Connect with us

Nieuws

8Bahn presenteert Kingsnight & Kingsday festival

Op 26 en 27 april vindt de 10e editie van het 8Bahn Kingsnight en Kingsday Festival plaats. Traditiegetrouw vind je vele headliners verdeeld over twee stages in het Musispark. Waar voorgaande jaren wegens verbouwingen werd uitgeweken naar het aangrenzende park zal 8Bahn dit jaar door ook haar oude vertrouwde spot opnieuw inlijven wat resulteert in niet één maar twee mainstages. Op die stages vind je een gebalanceerde line up vol house, techno en beats met acts als Konstantin Sibold b2b Leif Muller, Bambounou, David Vunk, Cinnaman, Vic Crezee, Josey Rebelle.

Het geheel wordt gecomplementeerd met de faciliteiten die van je 8Bahn gewend bent zoals de vele foodtrucks onder de vlag van Over Koken Gesproken. Voor de liefhebbers die nog willen doorpakken tot in de vroege uurtjes is er de welbekende Kingsnight Special in Luxor Live. Headliners Jackmaster en Éclair Fifi worden daar bijgestaan door Dekmantel’s eigen BertBert en Amsterdams duo Jasper Wolff en Maarten Mittendorf.

Programma

Koningsnacht:
Hoofd podium:  Cleanfield, Beesmunt, Soundsystem, Konstantin Sibold,  B2B Leif Muller
Tweede podium: The Lab, Rik Payne en Vic Crezee

Koningsdag:
Hoofd podium: Guus Christian , Kenneth Herder,  Josey Rebelle, Patski B2B Moody, Mehran, Bambounou en David Vunk
Tweede podium: Woody, Palo Santo, B2B Coco Maria, Cinema Royale, Bertbert B2B Rik Payne en Cinnaman

Reacties

Reacties

Nieuws

SUEZ gaat geen afval ophalen tijdens feestdagen

De vuilnismannen van SUEZ hebben ook recht op vrije dagen. Daarom zullen op 24 t/m 26 december en 1 januari de vuilnismannen de afval niet ophalen. Zij komen op andere momenten.

In het centrum van Arnhem blijven inzameldagen voor papier, restafval, plastic en Groen afval ongewijzigd. SUEZ rijdt daar dus op dinsdag 25 en woensdag 26 december de reguliere inzamelroute. 

Gewijzigde papierinzameling

Op de volgende momenten worden afval opgehaald.

Elderveld:                               24 december wordt 17 december
Geitenkamp West:                25 december wordt 18 december
De Schuytgraaf:                     25 december wordt 20 december
Malburgen Oost/ Noord:     25 december wordt 18 december 
Rijkerswoerd:                        26 december wordt 19 december
Molenbeke/Velperweg:         1 januari wordt 8 januari

Gewijzigde inzameling rest- plastic- en groen afval

Valt de ophaaldag van rest-, plastic of groen afval in je wijk op 25 of 26 december of op 1 januari? Dan komt SUEZ eerder of juist later langs.

  • De ophaaldag op dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) verschuift naar zaterdag 22 december.
  • De ophaaldag op woensdag 26 december (Tweede Kerstdag) verschuift naar zaterdag 29 december.
  • De ophaaldag op dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) verschuift naar zaterdag 5  januari.

Ophalen kerstbomen

Kerstbomen worden in week 1 en 2 van 2019 opgehaald, op dezelfde dagen dat de Groen-route wordt gereden.

Meer nieuws?

chico's place

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Superman the classic komt weer terug in de bios

Foto: DC

Zaterdag 2 februari en maandag 4 februari zal de eerste Superman, the movie te zien zijn in de bioscoop. 40 jaar geleden kwam de film uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren draait Pathé de film opnieuw.

Het is 40 jaar geleden dat Superman van Richard Donner uitkwam. Om dit te vieren haalt Pathé hem 2 en 4 februari terug naar de bioscoop.

Omdat Jor-El de raad van Krypton niet kon overtuigen dat hun planeet zal verwoest worden, stuurt hij zijn zoon Kal-El naar de planeet aarde, zodat hij hun ras kan redden. Daar wordt Kal-El opgevoed door de familie Kent, ze noemen hem Clark Kent. Op aarde blijkt hij over superkrachten te beschikken. Als hij volwassen is gaat hij als reporter werken bij de Daily Planet. Wanneer het criminele meesterbrein Lex Luther de wereld wil overnemen, is de Superman de enige die hem nog kan stoppen.

Tickets kopen kan al online of aan de kassa.

Meer nieuws?

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

18de Nieuwjaarsduik Arnhem

foto: Nieuwjaarsduik Arnhem Facebook

Dinsdag 1 januari 2019 kunnen Arnhemmers om 12:00 het jaar goed beginnen door in het koude water van Rijkerswoerd te storten. 

“In Arnhem maken wij ons reeds klaar voor de 18 editie waarbij wij 400 duikers kunnen opvangen met een warme kop erwtensoep.” laat de organisatie weten. Deelnemers die deelnamen aan de Nieuwjaarsduik Arnhem krijgen naast soep ook de traditionele Unox muts en een herinneringsvaantje.

Aanmelden

De kosten om aan de Nieuwjaarsduik Arnhem deel te nemen bedragen €3,50 waarvan €0,50,- naar een goed doel gaat. Dit jaar gaat de donatie naar Team Hollander die zich middels de Stichting Roparun inspant tegen kanker. Inschrijven kan via de site van Nieuwjaarsduik Arnhem. Inschrijven kan nog tot 30 december. Maar wees wel op tijd, want vol = vol.

Meer nieuws?

chico's place

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair