Beginpagina Nieuws PlatteTV neemt intrek in oude ABN Amro-kantoor Johnny van Doornplein

PlatteTV neemt intrek in oude ABN Amro-kantoor Johnny van Doornplein

4 min leestijd
0

Gelukkig is er goed nieuws voor het leegstaande pand naast de bloemist op de Johnny van Doornplein. Na ruim 30 jaar in winkelcentrum Presikhaaf te hebben gezeten, werd het tijd voor een frisse start voor de mediaspecialist PlatteTV.  Het pand op de Johnny van Doornplein stond al een tijd leeg en werd beheerd door een anti-kraak organisatie. Daarvoor zat de ABN-Ambro er met een kantoor.

Vanaf zaterdag is er weer een winkel gevuld op de Johnny van Doornplein. Na ruim 30 jaar in winkelcentrum Presikhaaf te hebben gezeten vond mediaspecialist PlatteTV de tijd om te verhuizen. Naast normale afmetingen van TV hebben ze daar ook hele kleine scherm afmetingen tot hele grote XXL-afmetingen.

Ook heeft de ondernemer gekozen om niet de schermen te dicht op elkaar te plaatsen maar meer afstand te nemen. Hierdoor kunnen bezoekers rustig en overzichtelijk een keuze maken. Ook zijn er diverse audioruimtes gemaakt zodat bezoekers in een afgesloten ruimte kunnen luisteren in een woonkamersetting.

Feestelijke opening

Om het te vieren dat er een verhuizing is, zijn er speciale aanbiedingen. Voor echte TV-fans zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Sommige tv’s en speakers zijn bijna 50% goedkoper. Op het moment is er ook een inruilpremie op oude tv en audio. Bezoekers worden zaterdag ontvangen met een hapje en drankje. Meer informatie over PlatteTV is te vinden op hun site.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Laad meer gerelateerde artikelen
Laad meer in Nieuws

Bekijk ook

Wolf gesignaleerd op de Veluwe

Op de Veluwe is een wolf gesignaleerd. Op basis van fotomateriaal hebben experts van Wolve…