Connect with us
Arnhem Centrum

Nieuws

Vitesse ondersteunt supportersinitiatief: het sfeervak

vitesse-publiek
Foto: Vitesse

In samenwerking met verschillende supportersgroepen opent Vitesse vanaf volgend seizoen een sfeervak op de Theo Bos-tribune (Zuid). Er gaan ruim 350 supporters plaatsnemen achter het doel, onderaan de tribune bij de vakken 112 en 113. De ontwikkeling past perfect in het idee om supporters zo goed mogelijk op zijn of haar gewenste manier de wedstrijd te laten beleven. Daarnaast draagt het bij aan een nog sfeervoller GelreDome.

Meer beleving

Vanuit de gesprekken met supporters, de feedback vanuit het Vitesse Fan Platform en de overige onderzoeken is er veel aandacht besteed aan de beleving in en rondom GelreDome. Zo is er dit seizoen regelmatig een DJ aanwezig op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid) en was er bij de Charly Bosveld-tribune (Oost) vaak de mogelijkheid om te gamen tegen Paskie Rokus, eSporter van Vitesse. Ook worden er na afloop van de wedstrijd door de spelers Vitesse-ballen in het publiek geschoten.

Sfeervak

Vanuit een deel van de supporters kwam de wens voor een sfeervak sterk naar voren. Aan de hand van deze uitkomsten heeft Vitesse diverse supportersgroepen uitgenodigd om te praten over het sfeervak. De constructieve gesprekken hebben ertoe geleid dat het sfeervak gerealiseerd gaat worden. Vitesse heeft het volste vertrouwen dat het een succes gaat worden. Dank gaat ook uit naar de lokale autoriteiten, die via het Vitesse Veiligheids Overleg met het plan akkoord zijn gegaan. In overleg met de betrokken supportersgroeperingen geldt voor het sfeervak een besloten verkoop. De betrokken supportersgroeperingen gaan in kaart brengen welke supporters in het sfeervak plaats kunnen nemen en gaan de betreffende supporters persoonlijk benaderen over het verdere proces. Deze personen worden daarna door Vitesse persoonlijk geïnformeerd om een seizoenkaart voor het sfeervak aan te schaffen. Meer informatie over het verlengen van seizoenkaarten voor zowel de overige vakken van de Theo Bos-tribune (Zuid) als ook voor de andere tribunes, volgt eind april.

Positieve reacties

Vanuit de diverse supportersgroepen is er positief gereageerd. Zo reageerde Supportersvereniging Vitesse: “Als SV werken we graag mee aan alle initiatieven die sfeerverhogend  werken. Wel kijken we nog wat de verdere impact is voor onze supporters omdat we graag alle Vitesse-supporters een fijne wedstrijd willen laten beleven.” VIVO 1892 reageerde met: “Samen voor een kolkend GelreDome! Voor onze club en onze stad.” Vak 114 liet weten: “Als jongere groep zijn wij erg positief over deze ontwikkeling. We hebben zin in volgend seizoen.” Ook de overige groepen reageerden tevreden waarbij ze aangaven blij te zijn met de onderlinge samenwerking en uitkijken naar de toekomst.

Meer nieuws?


Reacties

Reacties

Nieuws

Imagine Dragons treden op in het Amsterdamse GelreDome

imagine dragons
Foto: Facebook

De Imagine Dragons hebben er zin in: hun optreden in het GelreDome! “Amsterdam, we komen terug!”, juicht de Amerikaanse rockgroep enthousiast. Au…

Hopelijk rijden de heren van de band niet zelf naar het optreden, anders komen er misschien wel duizenden fans voor niets naar het GelreDome. Zie je ze al rondrijden door de hoofdstad? “It’s gotta be somewhere here…”

Afstand van niets?

Arnhem ligt toch een slordige 100 kilometer van Amsterdam vandaan. Goed, voor een gemiddelde Amerikaan is dat een afstand van niets. Maar toch: Arnhem is geen Amsterdam. Daar komen de Imagine Dragons hopelijk nog achter voor 25 augustus.

Hoe dan ook: de fout staat al zaterdag de hele dag op hun Facebook-pagina. Vooralsnog hebben ze nog niets aangepast.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Blog

Toch weer goudvissen in de Jansbeek

vissen Jansbeek
Foto: Petra Dielman - ArnhemLife

Tientallen Arnhemmers zijn op goudvissenjacht geweest in de Jansbeek. Daarnaast is er een professioneel visser bezig geweest in het stroompje. Dus zijn alle goudvissen er nu zo onderhand echt wel een keer uit. Toch? Nee dus.

Stadsgids Petra Dielman van ArnhemLife heeft er toch nog een paar gevonden. Toen ze een groep aan het rondleiden was, zag ze een paar van de oranjekleurige waterdieren. “Ik vertelde over de geschiedenis van Arnhem én over het heden. Over ‘vissen-gate’ bijvoorbeeld, dat alle vissen uit de nieuwe Jansbeek zijn gehaald”, vertelt ze. “Later kwamen we nog een keer langs de beek en zag één van de groep 6 vissen zwemmen. ‘Nou, daar gaat mijn verhaal’ dacht ik.”

Lolbroek

Zijn die door de andere vissers over het hoofd gezien? Of is er een lolbroek geweest die de dieren na de vispartij weer heeft uitgezet? Zo blijven we aan de gang.

Maar het kan nog erger. Weblog Arnhem Direct weet te melden dat er nu ook zoetwatergarnalen in de beek zwemmen. Ook die komen niet oorspronkelijk in de Nederlandse wateren voor en vormen dus een bedreiging voor inheemse soorten. Waar blijven die brasems en die stekelbaarsjes? Op naar de volgende goudvissengate.

Meer nieuws?

 

 

 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Archief

Nieuw boek Slag om Arnhem

Beevor
foto: Wikimedia

Aanstaande maandag verschijnt het nieuwste boek van de Britse historicus Anthony Beevor: ‘de Slag om Arnhem’. De schrijver, die meer bekende werken over de Tweede Wereldoorlog op zijn naam heeft, zal het eerste exemplaar van zijn boek maandagavond overhandigen aan burgemeester Ahmed Marcouch.

Dit gebeurt tijdens een speciale bijeenkomst in de Eusebiuskerk. Die avond zal de schrijver ook geïnterviewd worden door Robert Voskuil, kenner van de Slag om Arnhem.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Populair