Beginpagina Nieuws Ruimtewezentje ET keert na 35 jaar terug bij Pathé Arnhem

Ruimtewezentje ET keert na 35 jaar terug bij Pathé Arnhem

4 min leestijd
1
ET

ET komt terug in de bioscoop. Het knuffelbare ruimtewezentje veroverde in 1982 de wereld. De klassieker van regisseur Steven Spielberg over een bijzondere vriendschap tussen de tien jaar oude Elliott en het buitenaardse wezentje keert van 12 tot en met 14 augustus 2017 terug in Pathé Arnhem!

Dit jaar viert de film zijn 35-jarige verjaardag. Het gaat over een groep kinderen, die is getuige van de landing van een ruimteschip met buitenaardse wezens. Wanneer de aliens erachter komen dat ze in de gaten worden gehouden, vertrekken ze in alle haast, maar vergeten ze één van hen mee te nemen.

Vriendschap

Het wezentje sluit echter binnen korte tijd een hechte vriendschap met het jongetje Elliott. Die doopt hem E.T. en probeert het te verbergen en te beschermen voor de boze buitenwereld. Maar E.T. begint op aarde zijn krachten te verliezen en moet terug naar zijn thuisplaneet voordat hij zal sterven. Kunnen Elliott en zijn vrienden E.T. helpen voordat het te laat is?

De film draait van zaterdag tot maandag in Pathé Arnhem. Meer informatie en tickets zijn te vinden op de site van de bioscoop.

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Netwerker en ondernemer René Kraaijenbrink prominent op lijst Arnhem Centraal

Ondernemer René Kraaijenbrink staat verrassend vierde op de lijst voor de lokale partij Ar…