Beginpagina Nieuws Arnhemse band Donnerwetter in de running voor een avontuur met het Metropole Orkest

Arnhemse band Donnerwetter in de running voor een avontuur met het Metropole Orkest

5 min leestijd
0

Van de 650 acts die waren aangemeld, is de Arnhemse band Donnerwetter geëindigd in de top 50 op nummer 27.  De Arnhemse band maakt daarmee kans om samen met het Metropole Orkest op te treden.

Publieksactie
Van de 650 ingezonden act zit de Arnhemse band Donnerwetter in de top 50. Daarmee maken ze kans om samen met de Metropole Orkest op te treden. “Wij zijn enorm trots om te weten dat we veel trouwe volgers hebben! Voor 1 augustus moet er opnieuw worden gestemd en wij zouden het een eer vinden om als eerste Arnhemse band op te gaan nemen met dit internationaal gerenommeerde orkest.” laat Wout Kempens ons weten.  “We zijn in de race voor een opnamesessie met het Metropole orkest. Het is een publieksactie: de band met de meeste stemmen wint! We staan nu op nummer 4 en er kan op www.mo.nl/met gestemd worden tot dinsdag 12:00u! Dus we kunnen alle hulp gebruiken.” daarmee doet de band een beroep op alle Arnhemmers.

Metropole Orkest
Het Metropole Orkest is een Nederlands orkest, en het grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Het werd in 1945 opgericht door Dolf van der Linden en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig orkest. Het speelt geen klassieke muziek, maar wel jazz, pop, chansons, cabaret, musicals, filmmuziek en wereldmuziek. Zowel van nu als van langer geleden. Ze deelde het podium met grootheden als Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie, Brian Eno, Pat Metheny, Stan Getz, Bono en Steve Vai. Ook begeleidt het hedendaagse talenten als Within Temptation, The Opposites, Alain Clark of Gregory Porter.

Stemmen kan nog!
Stemmen gaat via http://www.mo.nl/met/ en kan met meerdere emailadressen.

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…