Beginpagina Nieuws Modewinkel Coming Soon gaat op reis

Modewinkel Coming Soon gaat op reis

4 min leestijd
1
modewinkel

Modewinkel Coming Soon gaat weg uit zijn pand aan de Kerkstraat en wordt een reizende winkel. Dat laat eigenares Cilly Vlemmix weten. Volgens haar is het tijd voor verandering.

Loskomen

Arnhem Coming Soon bestaat inmiddels 10 jaar, mailt Vlemmix aan RTV Arnhem. “In die tijd was een concept store uniek in Nederland, inmiddels hanteren veel winkels deze formule. Alles om ons heen verandert, maar de fysieke winkels blijven op één vaste plek staan. Het is voor ons een uitdaging om hier los van te komen.”

De winkel gaat door Nederland reizen, vertelt Vlemmix. “Het ene moment zijn we een shop in een shop, het andere moment zetten we samen met ontwerpers een tijdelijke winkel op.”

Amsterdam Centraal

Het eerste initiatief zal van start gaan in de Oostpassage van het Centraal Station in Amsterdam samen met het mode label HACKED# van het ontwerper duo Alexander van Slobbe en Francisco van Benthum. HACKED voorziet, in dit geval, de winkel van kleding. “Wij zoeken producten, sieraden, keramiek en design die bij de collectie van Van Slobbe en Van Benthum past.”

De winkel gaat 14 augustus open en zal tot begin oktober geopend zijn. “Een kort project maar zeker de moeite waard om mee van start te gaan.”

Cilly Vlemmix praat met RTV Arnhem. “Met pijn in het hart verlaten wij deze locatie.”

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…