Connect with us
Arnhem Centrum

Nieuws

Arnhemse Mc Donald’s franchisenemer ontvangt hoogste Mc Donald’s erkenning

Nederlandse Franchisenemer Ben Dekker ontving de toonaangevende Fred L. Turner Golden Arch Award tijdens de tweejaarlijkse World Wide Convention van McDonald’s in Orlando. De Golden Arch Award is de hoogste erkenning die een McDonald’s Franchisenemer kan ontvangen.

De Golden Arch Award wordt iedere twee jaar uitgereikt aan maximaal 40 Franchisenemers van over de hele wereld. Ben Dekker heeft zijn positie in dit exclusieve gezelschap verworven door zijn jarenlange waardevolle bijdrage aan McDonald’s in Nederland met zijn acht teams in Oost Nederland. Ook wordt Dekker geroemd voor zijn bijdrage aan de professionalisering van McDonald’s in Nederland en zijn rol in de oprichting van het Ronald McDonald’s Kinderfonds in Nederland. Ben Dekker ontving de Golden Arch Award uit de handen van Steve Easterbrook (President en CEO van McDonald’s Global), Joe Erlinger (President High Growth Markets*) en David Fairhurst (Senior Vicepresident en Chief People Officer).

“Ik ben verrast en dankbaar dat ik deze award in ontvangst mag nemen. Maar bovenal ben ik ontzettend trots op mijn teams. Hun dagelijkse inzet en enthousiasme zorgt ervoor dat onze gasten elke dag weer genieten bij McDonald’s. Ik win deze prijs dan ook echt samen met hen.”, vertelt Ben Dekker. Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland vult aan: “Deze award is een terechte erkenning van het geweldige werk dat Ben al meer dan 40 jaar lang als Franchisenemer binnen McDonald’s neerzet. Onder leiding van Ben hebben zijn restaurants ingezet op vernieuwing en innovatie, bijvoorbeeld door concepten zoals McCafé en Table Service versneld uit te rollen. Daarnaast heeft Ben Dekker een grote bijdrage geleverd aan McDonald’s Nederland en het Ronald McDonald’s Kinderfonds. Deze mooie onderscheiding is dan ook zeer verdiend.”

Meer nieuws?

Reacties

Reacties

Nieuws

Gratis schaakles bij ASV

Foto: Pixabay

Ongeveer 600 miljoen mensen over de hele wereld kunnen schaken. In Nederland kennen 2 miljoen mensen de spelregels. Dat betekent dat nog een veelvoud van dat aantal niet kan schaken. Daar wil ASV iets aan doen!

Vanaf donderdag 25 oktober a.s. organiseert ASV voor volwassenen een cursus van zes weken waarin de eerste beginselen geleerd worden. Ook mensen die de regels al machtig zijn, kunnen meedoen. “Zij kunnen zich dan verder bekwamen in de wondere mogelijkheden van de mooie schaaksport.” Erik Wille, voorzitter van ASV. De schaaklessen zijn wekelijks van 18.30 uur tot 19.45 uur in Dagbesteding Het Pleijwerk, Vlamoven 22-24 in Arnhem (Bedrijventerrein IJsseloord 1).

Aanmelden

Aanmelden kan bij docent Kees van Keulen via keesvankeulen@planet.nl. Ook als je meer informatie wilt hebben. Meer informatie kun je vinden op de site van ASV. Schaken is natuurlijk niet alleen voor volwassenen. Daarom worden door de jeugdleiding van ASV op dezelfde data en in hetzelfde speellokaal kennismakingslessen voor jeugd gegeven. Meer informatie kun je opvragen asvjeugd1891@gmail.com

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

D66-Raadslid: “Alleen nog maar roetveegpieten’

foto: Flickr
foto: Flickr

D66-raadslid Susan van Ommen laat op sociale media weten dat ze alleen nog maar roetveegpieten wil in Arnhem. Die uitspraak deed ze aan de hand van een onlangs verschenen artikel in de Trouw.

“Wat mij betreft ook in Arnhem alleen nog maar roetveegpieten #notoracism” stuurde D66-raadslid Susan van Ommen de wereld in. Daarop kreeg ze tegengas van oud VVD-raadslid Udo Kelderman. “Meer dan 90% van NL is het niet met je eens. Wat vind jij als democraat daar eigenlijk van?”. Ook het College van Burgemeester en Wethouders laat het liever aan de inwoners van de stad over. De woordvoerder reageerde in Trouw met “Maar het is niet onze taak om op te leggen wat moet gebeuren. Dat gebeurt in de samenleving.”

Of ze steun krijgt voor haar idee bij haar collega’s is af te wachten. In het vorige raadsperiode was er geen meerderheid in de raad. Toen wilde alleen Denk Verenigd Arnhem roetveegpieten hebben in de stad.

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Snollebollekes in Gelredome binnen 24 uur uitverkocht

De kaarten van Snollebollekes in het Gelredome waren binnen 24 uur uitverkocht. Er wordt gekeken of er een extra concert ontwikkeld kan worden.

Met een knipoog naar deze grote wereldsterren zal Snollebollekes deze uitverkochte avond de rode draad vormen tijdens een avondvullend programma. Naast dat hij zelf verschillende keren het podium zal betreden, zullen er tientallen gastoptredens zijn van onder andere Gerard Joling, de Vengaboys, DJ Paul Elstak, Mooi Wark en de Gebroeders Ko. De volledige programmering zal binnenkort bekend worden.

Van links naar rechts

Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland, die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Vorige week maandag won hij een BUMA NL Award in de categorie Grootste Feestact en ook wonnen zij deze prijs al voor Beste Single. Met zijn energieke en vrolijke hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’ kan niemand stil blijven staan. Zijn hit ‘Links Rechts’ levert iedere keer viraal gaande video’s op van hele mensenmassa’s die van links naar rechts springen.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair