en Y. Cornelissen
Nilou A.A., dochter van P.J. Jans en I.A. van Amerongen
Boet J.E., zoon van S.F.V.E. Greter en L.M. Baten
Fenna, dochter van Y. Hageman en D. Peters
Ayla A., dochter van I.R.N. de Vries en E.J.M. Stokman
Yagiz, zoon van E. Kartal en B. Kartal
Glenn D., zoon van C.D. Jansen en I. Goossen
Tygo, zoon van B.B.G. van Wissen en M. Sijben
Abdullah, zoon van M. Abbassi en H. Hamdaoui
Sara, dochter van E. Jašarevic en M. Jašarevic
Hugo A.G.J., zoon van T.P.J. Maters en V.S.M. Vrendenbarg
Lou, zoon van W. Tieman en P.C. Witjes
Guus, zoon van J.G. van den Broek en L. Overgoor
Eva, dochter van N. Al Shokairi en G. Habak

Huwelijk:

H.J.K. Jamanika en B.O. Angelo
R.F.W. Geuijen en S.C. van Zon
J.H. Berger en C.M.E. Durant
R.B. Koetsier en A. Fonteijn
F. Tolhuisen en S. Hofman
T.R. Derksen en K. van Uem
C. Holzhauer en H.A. Schuttevaer
M.M. Venderbosch en M.M.W.T. Peters
H.G.E. Boers en M.M. Lindhout
J. Keultjes en D. Walstra
D.H. Le en T.M.L. Nguyen
A.L.J. Vanberg en J.W.C. Meesters
E.R. Scholtens en A. Du Toit

Geregistreerd partnerschap:

J. Keultjes en D. Walstra

Overlijden:

P.C.L. Takes

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Pijpcursus bij Christine Le Duc Arnhem

foto: Max Pixels

Na een succesvolle Masturbation Masterclass bij Christine Le Duc is daar een orale opvolger! Meer dan 2500 mensen deden mee met de cursus mastruberen bij je partner.

Veel vraag naar

Erotiekketen Christine le Duc ontwikkelde de cursus naar aanleiding van onderzoek waaruit blijkt dat een kwart van de Nederlanders zich wel eens onzeker voelt over het oraal bevredigen van de partner. De praktijkcursus is de afgelopen maanden door de erotiekketen ontwikkeld en is vanaf nu in bijna alle filialen te volgen. “Winkelmedewerkers merken dat er veel vraag is van klanten over hoe ze iets moeten doen op het gebied van orale seks”, aldus manager Deborah Vink. “Je stelt je heel kwetsbaar op tijdens orale seks en dat maakt ook dat mensen in bed hierover het meest onzeker zijn.” De Masturbation Masterclass startte in 2015 en was direct een groot succes. Dit was voor erotiekketen Christine le Duc de aanleiding om meer workshops te ontwikkelen.

Nare geurtjes en slechte techniek

Uit het onderzoek blijkt verder dat zestig procent van de ondervraagden bang is voor nare geurtjes en meer dan een kwart vindt dat de techniek van zijn partner te wensen over laat. Toch praat één op de zeven Nederlanders nooit met zijn partner over de seksuele voorkeuren en behoeften en is het nog een groot taboe om orale seks te bespreken. “We merken dat mensen in de winkels wel steeds vaker over hun onzekerheden durven te praten en om tips vragen”, aldus Vink. Uit het onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is om nieuwe dingen te leren in de slaapkamer. “Openheid en weten wat de partner opwindt zijn de belangrijkste factoren om een relatie te laten floreren. Deze workshop draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat mensen zelfverzekerder zijn, meer controle hebben en plezier beleven aan deze intieme handelingen.”

De cursus start in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Opgeven kan via de site van Christine Le Duc.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

12 data- en elektriciteitskasten nieuwe opknapbeurt in het Korenkwartier

In het Korenkwartier zijn de afgelopen maand 12 data- en elektriciteitskasten opgeknapt. Deze waren door de jaren heen verwaarloosd en bestikkerd. Na de schoonmaakactie in mei 2018 bleek dat er nog teveel schade zat aan de kasten. Doordat de gemeente Arnhem en ondernemers onder leiding van communicatiebureau Smartvertizing de handen in één hebben geslagen kon er gewerkt worden aan verbetering van de omgeving. Het opknappen van de 12 data- en elektriciteitskasten is een onderdeel van een groter plan om het gebied rondom de Korenmarkt op te knappen. Zowel gemeente als ondernemers hebben geld in de laden gebracht om o.a. de data- en elektriciteitskasten op te knappen.

 

 

 

 

 

 

Anti Graffiti

In totaal zijn er 12 elektriciteits- en datakasten opgeknapt. Deze zijn opnieuw geschilderd en voorzien van een anti graffiticoating. Hierdoor kan er moeilijk op de kasten worden geplakt of opnieuw beschilderd met graffiti. Door o.a. deze kasten op te knappen zal er hopelijk ook een betere sfeer ontstaan in het stapgebied. Verder wordt deze maand permanente sfeerverlichting opgehangen in de Duizelsteeg en komt er bij alle ingangen van het Korenkwartier een informatiebord met alle bedrijven in het Korenkwartier.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Arnhem koploper verbouw kantoren

Arnhem staat op één als het gaat om het transformeren van kantoren buiten de Randstad en blijft daarmee landelijk een van de koplopers. Dat meldt Omroep Gelderland op basis van een onderzoek van de landelijke vastgoed- en makelaarsorganisatie Dynamis.

In de voormalige Rijkswaterstaattoren zijn bijvoorbeeld bijna 300 studentenwoningen ondergebracht en het oude CITO-gebouw werd een hotel; meer dan 100.000 vierkante meter kantoorvloeroppervlak in Arnhem kreeg de afgelopen vijf jaar een nieuwe bestemming. Eind vorig jaar is begonnen met de verbouwing van het voormalige ING-gebouw tot een appartementencomplex.

Crisis

Door de economische crisis kwamen veel kantoren leeg te staan, die uiteindelijk een nieuwe bestemming hebben gekregen. Landelijk gezien gaat het om zo’n 3,8 miljoen vierkante meter aan vloeroppervlakte dat sinds 2012 anders wordt benut.

In veel gebouwen zitten nu woningen. Vorig jaar werd er voor het eerst sinds jaren minder getransformeerd dan het jaar ervoor. Buiten de Randstad bleven de verbouwingen op een vergelijkbaar niveau als in 2016, maar in de Randstad liep dat aantal terug.

Meer vraag

Nu het weer beter gaat met onze economie, is de vraag naar kantoorruimte landelijk gezien toegenomen. Maar het beschikbare aanbod is minder geworden. Er dreigt krapte op de kantorenmarkt.

In de drie onderzochte Gelderse steden, Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn, was begin dit jaar minder ruimte te huur en te koop dan een jaar geleden. Vooral in de stadscentra zijn minder kantoren beschikbaar.

Bron: Omroep Gelderland

.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair