Beginpagina Nieuws Inboedel Hotel Haarhuis naar lokale goede doelen

Inboedel Hotel Haarhuis naar lokale goede doelen

3 min leestijd
0
Arnhemse Uitdaging

De ide√ęle organisatie Arnhemse Uitdaging heeft de inboedel van twintig kamers in hotel Best Western Haarhuis veiliggesteld voor andere organisaties. Dat laat de stichting weten op Facebook. De meubels gaan onder meer¬†naar HomeSweetHome, Vast&Verder (Leger des Heils),¬†Vluchtelingenwerk Oost Nederland,¬†Evs EcoVrede EcoVrede¬†en de spullenbank van de Arnhemse Uitdaging.

Bedden en nachtkastjes

Het gaat om onder meer bedden, garderobekasten, nachtkastjes, lampen, bureaus met stoelen, bijzettafeltjes en fauteuils. “Die mochten we van Best Western Plus Hotel Haarhuis ter beschikking stellen aan lokale goede doelen”, aldus Arnhemse Uitdaging.

De stichting het over ‘een prachtige match’. “Wat een mooi voorbeeld van hergebruik van goederen! De organisaties zijn er erg blij mee. Dank!”

Bruggen bouwen

Arnhemse Uitdaging bouwt naar eigen zeggen bruggen tussen het bedrijfsleven en de samenleving. “Dat doen we door het stimuleren en organiseren van maatschappelijk betrokken ondernemen in Arnhem en het tot stand brengen van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.”

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Martien Louwers opnieuw lijsttrekker PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben fractievoorzitter Martien Louwers gekozen tot lijstt…