Beginpagina Nieuws NK bandenplakken in Arnhem

NK bandenplakken in Arnhem

4 min leestijd
0

Er is geen huishouden in Nederland waar het bekende Simso- bandenplaksetje niet ontbreekt. Of je leerde het vroeger zelf of je keek je vader heel lief aan als je net naar school wilde fietsen en je band was kapot. Tijdens Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem wordt op 8, 9 en 10 september aanstaande het eerste Nederlands Kampioenschap fietsbanden plakken gehouden. Wie is er de snelste en beste bandenplakker van Nederland?

Per ronde strijden zes deelnemers om de titel van de dag. Nadat de wedstrijdklok start, gaan de deelnemers zo snel mogelijk aan de slag. Je zoekt met behulp van een waterteil het gat op, maakt het schoon, schuurt het iets op en plakt de band. Zodra de ronde gestopt is, worden de fietsbanden opgepompt en gecontroleerd door de jury. Is jouw band goed geplakt en was jij de snelste van alle rondes? Dan ben jij de winnaar van de dag! Na drie dagen hebben we de ‘Beste Fietsenbandenplakker van Nederland’ en win je mooie prijzen. Iedere deelnemer mag de jubileumeditie van het bandenplaksetje van Simson na het banden plakken natuurlijk meenemen!

Meedoen?
Het Nederlands Kampioenschap fietsbanden plakken is een initiatief van Landleven Magazine en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en wordt mede mogelijk gemaakt door Simson, Basil en Jumbo fietsbanden. Voor meer informatie kijk op de site

Locatie
Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
Kijk voor routeinformatie op www.openluchtmuseum.nl

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…