Connect with us
He Komaan

Nieuws

PlatteTV neemt intrek in oude ABN Amro-kantoor Johnny van Doornplein

Gelukkig is er goed nieuws voor het leegstaande pand naast de bloemist op de Johnny van Doornplein. Na ruim 30 jaar in winkelcentrum Presikhaaf te hebben gezeten, werd het tijd voor een frisse start voor de mediaspecialist PlatteTV.  Het pand op de Johnny van Doornplein stond al een tijd leeg en werd beheerd door een anti-kraak organisatie. Daarvoor zat de ABN-Ambro er met een kantoor.

Vanaf zaterdag is er weer een winkel gevuld op de Johnny van Doornplein. Na ruim 30 jaar in winkelcentrum Presikhaaf te hebben gezeten vond mediaspecialist PlatteTV de tijd om te verhuizen. Naast normale afmetingen van TV hebben ze daar ook hele kleine scherm afmetingen tot hele grote XXL-afmetingen.

Ook heeft de ondernemer gekozen om niet de schermen te dicht op elkaar te plaatsen maar meer afstand te nemen. Hierdoor kunnen bezoekers rustig en overzichtelijk een keuze maken. Ook zijn er diverse audioruimtes gemaakt zodat bezoekers in een afgesloten ruimte kunnen luisteren in een woonkamersetting.

Feestelijke opening

Om het te vieren dat er een verhuizing is, zijn er speciale aanbiedingen. Voor echte TV-fans zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Sommige tv’s en speakers zijn bijna 50% goedkoper. Op het moment is er ook een inruilpremie op oude tv en audio. Bezoekers worden zaterdag ontvangen met een hapje en drankje. Meer informatie over PlatteTV is te vinden op hun site.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Lammetjes geboren op Stadslandbouw Mooieweg

foto: Stadslandbouw Mooieweg

De paaseitjes liggen in de winkels, dus het wordt ook weer tijd voor Lente. Daarom zijn de eerste lammetjes van Arnhem alweer geboren. Dit keer aan de Stadslandbouw Mooieweg.

Naamloos

Wat zijn ze lief! Maar de drie lammetjes hebben nog geen naam. Stadslandbouw Mooieweg roept dan ook op om originele namen voor de 3 eerstgeboren lammetjes (2 meisjes, 1 jongetje) te bedenken. Naast dat ze je bedachten naam dragen, maak je ook kans op een leuke attentie. Stuur voor 28 februari per mail naar slbmooieweg@gmail.com onder vermelding van “lammetjes namen”.

Kraamvisite

De schapen en hun lammeren zijn te bewonderen vanachter het hek. Op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur bent je welkom om ze te bekijken. Stadslandbouw Mooieweg zijn te vinden op Mooieweg 17

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Lijsttrekker Sagsu wil 100.000 van Arnhem Centraal

foto: RTV Arnhem

De Lijsttrekker van de Arnhemse blanco lijst en de Amsterdamse Partij voor iedereen, Mehmet Sagsu, eist 100.000 euro van de lokale partij Arnhem Centraal. Sagsu heeft bij meerdere partijen gesolliciteerd en kon bij Arnhem Centraal op de kandidatenlijst staan. Maar die schrapte hem later van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Nu overweegt hij de lokale partij voor de rechter te slepen. Dat zei hij vrijdag bij de Raad van State in Den Haag, waar hij bezwaar maakte tegen een besluit van het centraal stembureau. Volgens Sagsu had de kandidatenlijst van Arnhem Centraal niet geldig mogen worden verklaard.

Tweede Kandidatenlijst

Sagsu maakt bezwaar omdat het ging om een tweede kandidatenlijst waar zijn naam niet meer op stond. Volgens hem hadden de leden van de partij eerder een andere lijst goedgekeurd waar zijn naam nog wel op stond. Toch besloot het bestuur van Arnhem Centraal de naam van Sagsu er af te halen.

Dit omdat hij zich negatief uitliet over andere partijleden. De Raad van State gaf Sagsu ongelijk.  Maar daar neemt Sagsu geen genoegen mee en eist hij nog een schadevergoeding. ,,Vier jaar lang ruim 1.900 euro per maand’’, zo lichtte hij zijn claim toe.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Burgers’ Zoo stapt over van munten naar parkeerkaarten

Burger’s Zoo is van parkeermunten naar parkeerkaarten overgestapt.  Met dit nieuwe systeem werkt een stuk efficiënter. In de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om parkeerkaarten direct bij de online entreekaarten te bestellen, waardoor mensen niet meer naar de kassa hoeven te gaan, maar direct naar de kaartcontrole kunnen doorlopen.

Abonnementhouders en andere gasten die mogelijk nog parkeermunten in hun bezit hebben, kunnen deze één op één omruilen naar parkeerkaarten aan de kassa van Burgers’ Zoo. Het is niet mogelijk om meerdere parkeermunten tegelijkertijd om te ruilen tegen parkeerkaarten, omdat de parkeerkaarten alleen op de dag van uitgifte geldig zijn. Elke parkeerkaart is voorzien van een unieke barcode die bij het uitrijden gescand moet worden door de automatische barcodelezers, die vlak voor de slagbomen staan.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair