Beginpagina Nieuws 8Bahn stopt met de Havenloods

8Bahn stopt met de Havenloods

4 min leestijd
0
8Bahn

Na 4 jaar stopt 8Bahn met de Havenloods. In een oude havenloods aan de Nieuwe Havenweg organiseerde evenementenorganisatie 8Bahn diverse festivals. Maar daar komt na 2 september een einde aan.

Laatste ronde

Het is een mooie tijd geweest, maar voor ondernemer Pascal Rietman is het genoeg geweest. Na vier jaar zoekt Pascal een nieuwe uitdaging. “Het wordt tijd voor een andere om het stokje over te nemen op deze locatie. Ik heb vier jaar met veel plezier gewerkt in de loods.”

Op 2 september zal het evenement ‘Last Dance’ gehouden worden. Wat erna gaat gebeuren met de Havenloods blijft onduidelijk. 8Bahn Harbour Festival is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een bijzonder dynamisch festival voor de liefhebbers van elektronische muziek. In die periode zijn er evenementen geweest met drie podia en is er een boot vol feestgangers die driemaal de Rijn is overgevaren voor een onvergetenlijke dag.

Hoe nu verder?

8Bahn gaat in ieder geval verder met nieuwe projecten. “Wij zijn nu aan het kijken voor een mooie en unieke buitenevent. Helaas kunnen wij over de nieuwe locatie nog niets melden omdat wij nog met gemeente in gesprek zijn”, vertelt Pascal Rietman ons. Wel beloofd hij dat het wederom een evenement zal zijn waar Arnhem trots op kan zijn. Ook buiten Arnhem heeft 8Bahn regelmatig evenementen.

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Netwerker en ondernemer René Kraaijenbrink prominent op lijst Arnhem Centraal

Ondernemer René Kraaijenbrink staat verrassend vierde op de lijst voor de lokale partij Ar…