Connect with us
Arnhem Centrum

Nieuws

Burgerlijke Stand Gemeente Arnhem 01-01-2018 tot en met 07-01-2018

geboren

Deze publicatie vindt plaats met toestemming van betrokkenen.

Geboren

Tessi L.,dochter van C.Mas en J.H. van Sorge
Alexander V.A., zoon van C.J.A.M. Talboom en S.V. Vasilyeva
Stijn H.M., zoon van W.J.C. Boot en H.H. Steffen
Isil E., dochter van B.W. Groenewegen en T.R. van Kooten Niekerk
Kim, dochter van F.J.Wemekamp en S.L. Hoogendoorn
Fiene, dochter van J. van Meeteren en M. Bouts
Hazal S., dochter van T. Sayilgan en C. Özmen
Tygo M., zoon van H.M.A. la Fleur en M. van Veldhuizen
Dante J., zoon van H.A. Lauricella en N. Klompenhouwer
Nore, dochter van G.J. Veenstra en M. Dekkers
Lorena J., dochter van J.P van de Kraats en R. de Bruine
Arden I., zoon van E, Düzgen en Ö. Düzgen
Isabelle N.L., dochter van S.G.M. Sekhuis
Billie A., dochter van M. Beerling en T. Wijhe
Elise A.A., dochter van P.S.C. Bouwman en J.I.M. Huiszoon
Lianne, dochter van J. Broekman en N.A.G. Tagiyeva
Anna S., dochter van A.H.C. Rademakers en E.A.P Rutten
Jack, zoon van B. Bruinsma en I. Derks
Lisa, dochter van M. Rombouts en B.B.M. Smeenk
Jairel Q., zoon van L. Cathalina
Livigno, zoon van J. Hartemink en D. Siebenheller
Noah, zoon van S. Baars en S.B. Kupers
Faye J.J., dochter van W. van Betuw en J.A.E. van der Putte
Maeve T.A., dochter van J.M. Heerink en T.E.M. Schrijver
Demi  M.M. en Djano A.M.,  zoons van A.J.M. Bouwman en M.G.E. van Tilburg
Sam A.M., zoon van C.A. Stern en T.J.M. Croonen
Jip, zoon van T. du Bois en L.S.L. Urlings
Lana V.M., dochter van M.Limburg en K.K. Middelkoop
Jessmae C., dochter van J.N.J. Vosselman
Elizabeth M.T., dochter L.J. van Berlo en S.P. Buiter

Huwelijk

R. Seijmonsbergen en J. Vogel
M.A. Boers en E.M.  Ribeiro Mattos
C. Poulie en J.A. Bentveld
O.W. Campbell en S. de Ruijter

Overlijden

G.J. Jansen, echtgenoot van J. Hese, 68 jaar

Reacties

Reacties

Nieuws

Volleybalvereniging Aetos wordt partner van Ome Joop’s Tour

foto: Ome Joop's Tour

Volleybalvereniging Aetos zal partner worden van Ome Joop’s Tour. Agilitas, Arvevo en Volvera zijn namen die vanaf dit seizoen tot het verleden behoren. De drie Arnhemse volleybalverenigingen zijn gefuseerd tot een grote club: Aetos. De nieuwe vereniging behoort door de fusie tot een van de grootste volleybalverenigingen van Nederland met ruim 700 leden en biedt jeugd-, dames- en herenvolleybal (Nevobocompetitie) en recreatief,  midweekcompetitie, beach- en zitvolleybal.

Op het shirt

Sporthal Valkenhuizen vormde zaterdag 15 september het decor voor de start van het volleybalseizoen met de lancering van het nieuwe verenigingsshirt. Hoofdkleur blauw met accenten van de Airborne. De naam van Hendriks Assurantiën uit Velp siert de voorkant, de
achterkant de slogan ‘Samen Sportief’, de mouwen van de meer dan 500 shirts zijn voorzien van het logo van Ome Joop’s Tour. Aetos heeft bewust gekozen de ruimte op de mouwen beschikbaar te stellen aan een maatschappelijk doel.

Verbinding

Voorzitter Ery Tijink, de eerste voorzitter van Aetos over het partnership met Ome Joop’s Tour: ‘De fusie van onze verenigingen is een schoolvoorbeeld van hoe je in de tegenwoordige tijd kunt verbinden. Wij hopen dat we door de sponsoring van Ome Joop’s Tour een stuk verbinding tot stand kunnen brengen die voor ons allebei een win-win-situatie creëert. Aetos is volleybal, Ome Joop’s Tour is wielrennen.
Ik zie het zo: tijdens Ome Joop’s Tour leren de kinderen normen en waarden kennen, respect te hebben en in teamverband te opereren. Wij hebben acht prachtige beachvolleybalvelden liggen, hoe mooi zou het dan zijn wanneer Aetos het groepsgevoel dat is ontstaan tijdens
OJT een extra dimensie kan geven door bijvoorbeeld door het jaar heen kinderen aan Ome Joop’s Tour kennis te laten maken met een andere activiteit in teamverband.’

WK Zitvolleybal

Tijdens het voorbije WK Zitvolleybal dat juli jl. plaatsvond in Musis Sacrum waren enkele kinderen die hebben meegefietst met OJT 2018 ballenjongen/-meisje. De opening van het seizoen en de start van Aetos werd gevierd met een eerste gezamenlijke barbecue en feestavond van ‘oud-leden van Agilitas, Arvevo en Volvera’.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Race to the bridge slaat binnenstad een jaar over

foto: Race to the Bridge

De organisatie van Race to the Bridge heeft bekend gemaakt dat ze aankomende zaterdag de Arnhemse binnenstad overslaan. De organisatie verwacht teveel problemen om de stad in en uit te komen. Hierdoor zijn de oude oorlogsvoertuigen zaterdag niet te zien. Wel zal zondag op de Jansplein de oorlogsvoertuigen te zien zijn. 

“Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de hoofd begeleiding van de Race to the Bridge heeft besloten , het niet verantwoord vindt om de stoet door de binnenstad te laten rijden. Door dat er wegwerkzaamheden plaats vinden bij het roermondsplein willen zij niet het risico lopen dat fout gaat lopen. Wij hebben alle begrip met dit besluit en gaan er van uit dat volgend jaar met het jubileum jaar de optocht door gaat met nog meer voertuigen.” laten teleurgestelde ondernemers van de Koningsstraat weten. De stoet met oorlogsvoertuigen slaat een jaartje Arnhem over tijdens de Race to the Bridge.

Toch nog te zien

De ondernemers Taphuys, Ribs factory, Humpreys, café Sint Jan, Platform Binnenstad Arnhem en Smartvertizing halen zondag een flink aantal oorlogsvoertuigen tussen 13:00 en 16:00 naar het Jansplein.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Geen Airborne festival op de Korenmarkt dit jaar

foto: Korenmarkt

Het is de ondernemersvereniging van de Korenmarkt niet gelukt om dit jaar de Airborne Festival te organiseren. Dit komt omdat de ondernemers te kort hadden georganiseerd en er niet genoeg financiële steun kwam vanuit de gemeente en de overige ondernemers.

Al een aantal jaar wordt op de Korenmarkt na The bridge to liberation experience een concert gehouden op de Korenmarkt. Het concert wordt traditioneel goed bezocht door toeristen en Arnhemmers ter afsluiting van de herdenking. Ook op de zaterdag waren er optredens. Of volgend jaar er ook geen festival wordt gehouden is nog onduidelijk.

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair