Beginpagina Nieuws Topshelf sluit ook filiaal in Arnhem

Topshelf sluit ook filiaal in Arnhem

4 min leestijd
2
kerst-topshelf-arnhem

Topshelf Arnhem gaat sluiten. Dat laat het bedrijf weten. Het warenhuis voor mode en sportartikelen ging april vorig jaar open in het voormalige V&D-pand aan het Johnny van Doornplein.

Overplaatsing

Bij het bedrijf werken zo’n 35 mensen. Zij blijven tot aan het einde van hun contract aan het werk bij Topshelf, meldt Omroep Gelderland. Mogelijk kunnen medewerkers overgeplaatst worden naar zusterbedrijf Sportsworld in Beuningen.

Dat Topshelf in Arnhem sluit, is opmerkelijk. In juli dit jaar viel het doek voor het filiaal in Nijmegen. Toen was topvrouw Inge van Kemenade zeer optimistisch over de winkel hier in de stad. “We zitten de laatste twee maanden in Arnhem in een groeispurt, die een steeds constanter karakter heeft”, juichte ze toen nog tegen De Gelderlander.

Onvoldoende

Het bedrijf zegt nu dat ‘de eerste resultaten bemoedigend’ waren, maar dat dit nu niet voldoende bleek. Onderhandelingen met de verhuurder van het pand over een huurverlaging zijn op niets uitgelopen. Omdat het huurcontract eind van het jaar afloopt, heeft de directie besloten het bedrijf in Arnhem te sluiten.

Nog tot het einde van dit jaar blijft het open. Ook het filiaal in Groningen gaat dicht, melden lokale media daar.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Wolf gesignaleerd op de Veluwe

Op de Veluwe is een wolf gesignaleerd. Op basis van fotomateriaal hebben experts van Wolve…