Connect with us
He Komaan

Koningsdag

Laatste keer ‘Beat the Bridge’ tijdens Koningsnacht en -dag

Op 26 en 27 april zal Beat the Bridge voor de allerlaatste keer plaatsvinden. ‘Beat the Bridge’ is een succesvol onderdeel van Koningsnacht en -dag. Vele bezoekers brengen een bezoek aan het hardcore event. In totaal zijn er zeven edities geweest.

meer dan 90.000 bezoekers

De organisatie kijkt terug op 7 geweldige edities en wilt nog één keer keihard tegenaan.

Beat the Bridge zorgt ieder jaar weer voor de beste artiesten uit de scene en geluid zonder limieten. In totaal hebben er meer dan 150 artiesten en meer dan 90.000 bezoekers onder de brug gestampt voor het vaderland.

We gaan nog 1 keer los op deze unieke locatie, samen met jullie, het meest geweldige publiek ooit. We gaan dit afscheid groots vieren en nu definitief de brug verslaan!

Reacties

Reacties

Koningsdag

Zangeres Maan komt naar Arnhem tijdens Koningsdag

Niemand minder dan Maan zal optreden tijdens Koningsdag in Arnhem. De zangeres die ooit begon in 2016 met The Voice of Holland en nu een megahit met Ronnie Flex.

Zangeres Maan is erg populair op dit moment. Na haar succes in 2016 in The Voice of Holland heeft ze ook meegedaan met de ‘beste zangers van Nederland’. Op dit moment heeft Maan de hit ‘Blijf Bij Mij’ te pakken met Ronnie Flex waarin ze in de top 40 staat. Maan zal optreden tijdens Koningsdag in Arnhem. Ze zal optreden bij Kingsize op de Markt.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Koningsdag

Onderzoek naar aantal bezoekers Koningsdag Arnhem

Stichting Koningsdag Arnhem heeft opdracht gegeven tot een onderzoek naar het aantal mensen dat op Koningsdag Arnhem bezoekt.

 De stichting wordt hierbij geholpen door reizigersgegevens van de NS en Arriva. Ook levert de politie luchtfoto’s aan en worden op pleinen 360 graden foto’s gemaakt.

Koningsdag is in Arnhem het grootste gratis feest dat jaarlijks plaatsvindt. Het zou qua omvang zelfs het derde feest van Nederland zijn. Met de informatie die de organisatie krijgt, kan in kaart worden gebracht hoeveel mensen het feest jaarlijks op de been brengt.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Koningsdag

Vangaboys, Rapper Sjors, Wolter Kroes en Snollebollekes op Het Foute Oranjefeest!

Tijdens Koningsavond en Koningsdag zal de Trans in Arnhem opnieuw het toneel zijn van Het Foute Oranjefeest. Dit gratis toegankelijke evenement richt zich op de gezelligste en foutste hits, met onder andere live optredens van bekende artiesten als Wolter Kroes, de Vengaboys en Snollebollekes.

De Trans in Arnhem is in 2017 opnieuw ingericht en biedt nu ruimte aan vele auto’s op een nieuw aangelegde parkeerplaats. Dit gebied is op donderdag 26 en vrijdag 27 april
2018 misschien wel het gezelligste plein van Arnhem, wanneer verschillende DJ’s en artiesten het podium betreden. Op Koningsavond zullen de DJ’s van Q-Music de sfeer er lekker inbrengen en zullen de 90’s legendes “Vengaboys” een live optreden geven. Daarnaast zal ook Rapper Sjors door de host Willy van Oranje op het podium uitgenodigd worden.

Tijdens Koningsdag zal wederom “Willy van Oranje“ de gastheer op zijn feestje zijn. Ook Q-Music the Party zal opnieuw optreden met ‘Het Foute Uur Live’, en daarnaast zijn er
live optredens van Wolter Kroes, Snollebollekes, Het Feestteam, de Zware Jongens en verschillende party acts als Sjieke Bazen, Charmante Gasten en DJ Ronnie. Het Foute Oranjefeest is op Koningsavond geopend van 19:00 uur tot middernacht, en op Koningsdag van 12:00 tot 00:00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair