Connect with us
He Komaan

Zakelijk

Tijd om te genieten van de herfst

mom in balance

 

Het is tijd om te genieten van de herfst! Volgens de weermannen zijn de weergoden ons dit weekend gunstig gezind en kunnen we nog naar buiten. Een lekkere lange boswandeling, een middag in de speeltuin met je lieve kinderen of een momentje voor jezelf met een intensieve work-out. Want ja, ook sporten kun je prima buiten doen!

Bij Mom in Balance doen we het iedere week: lekker sporten in de buitenlucht. Dat is zoveel leuker dan wegzweten in zo’n krappe sportschool! Waarom? Dat vertellen

  1. Shotje vitamine D

Jij bent natuurlijk superdruk dus hoe fijn is het dat je je work-out kunt combineren met je dagelijkse shotje vitamine D? Goed voor je botten en je humeur.

  1. Frisse lucht maakt blij

Ja, waar word je nou blijer van? Frisse lucht of de lucht van de airco? Dat eerste natuurlijk! Doe je work-out in een park of ander stukje groen en geniet van de heerlijke lucht en mooie natuur. Op deze manier is sporten niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je geest.

  1. Concentratie op z’n best

Door te sporten in de buitenlucht verbetert je concentratie de rest van de dag merkbaar. Daarnaast kun je vaak helderder denken in de buitenlucht. Dus zit je met een probleem en ben je op zoek naar een creatieve oplossing? Ga even sporten. Zo denk je aan iets heel anders, waardoor de oplossing zich meestal vanzelf aan je openbaart. En omdat je concentratie door je work-out verhoogd is, kun je dat idee gelijk uitwerken!

  1. Wanneer je wilt

Als je een les volgt, bijvoorbeeld bij Mom in Balance, ben je natuurlijk wel afhankelijk van tijden (hoewel je bij ons heel vaak terecht kunt!). Maar verder kun je zelf lekker bepalen wanneer je gaat! Zie je de zon schijnen? Trek je sportschoenen aan en je kunt gaan!

  1. Train wat je zelf wil

Combineer kracht met cardio of juist wat lenigheidsoefeningen. In het park, bos of op het strand kun je alles doen waar je zin in hebt. Gebruik de omgeving goed, neem je hond eens een keer mee tijdens een run en vergeet ondertussen vooral niet te genieten!

Heb je nog nooit buiten gesport en lijkt het je wel wat, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Schrijf je dan in voor een les bij Mom in Balance. Met een groep gezellige dames gaan we heerlijk aan de slag. We leren je oefeningen waar je je hele lijf mee traint en laten je zien hoe je de omgeving kunt gebruiken tijdens je work-out. En het mooiste is: we hebben ook work-outs speciaal voor zwangeren! Dan hoef jij met je zwangere buik dit weekend ook niet stil te zitten!

Meer nieuws?

mom in balance

Reacties

Reacties

Uit

Opera: Semiramide (Rossini) bij Pathé Arnhem!

Op zondag 18 maart om 11.00 uur is de opera Semiramide (Rossini) van The Metropolitan Opera uit New York te bewonderen in Pathé Arnhem! De hogepriester Oroe opent de Babylonische tempel van Baal terwijl Idreno, een Indiase koning, een eerbetoon brengt.

Offer

Assur, een prins die afstamt van Baal, brengt een offer, in de hoop dat de koningin hem zal kiezen om haar overleden echtgenoot op te volgen. Koningin Semiramide komt binnen, maar met een bliksemflits gaat de heilige vlam op het altaar uit. Oroe ziet dat als een slecht voorteken en waarschuwt dat de ceremonie geen doorgang mag vinden.

De live voorstelling van Semiramide wordt met een Opera introductie op het doek verzorgd door Ernst Daniël Smid. Vanaf 10:30 uur staat er een kop koffie voor je klaar. Koop je tickets via de site van Pathé en geniet van deze Opera!

Meer nieuws?

 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Gemeente moet discriminatie uitzendbureaus aanpakken

De gemeenteraad heeft er unaniem mee ingestemd dat de gemeente arbeidsmarktdiscriminatie door uitzendbureaus aan te pakken.

In het tv-programma Radar werd eerder aangetoond dat er nog steeds spraken is van arbeidsmarktdiscriminatie bij uitzendbureaus. Zo werd er door Radar gebeld met een flink aantal uitzendbureaus om opzoek te gaan naar uitzendkrachten van niet Marokaanse-, Surinaamse- of Turkse afkomst. Een grote groep accepteerde de opdracht van de werkgever. Ook een aantal in Arnhem uitzendbureaus deed braaf mee.

Mystery guests

Dat is tegen het zere been van de meeste politieke partijen. Zij willen dat de gemeente gaat achterhalen welke uitzendbureaus in Arnhem zich schuldig maken aan discriminatie en met hen in gesprek te gaan voor een oplossing. Zogeheten mystery-guests moeten de bureaus in de gaten houden. De gemeente moet desnoods de samenwerking stoppen met bedrijven die zich niet verbeteren

Reacties

Reacties

Continue Reading

Uit

Spectaculaire films in het IMAX-theater van Pathé Arnhem

Pathé Arnhem

Komende tijd zijn er veel toffe films te zien in IMAX bij Pathé Arnhem, namelijk:

Black Panther (14 februari)
Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.
https://www.pathe.nl/film/20723/black-panther

Red Sparrow (1 maart)
Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst.
https://www.pathe.nl/film/22299/red-sparrow

Tomb Raider (15 maart)
Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven.
https://www.pathe.nl/film/22146/tomb-raider

Ready Player One (29 maart)
Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline.
https://www.pathe.nl/film/21462/ready-player-one

Deze diashow vereist JavaScript.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair