Connect with us
Arnhem Centrum

Uit

Opera l’Eliser d’Amore in Pathé Arnhem

Elisir d'Amore

Op zondag 18 februari om 11.00 uur is de opera l’Eliser d’Amore te bewonderen in Pathé Arnhem. De jonge Nemorino is wanhopig verliefd op de beeldschone Adina. Hij heeft echter het gevoel dat Adina hem niet ziet staan.

Kwakzalver

Kwakzalver Dulcamara verkoopt de wanhopig verliefde Nemorino een liefdesdrankje zodat Adina voor hem zal kiezen in plaats van voor de verwaande Belcore. De live voorstelling van L’Elisir d’Amore wordt met een Opera introductie op het doek verzorgd door Ernst Daniël Smid.

L’Eliser d’Amore is een opera van de 19e-eeuwse Italiaanse componist Gaetano Donizetti. Meer informatie en tickets zijn te vinden via de site van Pathé Arnhem.

Reacties

Reacties

Nieuws

Race to the bridge slaat binnenstad een jaar over

foto: Race to the Bridge

De organisatie van Race to the Bridge heeft bekend gemaakt dat ze aankomende zaterdag de Arnhemse binnenstad overslaan. De organisatie verwacht teveel problemen om de stad in en uit te komen. Hierdoor zijn de oude oorlogsvoertuigen zaterdag niet te zien. Wel zal zondag op de Jansplein de oorlogsvoertuigen te zien zijn. 

“Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de hoofd begeleiding van de Race to the Bridge heeft besloten , het niet verantwoord vindt om de stoet door de binnenstad te laten rijden. Door dat er wegwerkzaamheden plaats vinden bij het roermondsplein willen zij niet het risico lopen dat fout gaat lopen. Wij hebben alle begrip met dit besluit en gaan er van uit dat volgend jaar met het jubileum jaar de optocht door gaat met nog meer voertuigen.” laten teleurgestelde ondernemers van de Koningsstraat weten. De stoet met oorlogsvoertuigen slaat een jaartje Arnhem over tijdens de Race to the Bridge.

Toch nog te zien

De ondernemers Taphuys, Ribs factory, Humpreys, café Sint Jan, Platform Binnenstad Arnhem en Smartvertizing halen zondag een flink aantal oorlogsvoertuigen tussen 13:00 en 16:00 naar het Jansplein.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Halloween (1978) in de bioscoop

foto: Falcon International Pictures

Griezelen met een oude horrorfilm uit 1978 is weer mogelijk. Want Pathé Arnhem gaat de film Halloween weer vertonen op 5,6, 8 en 10 oktober. 

De film Halloween is één van de klassiekers binnen de horrorwereld.  In behoorlijk wat top 10 lijstjes komt deze klassieker ook naar voren. Tijdens Halloween mag deze film dan ook niet gemist worden.

Halloween 1963

De 6-jarige Michael Myers neemt een mes uit de keukenla en loopt de trap op, waar hij zijn oudere zus vermoordt. Hij wordt daarna opgenomen in een psychiatrische kliniek. Hij is nu 21 en er moet bepaald worden of hij vrijgelaten mag worden. De dokter die zich al die jaren met hem bezighield vindt dat Michael nooit vrij mag komen. Maar Michael wacht het onderzoek niet af en ontsnapt. Hij keert terug naar huis waar hij doorgaat met moorden tijdens Halloween.


LET OP: Deze film bevat geen ondertiteling. Mocht je kaartjes willen bestellen, dan kan dat via de site van Pathé.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Zombiewalk in Arnhem tijdens Halloween

foto: Youtube

Op donderdag 25 oktober zullen er weer een horde zombies door de binnenstad trekken. Want dan zal er weer een editie plaats vinden van Zombiewalk Arnhem. De walk zal tussen 19:00 en 21:00 duren.

Deze bijzondere vorm van sponsorloop zal in de avond van donderdag 25 oktober plaatsvinden. De inkomsten van het evenement gaat naar de Dierenasiel Arnhem. De horde zombies starten bij het oude V&D pand in het centrum van Arnhem. De eerste zombiewalk was in 2009 en wordt tegenwoordig door een grote groep zombies gevolgd.

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair