Connect with us
he kom aan

Uit

Nachtmodus: muzikaal spektakel in Stadsvilla Sonsbeek

Nachtmodus

Het festivalseizoen loopt langzaam op zijn einde. Dat betekent dat de nachtclubs van Arnhem klaar staan voor lange nachten vol dansbare tunes. Rondom de Korenmarkt, Luxor Live, Musis, maar ook daarbuiten, staan de komende maanden veel feesten op de planning.

Het feest wat er tussenuit springt is Nachtmodus in Stadsvilla Sonsbeek. De villa opent niet vaak haar deuren voor een clubavond. Maar als het dan zover is, dan is het altijd een muzikaal spektakel. Na eerdere uitverkochte feesten dit jaar zoals Villa Volta, Watermeloen en een fantastische Bevrijdingsdag-afterparty gaan zaterdag 16 september de deuren eindelijk weer open voor een clubnacht.

Set van vier uur

stadsvilla sonsbeek logoOp de 16e zal de tweede editie van Nachtmodus van start gaan met een maar liefst vier uur durende set van de Duitser Gorge. Na het diepe Mannheim-geluid van Pit Waldmann, aka Gorge, zal Joran van Pol de avond lekker afsluiten met een wat diepere sound. Joran heeft een lekkere festival zomer achter de kiezen op onder meer Welcome To The Future, Mystic Garden en Verknipt.

Tickets zijn te koop via de website van Stadsvilla Sonsbeek.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Pijpcursus bij Christine Le Duc Arnhem

foto: Max Pixels

Na een succesvolle Masturbation Masterclass bij Christine Le Duc is daar een orale opvolger! Meer dan 2500 mensen deden mee met de cursus mastruberen bij je partner.

Veel vraag naar

Erotiekketen Christine le Duc ontwikkelde de cursus naar aanleiding van onderzoek waaruit blijkt dat een kwart van de Nederlanders zich wel eens onzeker voelt over het oraal bevredigen van de partner. De praktijkcursus is de afgelopen maanden door de erotiekketen ontwikkeld en is vanaf nu in bijna alle filialen te volgen. “Winkelmedewerkers merken dat er veel vraag is van klanten over hoe ze iets moeten doen op het gebied van orale seks”, aldus manager Deborah Vink. “Je stelt je heel kwetsbaar op tijdens orale seks en dat maakt ook dat mensen in bed hierover het meest onzeker zijn.” De Masturbation Masterclass startte in 2015 en was direct een groot succes. Dit was voor erotiekketen Christine le Duc de aanleiding om meer workshops te ontwikkelen.

Nare geurtjes en slechte techniek

Uit het onderzoek blijkt verder dat zestig procent van de ondervraagden bang is voor nare geurtjes en meer dan een kwart vindt dat de techniek van zijn partner te wensen over laat. Toch praat één op de zeven Nederlanders nooit met zijn partner over de seksuele voorkeuren en behoeften en is het nog een groot taboe om orale seks te bespreken. “We merken dat mensen in de winkels wel steeds vaker over hun onzekerheden durven te praten en om tips vragen”, aldus Vink. Uit het onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is om nieuwe dingen te leren in de slaapkamer. “Openheid en weten wat de partner opwindt zijn de belangrijkste factoren om een relatie te laten floreren. Deze workshop draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat mensen zelfverzekerder zijn, meer controle hebben en plezier beleven aan deze intieme handelingen.”

De cursus start in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Opgeven kan via de site van Christine Le Duc.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Uit

Kleuterbios Pathé: Elias de Kleine Reddingsboot

Elias
Still uit film.

Elias de Kleine Reddingsboot is eindelijk op het grote doek te zien tijdens de Kleuterbios Bij Pathé Arnhem op zondag 14 januari om 10:30 uur. De Pathé Kleuterbios is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het licht wordt niet helemaal uitgedaan en het geluid staat wat zachter. Tickets zijn inclusief een Kids Combo voor kinderen of koffie/thee en iets lekkers voor volwassenen. Meer informatie is te vinden op de site van Pathé.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Snuffelen in het Gelredome

foto: Organisatieburo J en E van Aerle bv

Op zaterdag 13 en zondag 14 Januari vindt in Stadion Gelredome Arnhem een gigantische snuffelmarkt plaats. Het stadion zal gevuld worden met 550 kramen met oude spullen. Door de omvang en de kwaliteit van de aangeboden gebruikte spullen is deze snuffelmarkt niet alleen een begrip in Arnhem. De markt begint om 09:00 uur en sluit om 16:30 uur.

“Men kan naar hartelust komen snuffelen in allerlei oude spullen, serviesgoed, keukenspullen, boeken, sieraden, speelgoed, curiosa, elektrische apparaten, kleine meubeltjes enz. enz. Wie weet ligt er wel iets bijzonders op u te wachten en vindt u nu eindelijk het boek dat u al jaren zocht of een leuk schilderijtje. Ook voor verzamelaars is het altijd leuk snuffelen op zo’n gezellige markt.” aldus de organisatie. De entreeprijs is 4,50 euro voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair