Beginpagina Nieuws Eerste clubnacht in Musis smaakt naar meer

Eerste clubnacht in Musis smaakt naar meer

5 min leestijd
0

Zaterdagavond 30 september opende de nieuwe concertzaal van Musis Arnhem haar deuren voor een eerste clubnacht. De “Parkzaal”, normaal gesproken het thuisbasis van Het Gelders Orkest, werd deze avond ingericht voor een clubnacht met 1750 feestgangers. Dit beviel de organisatie van FLOW zo goed dat er spoedig een vervolg komt.

De eerste clubnacht werd gehost door de Arnhemse DJ’s Franky Rizardo en Jasper Fioole met hun houseconcept FLOW. Na het succesvolle FLOW Freedom Bevrijdingsfestival op 5 mei rondom Stadsvilla Sonsbeek was dit de uitgelezen kans om in Arnhem een groot feest te organiseren. De belangstelling voor deze eerste clubavond in Musis in combinatie met FLOW was blijkbaar een schot in de roos. De clubnacht was zaterdag volledig uitverkocht. “Een eerste avond in een nieuw gebouw is altijd spannend” aldus Kees Bouwhof, verantwoordelijk voor de productie. Samen met de medewerkers van Musis is een avond neergezet die men niet snel zal vergeten, aldus Bouwhof.

Amsterdam Dance Event
De volgende FLOW evenement zal gehouden worden tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Dit is het grootste dance evenement van de wereld. Een week lang komen de grootste boekingskantoren, DJ’s en vakdeskundigen naar Amsterdam. Daar kunnen organisatoren en DJ’s zich presenteren aan deskundigen maar ook zekers bezoekers. De hele week zullen op diverse locaties in Amsterdam evenementen worden gehouden. Wat bijzonder is dat FLOW tijdens ADE een event mag houden. Daar zal FLOW in AIR Amsterdam op 21 oktober een evenement organiseren.

Oud en Nieuw
Naast ADE zal FLOW nog een avond plannen om het succes van 30 september dunnetjes te herhalen. FLOW heeft namelijk direct de volgende avond in Musis geboekt en aangekondigd. Want met oud & nieuw zal FLOW het nieuwe jaar spectaculair laten beginnen.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Wolf gesignaleerd op de Veluwe

Op de Veluwe is een wolf gesignaleerd. Op basis van fotomateriaal hebben experts van Wolve…