Beginpagina Nieuws Genezingswonderen gebeuren dit weekend in Park Presikhaaf

Genezingswonderen gebeuren dit weekend in Park Presikhaaf

4 min leestijd
1

Vanaf donderdag 10 augustus tot en met 13 augustus worden er wonderen verricht in Park Presikhaaf. In een grote partijtent kunnen bezoekers gratis afkomen van hun ziektes en lichamelijke klachten.

“Verwacht een wonder is een platform waar we wonderbaarlijke genezingen willen laten zien. Getuigenissen die voor zich spreken. De komende week geven we speciale aandacht aan een aantal bijeenkomsten in een grote tent in Park Presikhaaf’, laat de organisatie weten op hun site. Tijdens deze bijeenkomsten zullen voor zieken worden gebeden en verwacht de organisatie wonderen.  Wayman Mitchell (USA) en Riaan Botha (Zuid-Afrika) zullen de dienst begeleiden.

Genezing van kanker, epilepsie, gebroken arm en doof oor

Volgens de organisatie van het evenement zijn er al eerdere wonderen gebeurd. Zo blijkt dat in Zwolle een persoon met een doof oor is genezen, in Delft een persoon met epilepsie is genezen en onlangs is er iemand in Arnhem na 4 jaar op krukken te hebben gelopen door motorongeluk genezen. De organisatie gebruikt hierbij de kracht van God.

Bezoekuren

Er zijn 1000 zitplekken in de partijtent. Arnhemmers die een bezoek willen brengen kunnen dat gratis doen in Park Presikhaaf op de volgende dagen:
Donderdag – 10 Augustus – om 11:00, 18:00 en 20:00 uur
Vrijdag – 11 Augustus – om 20:00 uur
Zaterdag – 12 Augustus – om 19:00 uur

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…