Connect with us
Arnhem Centrum

Uit

Jurassic World Night bij Pathé Arnhem!

Jurassic World

Tijdens de Jurassic World Night zie je dinsdagavond 5 juni de bioscoophit Jurassic World uit 2015 én als eerste Jurassic World: Fallen Kingdom.

Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Opnieuw uitsterven

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.

Programma:

–          Jurassic World 21:15 – 23:20
–          Jurassic World: Fallen Kingdom 00:00 – circa 02:00

Bestel je tickets via de site van Pathé en mis deze kans niet!

Reacties

Reacties

Nieuws

Intocht van Sinterklaas blijft alleen in het centrum

Sinterklaas heeft dit jaar gekozen om met de intocht alleen in het centrum te blijven. Hij kiest ervoor om op vier plekken een stop te houden om daar leuke activiteiten te hebben met de Arnhemse kinderen. Hiermee zal Sinterklaas niet meer met zijn gevolg door de Steenstraat gaan richting Klarendal.

Na zijn tocht vanuit Spanje vertrekt Sinterklaas vanaf de Rijnkade naar naar de Kadestraat, via de Oranjewachtstraat onder de Sabelpoort over de Markt, Turfstraat en Koningsstraat. Daar stopt hij op de Jonas Daniel Meijerplaats voor het eerst. Na zijn 1ste stop zal hij weer over de Koningsstraat, beekstraat, brouwersstraat eventjes stoppen op Brouwersplein. Na een pauze vol leuke activiteiten trekt hij de Dwingelstraat, Looiersstraat, Bovenbeekstraat, Doelenstraat, Jansplein waar hij een stop maakt op de Jansplaats / Jansplein. Nadat Sinterklaas een stop heeft gemaakt gaat hij over de Marienburgstraat, Vijzelstraat, Bakkerstraat, Boerenstraat, Weverstraat, Grote Oord, Jansstraat, Pauwstraat op waartoe hij een stop maakt op de Korenmarkt. Vanaf de Korenmarkt gaat hij naar de Hoogstraat, Rijnstraat, Kortestraat met als slot Rozet.

Rozet

In Rozet zal Sinterklaas de intocht afsluiten. Hoe de pauzes eruit gaan zien is nog eventjes een verrassing.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Snollebollekes in Gelredome binnen 24 uur uitverkocht

De kaarten van Snollebollekes in het Gelredome waren binnen 24 uur uitverkocht. Er wordt gekeken of er een extra concert ontwikkeld kan worden.

Met een knipoog naar deze grote wereldsterren zal Snollebollekes deze uitverkochte avond de rode draad vormen tijdens een avondvullend programma. Naast dat hij zelf verschillende keren het podium zal betreden, zullen er tientallen gastoptredens zijn van onder andere Gerard Joling, de Vengaboys, DJ Paul Elstak, Mooi Wark en de Gebroeders Ko. De volledige programmering zal binnenkort bekend worden.

Van links naar rechts

Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland, die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Vorige week maandag won hij een BUMA NL Award in de categorie Grootste Feestact en ook wonnen zij deze prijs al voor Beste Single. Met zijn energieke en vrolijke hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’ kan niemand stil blijven staan. Zijn hit ‘Links Rechts’ levert iedere keer viraal gaande video’s op van hele mensenmassa’s die van links naar rechts springen.

Meer nieuws?

 

Reacties

Reacties

Continue Reading

Nieuws

Beleef historisch Arnhem tijdens de Dag van de Arnhemse Geschiedenis

foto: Henk Monster (cc)

De Arnhemse geschiedenis komt tot leven op zaterdag 27 en zondag 28 oktober: de Dag van de Arnhemse Geschiedenis (DAG). Dit jaar staat de DAG in het teken van het thema Opstand. Op diverse locaties zijn tussen 12.00 en 16.30 uur gratis activiteiten te bezoeken, voor jong en oud. Beleef het mee!

Zaterdag 27 oktober

Op zaterdag 27 oktober kun je in het centrum van Arnhem deelnemen aan diverse activiteiten. Woon bijvoorbeeld de lezing ‘Oproer in Arnhem’ in de Historische Kelders bij, waarin Jan de Vries je alles vertelt over conflicten in Arnhem door de eeuwen heen. Of wandel mee door de stad en ontdek sporen en verhalen van opstand in Arnhem. Ga je liever creatief aan de slag? Loesje, bekend van de posters, daagt je in een workshop uit om samen met haar creatieve teksten te verzinnen. Kinderen kunnen deze dag onder meer een spannend smokkelspel spelen in Rozet.

Zondag 28 oktober

Op zondag 28 oktober zijn er in Arnhem-Zuid diverse activiteiten. Heb jij ooit een scherf of iets anders ouds gevonden? Neem het mee naar de Steenen Camer en een archeoloog kan je er meer over vertellen. Ontdek daarnaast de Romeinse tuin en het Castellum. Romeinse soldaten vertellen je hoe ze vroeger leefden in een Castellum en welke gewassen Romeinen 2000 jaar geleden in Nederland hebben geïntroduceerd.

Meer informatie over de DAG, het programma en de locaties zijn te vinden op www.dagvandearnhemsegeschiedenis.nl en in het programmaboekje dat gratis op te halen is op alle deelnemende locaties.

Meer nieuws?

 

 

Reacties

Reacties

Continue Reading
Advertisement

Populair