Beginpagina Uit Nachtmodus: muzikaal spektakel in Stadsvilla Sonsbeek

Nachtmodus: muzikaal spektakel in Stadsvilla Sonsbeek

4 min leestijd
0
Nachtmodus

Het festivalseizoen loopt langzaam op zijn einde. Dat betekent dat de nachtclubs van Arnhem klaar staan voor lange nachten vol dansbare tunes. Rondom de Korenmarkt, Luxor Live, Musis, maar ook daarbuiten, staan de komende maanden veel feesten op de planning.

Het feest wat er tussenuit springt is Nachtmodus in Stadsvilla Sonsbeek. De villa opent niet vaak haar deuren voor een clubavond. Maar als het dan zover is, dan is het altijd een muzikaal spektakel. Na eerdere uitverkochte feesten dit jaar zoals Villa Volta, Watermeloen en een fantastische Bevrijdingsdag-afterparty gaan zaterdag 16 september de deuren eindelijk weer open voor een clubnacht.

Set van vier uur

stadsvilla sonsbeek logoOp de 16e zal de tweede editie van Nachtmodus van start gaan met een maar liefst vier uur durende set van de Duitser Gorge. Na het diepe Mannheim-geluid van Pit Waldmann, aka Gorge, zal Joran van Pol de avond lekker afsluiten met een wat diepere sound. Joran heeft een lekkere festival zomer achter de kiezen op onder meer Welcome To The Future, Mystic Garden en Verknipt.

Tickets zijn te koop via de website van Stadsvilla Sonsbeek.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Uit

Bekijk ook

Openingsweekend Canon: oude treinen en gratis toegang voor kinderen

Op 23 en 24 september vindt het openingsweekend plaats van de Canon van Nederland in het N…