Beginpagina Nieuws Cast Misfit op bezoek bij Pathé Arnhem

Cast Misfit op bezoek bij Pathé Arnhem

4 min leestijd
1
misfit

Zaterdag 30 september komen Djamila, Jolijn Henneman, Bente Fokkens en Luca Gilliot, acteurs in de nieuwe Nederlandse film Misfit, op bezoek bij Pathé Arnhem. Het castbezoek vindt voorafgaand aan de voorstelling van 13:00 uur plaats. Tijdens het castbezoek wordt er een Q&A gehouden in de zaal en is er ruimte voor het stellen van vragen. Na het castbezoek is aansluitend de nieuwe film te zien. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa’s van Pathé Arnhem.

Misfit – een high school comedy en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. Met onder andere Djamila, Luca Gilliot, Bente Fokkens, Jolijn Henneman en Donny Roelvink.

Buitenbeentje

In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP-squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld.

Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Wolf gesignaleerd op de Veluwe

Op de Veluwe is een wolf gesignaleerd. Op basis van fotomateriaal hebben experts van Wolve…