Connect with us

Nieuws

Vitesse ondersteunt supportersinitiatief: het sfeervak

vitesse-publiek
Foto: Vitesse

In samenwerking met verschillende supportersgroepen opent Vitesse vanaf volgend seizoen een sfeervak op de Theo Bos-tribune (Zuid). Er gaan ruim 350 supporters plaatsnemen achter het doel, onderaan de tribune bij de vakken 112 en 113. De ontwikkeling past perfect in het idee om supporters zo goed mogelijk op zijn of haar gewenste manier de wedstrijd te laten beleven. Daarnaast draagt het bij aan een nog sfeervoller GelreDome.

Meer beleving

Vanuit de gesprekken met supporters, de feedback vanuit het Vitesse Fan Platform en de overige onderzoeken is er veel aandacht besteed aan de beleving in en rondom GelreDome. Zo is er dit seizoen regelmatig een DJ aanwezig op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid) en was er bij de Charly Bosveld-tribune (Oost) vaak de mogelijkheid om te gamen tegen Paskie Rokus, eSporter van Vitesse. Ook worden er na afloop van de wedstrijd door de spelers Vitesse-ballen in het publiek geschoten.

Sfeervak

Vanuit een deel van de supporters kwam de wens voor een sfeervak sterk naar voren. Aan de hand van deze uitkomsten heeft Vitesse diverse supportersgroepen uitgenodigd om te praten over het sfeervak. De constructieve gesprekken hebben ertoe geleid dat het sfeervak gerealiseerd gaat worden. Vitesse heeft het volste vertrouwen dat het een succes gaat worden. Dank gaat ook uit naar de lokale autoriteiten, die via het Vitesse Veiligheids Overleg met het plan akkoord zijn gegaan. In overleg met de betrokken supportersgroeperingen geldt voor het sfeervak een besloten verkoop. De betrokken supportersgroeperingen gaan in kaart brengen welke supporters in het sfeervak plaats kunnen nemen en gaan de betreffende supporters persoonlijk benaderen over het verdere proces. Deze personen worden daarna door Vitesse persoonlijk geïnformeerd om een seizoenkaart voor het sfeervak aan te schaffen. Meer informatie over het verlengen van seizoenkaarten voor zowel de overige vakken van de Theo Bos-tribune (Zuid) als ook voor de andere tribunes, volgt eind april.

Positieve reacties

Vanuit de diverse supportersgroepen is er positief gereageerd. Zo reageerde Supportersvereniging Vitesse: “Als SV werken we graag mee aan alle initiatieven die sfeerverhogend  werken. Wel kijken we nog wat de verdere impact is voor onze supporters omdat we graag alle Vitesse-supporters een fijne wedstrijd willen laten beleven.” VIVO 1892 reageerde met: “Samen voor een kolkend GelreDome! Voor onze club en onze stad.” Vak 114 liet weten: “Als jongere groep zijn wij erg positief over deze ontwikkeling. We hebben zin in volgend seizoen.” Ook de overige groepen reageerden tevreden waarbij ze aangaven blij te zijn met de onderlinge samenwerking en uitkijken naar de toekomst.

Meer nieuws?


Reacties

Reacties

Nieuws

SUEZ gaat geen afval ophalen tijdens feestdagen

De vuilnismannen van SUEZ hebben ook recht op vrije dagen. Daarom zullen op 24 t/m 26 december en 1 januari de vuilnismannen de afval niet ophalen. Zij komen op andere momenten.

In het centrum van Arnhem blijven inzameldagen voor papier, restafval, plastic en Groen afval ongewijzigd. SUEZ rijdt daar dus op dinsdag 25 en woensdag 26 december de reguliere inzamelroute. 

Gewijzigde papierinzameling

Op de volgende momenten worden afval opgehaald.

Elderveld:                               24 december wordt 17 december
Geitenkamp West:                25 december wordt 18 december
De Schuytgraaf:                     25 december wordt 20 december
Malburgen Oost/ Noord:     25 december wordt 18 december 
Rijkerswoerd:                        26 december wordt 19 december
Molenbeke/Velperweg:         1 januari wordt 8 januari

Gewijzigde inzameling rest- plastic- en groen afval

Valt de ophaaldag van rest-, plastic of groen afval in je wijk op 25 of 26 december of op 1 januari? Dan komt SUEZ eerder of juist later langs.

  • De ophaaldag op dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) verschuift naar zaterdag 22 december.
  • De ophaaldag op woensdag 26 december (Tweede Kerstdag) verschuift naar zaterdag 29 december.
  • De ophaaldag op dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) verschuift naar zaterdag 5  januari.

Ophalen kerstbomen

Kerstbomen worden in week 1 en 2 van 2019 opgehaald, op dezelfde dagen dat de Groen-route wordt gereden.

Meer nieuws?

chico's place

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Superman the classic komt weer terug in de bios

Foto: DC

Zaterdag 2 februari en maandag 4 februari zal de eerste Superman, the movie te zien zijn in de bioscoop. 40 jaar geleden kwam de film uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren draait Pathé de film opnieuw.

Het is 40 jaar geleden dat Superman van Richard Donner uitkwam. Om dit te vieren haalt Pathé hem 2 en 4 februari terug naar de bioscoop.

Omdat Jor-El de raad van Krypton niet kon overtuigen dat hun planeet zal verwoest worden, stuurt hij zijn zoon Kal-El naar de planeet aarde, zodat hij hun ras kan redden. Daar wordt Kal-El opgevoed door de familie Kent, ze noemen hem Clark Kent. Op aarde blijkt hij over superkrachten te beschikken. Als hij volwassen is gaat hij als reporter werken bij de Daily Planet. Wanneer het criminele meesterbrein Lex Luther de wereld wil overnemen, is de Superman de enige die hem nog kan stoppen.

Tickets kopen kan al online of aan de kassa.

Meer nieuws?

G

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

18de Nieuwjaarsduik Arnhem

foto: Nieuwjaarsduik Arnhem Facebook

Dinsdag 1 januari 2019 kunnen Arnhemmers om 12:00 het jaar goed beginnen door in het koude water van Rijkerswoerd te storten. 

“In Arnhem maken wij ons reeds klaar voor de 18 editie waarbij wij 400 duikers kunnen opvangen met een warme kop erwtensoep.” laat de organisatie weten. Deelnemers die deelnamen aan de Nieuwjaarsduik Arnhem krijgen naast soep ook de traditionele Unox muts en een herinneringsvaantje.

Aanmelden

De kosten om aan de Nieuwjaarsduik Arnhem deel te nemen bedragen €3,50 waarvan €0,50,- naar een goed doel gaat. Dit jaar gaat de donatie naar Team Hollander die zich middels de Stichting Roparun inspant tegen kanker. Inschrijven kan via de site van Nieuwjaarsduik Arnhem. Inschrijven kan nog tot 30 december. Maar wees wel op tijd, want vol = vol.

Meer nieuws?

chico's place

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair