Connect with us
He Komaan

Nieuws

Verwarde mannen gooien meubilair uit het raam

ambulances utrechtsestraat

Uit een wooncomplex aan de Utrechtstestraat hebben twee mannen dinsdagmorgen delen van een inboedel van een appartement naar buiten op straat gegooid. Volgens een woordvoerder van de politie zou het gaan om twee verwarde mannen. Beide zijn uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

rommel

De rommel leverde gevaar op.

Over de aard van eventuele verwondingen kan de politie niets met zekerheid zeggen. Zeker is volgens de politie dat de mannen medische hulp nodig hebben. De woordvoerster wil ook niet bevestigen of een of beide mannen in het appartement woont. Ook is onzeker of een ruzie de reden was om met het huisraad te gooien.

Gevaar

Na een melding is de politie bij het complex naar binnen gegaan. Daar hebben agenten de mannen aangetroffen, zegt de woordvoerster. De actie van de mannen leverde gevaar op voor voorbijgangers. Ook is er volgens haar sprake van vernieling.

 

Reacties

Reacties

Nieuws

Alle stemmen door elkaar in stembureau op de Geitenkamp

stembureau geitenkamp
Foto: Björn Kummeling - RTV Arnhem

In stembureau 30 op de Geitenkamp gaan alle stembiljetten in dezelfde stembus. Die voor de Gemeenteraadsverkiezingen en die voor het referendum over de Sleepwet gaan door elkaar. Er staan we twee stembussen, maar er is geen verschil tussen.

“Er waren geen bordjes meegeleverd”, leggen de medewerkers van het stembureau uit. “Dus we zoeken het straks na 9 uur wel uit. We hebben toch niks te doen”, lachen ze.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Hit over mannelijk lid

Los muziek
Foto: Los muziektheater

De dames van LOS muziektheater zijn overrompeld door het enorme succes dat hun zogenoemde ‘piemellied’ heeft bij het televisieprogramma Koffietijd / 5 uur Live. Een video van hun optreden is op Facebook meer dan 4300 keer gedeeld.

‘Eindelijk onze grote doorbraak’, reageert Charlotte Waardenburg van Los Muziektheater in de uitzending Gelderland Muziekland op Radio Gelderland.

‘We werden gevraagd om het piemellied te zingen in de uitzending die in het teken stond van het mannelijke geslachtsorgaan. We dachten, we zingen een liedje en gaan weer naar huis. Dat het zo’n internethit zou worden, daar hadden we geen idee van. Het wordt heel veel gedeeld, het gaat viral. Echt bizar’, vertelt Charlotte aan Eric van den Berg.

Toegift

De ode aan alle piemels is bijna 800.000 keer bekeken. ‘We hopen dat dit een enorme boost is voor onze theatervoorstelling waarmee we nu aan het toeren zijn. We hebben besloten om het piemellied bij iedere voorstelling als toegift te zingen.’

Het nummer komt uit de vorige voorstelling van Los Muziektheater. De theatergroep bestaat sinds 2006 en is opgericht door vier vrouwen die elkaar kennen van het conservatorium in Arnhem.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Liveblog: verkiezingen in Arnhem

verkiezingen

De hele dag via Ik hou van Arnhem en RTV Arnhem: liveblog voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair