Beginpagina Nieuws Terminator 2: Judgment Day komt weer terug!

Terminator 2: Judgment Day komt weer terug!

4 min leestijd
1

Terminator 2: Judgment Day, de zeer succesvolle blockbuster van James Cameron met Arnold Schwarzenegger uit 1991, komt dit jaar terug in Pathé Arnhem. Ditmaal met een 3D-bewerking die liefhebbers en fans ongetwijfeld zullen waarderen! Fans kunnen woensdag de Terminator terug zien op groot scherm.

Al be back!
Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator.  Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd. Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten.

James Cameron herwerkt Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden.

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Netwerker en ondernemer René Kraaijenbrink prominent op lijst Arnhem Centraal

Ondernemer René Kraaijenbrink staat verrassend vierde op de lijst voor de lokale partij Ar…